- Index
- » Кош
- » Oпишете се сами
Pages: 1
#1 2012-08-24 22:27:47
Re: Oпишете се сами
Kато какви се определяте, иначе казано - опишете собствения си характер от вашата гледна точка.
Speak as if every word costed you a diamond.
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcw15qMHTT1r9wl39o1_500.gif[/img]
我 愛 孟志伟
#2 2012-08-24 22:53:59
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
Няма да прозвучи много скромно, но... :D:D
Средна хубост, мила душица, душата на компанията, (винаги има палави закачки и шегички покрай мен и моите приятели :D:D)
#3 2012-08-24 22:56:03
Така.. Да видим.
Аз съм човек, който често не живее в реалността. Обичам да си строя "замъци във въздуха", да си мечтая, да си представям разни красиви и приказни неща. Наслаждавам се на нощното небе и мога да стоя с часове на покрива на кабинета на село и да си представям как пътувам из Космоса, как виждам различни вселени и дори се запознавам с извънземни. Това може би е най-главната част от характера ми. Огромен фантазьор и мечтател съм.
Освен това имам много милостиво сърце. Лесно ми става жал, лесно изпитвам състрадание, лесно влизам в положение на хората.. Обичам да карам другите да се усмихват.
Не искам да водя обикновен живот. Понякога се плаша от мисълта да остарея без да съм направила нищо съществено. Да се събуждам всеки ден, за да се потопя в скучната рутина, и така.. докато един ден просто не си отворя очите. Искам да извличам от всяка минута нещо вълнуващо. Не искам да стана просто "консуматор", а когато остарея и погледна назад в живота си, да си кажа: ето, наистина съм оползотворила дните си.
Загрижена съм за бъдещето на планетата.. Оглеждам се и виждам на колко много хора просто не им пука. Живеят егоистично, без изобщо да им дреме какво ще се случи с природното богатство, което те просто не могат да оценят. И ме е яд, много ме е яд, че може би човечеството ще се усети, когато е твърде късно.
За нещастие не мога да пея. Ако можех.. нямаше да млъкна. За мен музиката е синоним на душата. Тя описва най-добре чувствата, по-добре от всякакви думи.
Любимото ми място на света е... Шаолин! :Д!
Бих се описала така: click
Speak as if every word costed you a diamond.
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcw15qMHTT1r9wl39o1_500.gif[/img]
我 愛 孟志伟
#4 2012-08-24 23:03:23
- girlcheto
- Member
- From: New Yorkk ;pp
- Registered: 2009-01-10
Така.. Да видим.
Аз съм човек, който често не живее в реалността. Обичам да си строя "замъци във въздуха", да си мечтая, да си представям разни красиви и приказни неща. Наслаждавам се на нощното небе и мога да стоя с часове на покрива на кабинета на село и да си представям как пътувам из Космоса, как виждам различни вселени и дори се запознавам с извънземни. Това може би е най-главната част от характера ми. Огромен фантазьор и мечтател съм.
Освен това имам много милостиво сърце. Лесно ми става жал, лесно изпитвам състрадание, лесно влизам в положение на хората.. Обичам да карам другите да се усмихват.
Не искам да водя обикновен живот. Понякога се плаша от мисълта да остарея без да съм направила нищо съществено. Да се събуждам всеки ден, за да се потопя в скучната рутина, и така.. докато един ден просто не си отворя очите. Искам да извличам от всяка минута нещо вълнуващо. Не искам да стана просто "консуматор", а когато остарея и погледна назад в живота си, да си кажа: ето, наистина съм оползотворила дните си.
Загрижена съм за бъдещето на планетата.. Оглеждам се и виждам на колко много хора просто не им пука. Живеят егоистично, без изобщо да им дреме какво ще се случи с природното богатство, което те просто не могат да оценят. И ме е яд, много ме е яд, че може би човечеството ще се усети, когато е твърде късно.
За нещастие не мога да пея. Ако можех.. нямаше да млъкна. За мен музиката е синоним на душата. Тя описва най-добре чувствата, по-добре от всякакви думи.Любимото ми място на света е... Шаолин! :Д!
Бих се описала така: click
Абсолютно същата, но не исках да задълбочавам, че ме мързеше да пиша много...
Сега ми кажи, че си зодия Рак и наистина те признавам...
