#1 2012-08-24 09:20:35

x_mery_x
Member
Registered: 2012-07-09
Website

Re: Една история..

Реших да пусна една моя история , надявам се да ви хареса , все още не съм и измислила подходящо име , ако ви хареса ще прдължа да я пускам . Съжелявам ако имам правописни грешки .

На вън валеше , тя седеше до прозореца на колата и беше толкова замислена и тъжна . Мислеше си за приятелите , които след преместването няма да вижда , мислеше си за момчето което харесваше , но от страх не му призна . Дали ще намери  нови приятели и как ли ще е в новото училище , тя мразеше да се мести от град на град , но нищо не можеше да спре родителите и. Пристигнаха в градчето Мидсбъри , още от входа , града не и хареса , беше някак тъмен , мистериозен, сякаш дълбоко в себе си криеше непрогледна тайна .Когато стигнаха пред новата къща , Джес се изуми , беше толкова огромна , тя веднага си заплю стаята с голямата тераса . Разопакова багажа си и реши да излезе за да разгледа града . Влезе в едно кафене , за да си купи едно голямо , горещо кафе .
-    Хей ти сигурно си новото момиче , което се е нанесло в къщата на ъгъла . – чу се глас от съседната маса .
-    Да , аз съм Джесика приятно ми е .
-    Аз съм Кеилъб и съм ти съсед , живея точно до вас искаш ли да те разведа из града .
-    Да защо не и без това неможе да стане по-зле.-Измърмори Джесика.
-    Хей този град ще ти хареса, обеден съм .
-    Да се надяваме че ще е така – погледна го всякаш той и бе последната надежда .
Джесика много хареса Кейлъб, защото бе мило и забавно момче , което определено знаеше как да се държи с момичетата . Той я отведе в гората край градчето за да й покаже езерото Мидсбъри . Както неволно се разхождаха , Джес се препъна в едно дърво захвърлено на пътя и падна , от кръка и потече кръв .
-    Нищо ми няма просто охлузване .
-    Аз...аз трябва да вървя утре ще се видим пак , забравих че имам важна работа—Разтревожено отвърна Кейлъб .
-    Какво ти стана...почакай – Докато Джесика изрече тези думи , Кейлъб вече го нямаше .
Ах..какво му стана изведнъж – замисли се тя .Прибирайки се към вкъщи тя си мислеше само за Кейлъб и това което направи .
На следващата сутрин , когато тя потърси Кейлъб , него го нямаше всякаш бе потънал в дън земя , а толкова и се искаше да го види да поговори с него , да разбере защо снощи се бе държал така странно.
Оставаха броени дни до първия учебен ден , а Джес вече 3дни не беше виждала Кейлъб , къде ли беше той , когато изведнъж завесите на прозореца на неговата стая се дръпнаха и Кейлъб се показа от там . Когато го видя Джес много се зарадва помаха му и му даде знак да излезе .
-Хей къде беше предишните 3дни , много скучаех без теб . – заговори го тя .
-  Ами имах работа извън града , виж трябва да ти кажа нещо важно – притеснено отвърна Кейлъб .
- Какво има ?
- Виждаш ли момчето на отсрещната улица , това е Адам в никъкъв случай не се доближавай до него , не искаш да се забъркваш с него повярвай ми .
-Но защо да не се забърквам с него – запита учудено Джесика.
- Просто не го прави , обещай ми .
-Не мога да ти обещая подобно нещо. – отсече Джесика .
-Довечера ще излизам с компанията искаш ли и ти да дойдеш ще се запознаеш с страхотни момичета с които ще станете добри приятелки .
- Нави ме .
- В 8:00 ще дойда да те взема .

I hope you like it  sun

[img]http://i47.tinypic.com/qx6n87.gif[/img]

#2 2012-08-24 09:57:30

happy_time_day
Member
Registered: 2012-03-02

Харесва ми!! kiss

I'm becoming... Brundlefly.

[img]http://37.media.tumblr.com/0efe6690e2ab5b9ba55665325d7f94b3/tumblr_n4uqnoQeti1tn67w6o1_500.gif[/img]

#3 2012-08-24 10:23:12

Костова baby *
Member
Registered: 2012-04-27

Харесва ми!! kiss

[img]http://24.media.tumblr.com/7e4754ee06f81b8688295380dae7d038/tumblr_menh7hwTvS1qdz3mzo1_500.gif[/img]

#4 2012-08-24 10:35:33

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Website

Харесва ми!! kiss

XVIII. XII .MCMXCVII

#5 2012-08-24 11:22:27

x_mery_x
Member
Registered: 2012-07-09
Website

Ето и продължението , надявам се и тази част да ви хареса!
П.П. съжелявам ако има правопирсни грешки  sun

