#1 2012-08-19 15:07:22

Hrisi. S. H
Member
From: Where the sky ends
Registered: 2011-11-01

Re: Fuckin' Perfect

Една нова история, надявам се да ви хареса!

1-ва част.

-Махай се, не си си платила наема! –каза ядосания мъж и я изгони навън, като бездомник, на практика точно сега тя стана такава- бездомник. Изхвърли и чантата с дрехи, която имаше. Тя просто взе чантата изправи се и тръгна на някъде. Бе гладна, не се бе хранила от 3 дни, имаше нужда да сложи залък хляб в устата си. Вечерта бе леко прохладна, усещаше се вятъра, който се впиваше в кожата й. Бръкна в джобовете на дънките, които носеше, но там не намери дори и цент, намери само една смачката на цигара, пооправия и я запали с запалката, която винаги носеше в себе си. Тя отиде до вечерния ресторант, който винаги посещаваше, но не като гост. Главния готвач я познаваше и винаги и даваше нещо, което ще я нахрани и засити, дори и даваше някои остатъци вместо да ги хвърляше. Тази вечер отново отиде там. Кухнята имаше изход, който водеше до една тъмна уличка, където бяха кошовете и изхвърляха отпадаците си.
Тя отвори вратата, но този път бе друг готвач.
-Махай се хлапе! –изсъска й той, като я видя. Отиде и веднага затвори вратата под носа й. Онзи човек бе единствената й надежда, а сега той не бе там, някой друг го бе заменил. Тя тръгна да излиза от другата страна на малката уличка, но някой се блъсна в нея и я повали на земята.
-Внимавай! –каза той запъхтяно.
-Аз или ти? –отговори тя. –Да не би да бягаш от някого? –попита тя, а той бързо и подаде ръка.
-Хайде ставай! –изправи се тя, а той я дръпна за да може да бяга с него. Не спираха да бягат докато накрая не стигнаха до една доста голяма къща.
-Няма да вляза в тази къща, против закона е! –дръпна ръката си тя.
-Хайде влизай, къщата е на родителите ми! –каза той и я хвана за ръката. Влязоха вътре, а тя остана с отврена уста при вида и отвътре.
-Не пипай нищо, ръцете ти са мръсни! –каза той с което я накара тя да се почувства доста неловко.
-Моите може да имат кал по тях, но твоите са по мръсни! –каза тя и тръгна да излиза.
-Хей, къде тръгна? –дотича до нея и я хвана за ръката.
-Пусни ме, тръгвам си! –дръпна ръката си.
-Не, няма да ходиш никъде! –отново я хвана за ръката и я поведе на някъде.
-Остави ме, къде ме водиш? –дърпаше се тя и викаше.
-Отиваш в банята веднага, трябва да се изкъпеш! –вкара я в банята и заключи вратата.
-Пусни ме! –започна да вика и да удря по вратата, но след дълго викане се измори и разбра, че няма смисъл да продължава.За това просто свали дрехите си и влезе под душа. След около 30 минути тя извика за да й отвори.
-Чакай, как да съм сигурен, че си се изкъпала? –попита той говорейки на вратата.
-Като отвориш вратата, стоях тук 45 минути, дали не съм се изкъпала? –попита тя.
-Добре. –отговори и отвори вратата. Тя бе по хвалия, бе толкова красива. Имаше красиви сини очи, като небе.
-Така вече ми харесваш! –усмихна се той гледайки я.
-Дай ми дрехи, няма да стоя по хавлия пред теб! –сопна се тя.
-А, да, ето. –подаде й дрехи. –Ще те чакам в всекидневната! –каза той и тръгна надолу по стълбите.

Мръсотията по тялото ти лесно би се измила, но тази която е вътре в теб, дори и след години, дори и след велики дела, нивга не би се заличила.

[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]

[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#2 2012-08-19 15:14:36

wikiie3e
Member
Registered: 2011-09-10

продължавай интересна е  heart  sun  kiss

http://ask.fm/Xristovaaa

Tomorrowland <3!