#6 2012-08-25 10:00:44
- lady_ss1
- Member
- From: София
- Registered: 2010-09-17
Ами, аз съм много голям инат, нетърпелива съм на моменти, обичам да става моето, мекушава съм, дипломатична, лесно се дразня, злопаметна, чувствителна, съпричастна към чуждите проблеми.
#7 2012-08-25 11:58:51
- p0p staR
- Black Angel
- From: In the Nowhere
- Registered: 2012-04-03
Хубавичка съм Характера ми е някак по-различен от на околните..понякога съм прекалено скромна,а понякога се хваля прекалено,имам голямо самочувствие и попринцип съм малка,но се усещам като по-голяма отколкото съм ^^
[list=*]
[*]Follow me.[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Ask me.[/*]
[/list]
#8 2012-08-25 12:28:10
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Мила, забавна, спонтанна, лесно нараняема...Ам, лесно се ядосвам, но и лесно прощавам!
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#9 2012-08-25 12:49:13
- summer.time
- Member
- Registered: 2009-07-17
Аз не съм много приятен човек, много обичам да споря, особено когато съм права а и да не съм пак споря, докато не се съгласят с мен Винаги искам да става каквото аз кажа, не слушам другите хора. Ината съм. По принцип съм или много нерешителна или си наумявам нещо и каквото и да става не си променям мнението, Везни съм все пак. Много обичам да съм сама, и никой да не ми се бърка обаче ми е самотно понякога... и колкото и да искам да порасна и да съм самостоятелна детето в мен никога няма да умре, видя ли пързалка винаги се спускам
Вярвам че мога да постигна всичко което си наумя, голям мечтател съм, искам да променя света винаги съм го искала и вярвам че мога да го направя. От известно време съм намразила хората много, не отделни хора а просто човешката раса като цяло, отвръщавам се. Обичам животните и природата повече от всичко, бих направила всичко за да им помогна. Точно за това искам да стана фотограф, защото искам чрез моите снимки хората да разберат колко красива е природата и животните и че трябва да ги пазим. Мечтая си да обиколя света и като стана на 40-50 примерно и съм намерила любовта на живота си, да си купя къщичка на някой остров и да остана там завинаги . Вярвам че човешкия дух се нуждае от места недокосвани от ръката на човека...
.Tumblr.
.Снимките ми.
!!! Factory farming in 60 seconds !!!
.Instagram.
[img]http://prikachi.com/images/667/5508667N.jpg[/img]
#10 2012-08-26 09:50:05
- Christina
- Member
- From: Софияя
- Registered: 2011-09-08
Понякога срамежлива, но в някои ситуации леко надута. Голям инат, на всяка цена трябва да стане моето. Споря дори за най-малкото нещо. Лесно ранима, злопаметна, импулсивна. Не се впечетлявам лесно. Когато нещо си е мое се привързвам супер много и не го давам на никого. Много мразя двуличните хора, лъжите. Веднъж някой прецака ли ме за нещо или излъже с него веднага спирам всякаква комуникация. Стремя се да съм най-добрата във всяко отношение. Не обичам да съм зависима от някого или да ме командват. Имам страшно много гримове и списания. Много съм разхвърляна. Е това съм аз накратко.
Искам изгрева да прегърна
слънце изгря след тази нощ тъмна
силно желая с вятъра да полетя
#11 2012-08-26 10:37:05
- Directioner.™
- Member
- From: there's a hell.believe me.i've
- Registered: 2012-04-11
Една от най-важните черти на моя характер е,че съм голям инат.Принципно не обичам да споря,но обичам да става моето,затова често се намирам в центъра на даден спор.Мразя това,че понякога съм страшно наивна.Нещото,което не съм? - Егоист.Обичам да споделям с хората.Огромна мечтателка съм.
[list=*]
[*]You only loved to see me breaking.
You only want me cause I'm taken.[/*]
[/list]
#12 2012-08-26 12:41:05
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
Една от най-важните черти на моя характер е,че съм голям инат.Принципно не обичам да споря,но обичам да става моето,затова често се намирам в центъра на даден спор.Мразя това,че понякога съм страшно наивна.Нещото,което не съм? - Егоист.Обичам да споделям с хората.Огромна мечтателка съм.
+1
#13 2012-08-26 18:14:00
- Call Again
- «√anity ℱair»
- Registered: 2011-03-01
Импулсивна личност и голям инат в същинският аспект на думата.
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Oпишете се сами