- Index
- » Кош
- » Защо съм сама?
Pages: 1
#1 2012-08-20 16:32:01
- makyinzz
- Member
- Registered: 2012-08-18
Re: Защо съм сама?
Млада сте, хубава, образована, забавна, но сте сама, а толкова други къде по-непривлекателни жени се уреждат без проблем с мъже. Навярно се питате във вас ли е проблемът или в мъжете, с които се срещате, или пък нещо друго?
На върха на щастието сте, защото отново сте обвързани и като повечето хора днес, завладяни от социалните мрежи, понечвате да смените гордо статуса си във Facebook на „обвързана“, но в следващия момент осъзнавате, че в това няма никакъв смисъл, защото така или иначе си давате не повече от седмица или месец с този човек, след което отново ще сте сама. Дали мъжете бягат от вас или вие от тях? Дали всичко е карма и въпрос на късмет? Преди да обвинявате съдбата и всички около вас, потърсете причината във вас.Ако не гледате на себе си като на красива, сексапилна, забавна жена, то как очаквате останалите да гледат така на вас? За да ви обичат околните е важно преди това вие да обичате себе си. Грижете се за външността си, усмихвайте се, живейте така сякаш днес ви е за последно, забавлявайте се. Положителните емоции привличат, а и са причина видимо да греете и да изглеждате по-добре. Ако очаквате с песимизъм, мрънкане, липса на желание за забавления и прочие да спечелите нечии симпатии, сте на грешен път.Бъдете себе си по всяко време. Не играйте роля само, за да се харесате на някого. Не след дълго той ще разбере, че не сте тази, за която сте се представяли и отново ще останете сама. Всеки ден изглеждайте максимално добре. Огромна грешка на жените, които отдавна са сами и на тези, които от дълго време си имат половинка, е че не виждат смисъл да се грижат за външния си вид. Първите са се примирили с мисълта, че и да се красят пак никой няма да им обърне внимание, а вторите смятат, че партньорът им е вече в кърпа вързан и не е нужно всеки ден да се красят заради него. Истината е, че мъжете забелязват, когато сте отделили малко време за грижи за външността и оценяват високо това, считайки го за комплимент към тях. Говорейки за полагане на грижи за външността, нямаме предвид нанасянето на тонове грим върху лицето и фиксиращи козметични продукти върху косата. Мъжете не харесват кукли, които няма къде да докоснат, а естествени и чаровни жени.Някои жени пък са си самодостатъчни и не смятат, че щастието се постига само от двама. Те се чувстват добре, когато не зависят от някого, неспособни са да правят компромиси, което на практика означава, че съвместното съжителство с мъж би им било силно невъзможно.А когато твърде дълго сте били без партньор не чувствате вече така силно необходимостта да сте обвързани и се чувствате някак комфортно и уютно със статуса си „сама“. След дълги и неуспешни опити да намерят половинката си в живота, някои жени просто се отказват, примиряват се, решават, че няма смисъл и приемат самотата като висша форма на независимост.Наистина в крайна сметка е по-добре да гледате философски над нещата, но пък това не означава, че примирението е печелившият ви и най-разумен ход. По-скоро рискът и упоритостта са нещата, които работят безотказано и в любовта.
[list=*]
[*]Когато очите говорят,думите са излишни.[/*]
[/list]
#2 2012-08-20 16:37:03
- krisinka_pufinka
- Member
- From: Dubaii ^.^
- Registered: 2010-09-06
Re: Защо съм сама?
Съгласна съм с това, че ако сам не се харесваш, и другите ще гледат така на теб..Браво, много правилно..Полезна информация ! (y)
[list=*]
[*]“Добре е да имаш пари и нещата, които можеш
да си купиш с тях, но също е добре, от
време на време да се уверяваш, че не
си загубил нещата, които не могат да се
купят с пари.”[/*]
[/list]
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Защо съм сама?