Защо ли да стоя далеч от него – мислеше си Джесика , реши ,че Кейлъб е просто малко скиптичен и продължи да оправя прическата си , тя беше много суетна и не искаше някой да си помисли, че не отделя достатъчно време за себе си , лакира грижливо ноктите си , облече една готина блузка , обу любимите си дънки (светло сини , много накъсани , обожаваше ги )и любимите си кецове , тя обожаваше да носи кецове , имаше и официални обувки, но не и беше много комфортно с тях . След като се приготви , взе дамската си чанта и слезе на първия етаж , очаквайки Кейлъб на звънне на входната врата .  Дзън-Дзън – чу се звънеца и тя изтича да отвори .
-    Е ще тръгваме ли ? – усмихна се Кейлъб.
-    Къде е това място ?
-    При езерото което ти показах преди няколко дни , там организираме купон , ще ти е много забавно , ще се запознаеш с много нови хора .
-    Е значи да тръгваме. – качи се в колата му и потеглиха към езерото.
Когато пристигнаха , покрай езерото се бяха събрали много хора , който разговаряхи и какво ли още не. Кейлъб запозна Джесика с приятелите си и я остави в техни ръце , защото някой го извика да свърши нещо. Тя реши да се поразходи и да разгледа мястото .Зад нея някой я заговори:
-Хей , здравей , значи ти си новото момиче а ? – извика мистериозното момче което бяха видели днес по рано .
-О.о аз съм Джесика , ами ти си ?
- Адам , ти се мотаеш с Кейлъб а ?
- Да , виж аз трябва да тръгвам....
- Хей няма да ти навредя , не слушай глупавите приказки на Кейлъб , той само си говори .
Джесика му се довери и двамата се разхождаха и си говореха  . Тя много хареса Адам , имаше нещо загадачно в него , нещо в нея крещеше : Той е невероятен , не го изпускай . Двамата застанали на брега на езерото , под лунната светлина , вперили погледи един в друг се целунаха , неговите устни бяха толкова сочни тя усети странно чувство...... бе се влюбила .
От тази вечер нататък те станаха неразделни ,  Джесика бе толкова щастлива обожаваше всичко в него от красивите му зелени очи до загадачната и мистериозна усмивка . Имаше няколко странни факта която тя забелязваше , въпреки това не оставяше това да я притеснява . Всеки път когато го докосваше той бе необикновено студен , кожата му винаги бе бледа и мразеше слънцето , три факта който биха притеснили другите хора . Един ден , когато бе в къщата на Адам и търсеше нещо сладичко в хладилника  , когато отвори камерата забеляза банки кръв , тя се ужаси , сърецето и за миг спря да бие , пребледня и излезе навън и започна да тича , тича докато не стигна вкъщи , заключи вратата и започна да плаче , в какво чудовище се бе влюбила тя ?Телефона звънна и тя прочете името на Адам , намали звука на телефона си .
Някой позвъня на вратат тя погледна през прозореца и видя Адам да стои отпред , входната врата бавно се отвори , Адам се качи на втория етаж и почука на стаята на Джесика .
-Махай се остави ме на мира , Кейлъб беше прав .- през сълзи извика Джесика .
В момента в който Адам влезе , той прочете ужаса в очите и , разбра че тя знае тайната му .
-Джесика , моля те нека обясна .
- Какво си ти , защо ми го причиняваш ? – през сълзи говореше тя .
- Аз...аз съм вампир , но обещавам няма да ти сторя нищо лошо , обичам те , моля те не ме оставяй .
- Аз...аз не мога да повярвам , ти си ме лъгал през цялото време , моля те върви си .
-Джес не го прави , ти си всичко за мен .
- Всичко свърши , не искам да те виждам повече , махай се , напусни къщата ми !!!

[img]http://i47.tinypic.com/qx6n87.gif[/img]

#6 2012-08-24 12:23:30

Костова baby *
Member
Registered: 2012-04-27

Интересно е. smile

[img]http://24.media.tumblr.com/7e4754ee06f81b8688295380dae7d038/tumblr_menh7hwTvS1qdz3mzo1_500.gif[/img]

#7 2012-10-29 18:22:54

Sissy~~
Member
From: Wonderland ^^
Registered: 2012-08-26

Харесва ми!! kiss

Някъде има някой, който си мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си. Така че, когато си сам, помни това – някой, някъде мисли за теб!  heart [img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/Damon-Elena-damon-and-elena-16746451-450-253.gif[/img]
[img]http://i1210.photobucket.com/albums/cc402/fuckyeahdamonsalvatore/tumblr_ljo78jjp7j1qdz3mzo1_500.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook