#1 2012-08-24 22:25:51

Saphirra
Member
From: On the wings of a murdered ang
Registered: 2012-08-03
Website

Re: Ако бяхте герой от измислена история....

...какъв щяхте да бъдете? Супергерой? Магьосник? Хобит? Елф? Орк? (=D)
И не само какво същество, ами какъв точно персонаж, характер, в какъв свят щяхте да живеете, в какви времена? И т.н. Какви сили, дарби и неща щяхте да притежавате? Може сами да си измислите, или да посочите вече съществуващ герой.

Speak as if every word costed you a diamond.

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcw15qMHTT1r9wl39o1_500.gif[/img]

我 愛 孟志伟

#2 2012-08-24 22:52:04

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

Представям си се като някакъв супергерой-магьосник laugh:D
Характер - Хитрост, изобретателност, ловкост, коварност, честност и всички останали хубави качества laugh:D
Суперсили - Четене на мисли, невидимост, виждане през стени, развиване на голяма скорост само с бягане и там още някакви laugh:D

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

#3 2012-08-24 23:39:40

Saphirra
Member
From: On the wings of a murdered ang
Registered: 2012-08-03
Website

Преди време, когато трябваше да си измисля герой за Ролева игра в един форум, си създадох собствена раса. Казва се л'уна (ударение на у). Особеното при тях е, че са същества, които са се сляли в едно с фантазиите. Гледат на света изцяло пречупвайки всичко през собствената си реалност. Душата им е нежна, ефирна и общо-взето може да се опише като музиката, издадена от инструменти като пиано, цигулка. Та тяхната способност е следната: могат да създават илюзии в околния свят за другите същества. Например карат човек да вижда пустинята като тропическа джунгла...  и всякакви подобни изкривявания на това, което действително те заобикаля, независимо дали в красива, или страшна насока. Създават аромати, звуци, образи.. Обикновено използват способностите си за добри цели, тъй като са миролюбиви по природа. Очите им нямат точно определен цвят, те сами си го определят според това какво е настроението им, като в ирисите им могат да танцуват звездички, луни, сърца и прочее. Като цяло могат да изменят външния си вид (не като илюзия, а съвсем истински), но не и най-основните черти. Обликът им се оформя в продължение на годините в зависимост от това в какви насоки блуждаят фантзиите им най-често. Могат да придобият крила, някои животински черти и т.н. Рядко са засичани от други създания, всъщност почти никога, защото могат да се движат незабелязано, досущ като сенки и привидения. Отаналите раси ги възприемат като нереални и изпитват нещо като възхищение и страхопочитание пред тях (е, освен орките и троловете .. и подобните им :Д). Неслучайно се наричат л'уни, защото са като рожби на луната.. Сияят в перлено, неоново.. Та така..  аз щях да бъда една от тях.  sun

tumblr_m6s0lpV6OE1r3y74po1_400.png

Speak as if every word costed you a diamond.

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcw15qMHTT1r9wl39o1_500.gif[/img]

我 愛 孟志伟

#4 2012-08-25 08:55:25

sexy_girlll
Member
From: ~Summer Paradise~
Registered: 2012-03-13

Щях да бъда русалка.
Щях и да изглеждам като себе си,но освен това щях да имам сини кичури,сутиен с раковини и дълга синя опашка,характерът ми щеше да си е като моят,щях да живея в океана,да контролирам водата и разни такива глупости.;rofl
Като малка бях луда на тази тема;дд

[list=*]
[*]........................................................................

Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.
[/*]
[/list]

#5 2012-08-25 12:06:48

p0p staR
Black Angel
From: In the Nowhere
Registered: 2012-04-03

...какъв щяхте да бъдете? Супергерой? Магьосник? Хобит? Елф? Орк? (=D)-Магьосник;DD
И не само какво същество, ами какъв точно персонаж, характер, в какъв свят щяхте да живеете, в какви времена?-Ще съм ЗЛАА(rofl)(devil)
И т.н. Какви сили, дарби и неща щяхте да притежавате? Може сами да си измислите, или да посочите вече съществуващ герой-Силата ще ми е да правя магии!Ще се казвам Горгония
devil  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl

[list=*]
[*]Follow me.[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Ask me.[/*]
[/list]

#6 2012-08-25 14:46:49

girlcheto
Member
From: New Yorkk ;pp
Registered: 2009-01-10

...какъв щяхте да бъдете? Супергерой? Магьосник? Хобит? Елф? Орк? (=D)-Магьосник;DD
И не само какво същество, ами какъв точно персонаж, характер, в какъв свят щяхте да живеете, в какви времена?-Ще съм ЗЛАА(rofl)(devil)
И т.н. Какви сили, дарби и неща щяхте да притежавате? Може сами да си измислите, или да посочите вече съществуващ герой-Силата ще ми е да правя магии!Ще се казвам Горгония
devil  rofl  rofl  rofl  rofl  rofl

Здравей, Горгония. Аз съм Грозданка! laugh

По темата: Забравих да спомена, че за суперсила искам и като щракна с пръсти и това, което искам да се появи laugh:D

Реален свят .. реални хора с нереално самочувствие..

Убиецът от град Хевън <--- първата ми история

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook