#1 2012-08-24 22:29:19
Re: Кога човек е по-щастлив: когато има повече, или по-малко?
Често се среща мнението, че бедните хора се смеят по-често от богатите.
Съгласни ли сте, че колкото повече получаваш, толкова по-недоволен ставаш?
Speak as if every word costed you a diamond.
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcw15qMHTT1r9wl39o1_500.gif[/img]
我 愛 孟志伟
#2 2012-08-24 22:29:59
Моето мнение е, че често когато човек получава много неща, повече, отколкото са му нужни, той свиква с тях и престава да ги оценява, престава да им се наслаждава. Той отново потъва в скука, безинтересни са му и почва да изпитва нуждата от нещо още по-атрактивно. Като че ли материалното го завлядява и той почва да му робува, да се интересува предимно от това какви по-яки компютри, джаджи, дрехи и прочее вещи ще има. А и често като забогатее, човек изснобява. Но пък тва за мен не е някакво правило. Бедните също често не се усмихват, защото имат купища проблеми, с които да се справят. Сигурно има богати, които си се чувстват много добре. Според мен зависи от конкретната ситиация и куп неща от живота на дадения човек. Не може да се приложи като точно установено правило. Може да има щастливи и недоволни и от едното, и от другото.
Speak as if every word costed you a diamond.
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcw15qMHTT1r9wl39o1_500.gif[/img]
我 愛 孟志伟
#3 2012-08-25 10:04:06
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Щастие се крие в малките неща. Само истинските хора се трогват от малките неща. Когато имаш много ти винаги ще си недоволен, защото въпреки всичко ще искаш още и още. Никога това което имаш, няма да ти стигне. Аз съм на това мнение.
#4 2012-08-25 11:53:26
- p0p staR
- Black Angel
- From: In the Nowhere
- Registered: 2012-04-03
Щастие се крие в малките неща. Само истинските хора се трогват от малките неща. Когато имаш много ти винаги ще си недоволен, защото въпреки всичко ще искаш още и още. Никога това което имаш, няма да ти стигне. Аз съм на това мнение.
(y)
[list=*]
[*]Follow me.[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Ask me.[/*]
[/list]
#5 2012-08-25 12:24:24
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Според мен, когато има по- малко, защото, когато той има по-малко, а иска да има повече се труди за да го спечели. И когато получи това, което иска- знаейки, че сам го е постигнал той е по-щастлив!
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#6 2012-08-25 13:04:13
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]