[img]http://data.whicdn.com/images/69939937/large.gif[/img]

#3 2012-08-19 16:20:23

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29

Въпрос: Кога ще пуснеш следващата част?

[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

#4 2012-08-19 16:50:22

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Website

XVIII. XII .MCMXCVII

#5 2012-08-19 16:53:54

Костова baby *
Member
Registered: 2012-04-27

[img]http://24.media.tumblr.com/7e4754ee06f81b8688295380dae7d038/tumblr_menh7hwTvS1qdz3mzo1_500.gif[/img]

#6 2012-08-19 17:13:08

xmonsterxx
Member
Registered: 2012-08-15
Website

Страхотно, некст.

Единственият начин да се отървеш от хаоса.. е с хаос.
- Emily VanCamp

#7 2012-08-19 18:26:29

florchety
Member
From: Miiami Beach
Registered: 2011-09-12

продължавай интересна е  heart  sun  kiss

#8 2012-08-19 19:29:15

swaggxgirll
Member
From: Плевен
Registered: 2012-07-23

Харесва ми !! Некст  sun

#9 2012-08-20 00:41:26

DarkSoul04
Member
Registered: 2011-09-08

Харесва ми !! Некст  sun

#10 2012-08-20 16:33:49

Hrisi. S. H
Member

Радвам се, че ви хареса, надявам се и следващата част също да ви допадне!
Благодаря ви!

2-ра част.

Момичето слезе в всекидневната, но там нямаше никого. Тя си бе взела душ, определено бе махнала мръсотията от себе си и под онези окъсани дрехи се криеше едно прекрасно същество. Имаше огромни сини очи, които пленяваха на мига, руси коси като от злато, и тяло за което повечето момичета мечтаеха. Огледа се и тъкмо взе чантата за да си тръгне, но някой я спря.
-Къде отиваш? –попита мъжкия глас зад нея.
-Тръгвам си! –каза тя и сложи раницата на гърба си.
-Ще си тръгнеш без дори да се запознаем?- попита момчето и подаде ръка.-Джош! –тя хвана плахо ръката му и с тих гласа каза своето име. Не се усмихваше много, може би причината беше в това, че нямаше на какво да се усмихне до сега.
-Тери. –каза тя и го погледна в очите.
-Имаш красиви очи, Тери! –натърти той на името й. –Седни! –седна той на дивана и я погледна. –Няма ли да седнеш? – девойката седна накрая на дивана и се огледа.
-Разкажи ми малко повече за себе си! –каза той наливайки от усикито на баща си.
-Нямам какво да разкажа! –всъщност имаше, но просто беше недоверчива към хората.
-Не мисля така! –рече момчето и и подаде чаша от уискито на баща му.
-Не, благодаря, не пия! –отсече момичето.
-Добре! –засмя се той и я погледна, тя стоеше пред него оглеждайки се.
-Не мисля, че си толкова глупава! –каза момчето засмивайки се. –Много добре знаеш от какво бягах, нали?
-Няма да кажа на никого, просто искам да си вървя. –отговори девойката и реши да тръгне към вратата.
-Имам сделка за теб! –каза той и я погледна, а тя се спря на място.
-Какво имаш предвид? –попита тя.
-Видя какво правя, ще ти дам процент всеки път като вземам парите, сделка? –попита той. Гледаше я бездомна само с една раница на гърба си и носеща само едни дрехи. Без пари, би приела всякаква оферта. 

[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.

[/list][/*]
[/list]

[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#11 2012-08-20 17:16:02

kiki_009
Brutal Bitch
From: Kavala,Grece <333
Registered: 2011-09-15

Некстт..   heart  heart

♔...................†...........♔

#12 2012-08-20 17:30:45

rosy.th
Member
From: София
Registered: 2011-11-06

Супер е, но не разбрах - как в първата част тя има сини очи като небе, а във втората са зелени?  laugh Иначе е яко, дай некст sun

#13 2012-08-20 19:29:05

swaggxgirll
Member
From: Плевен
Registered: 2012-07-23

Още !!  sun

#14 2012-08-20 19:33:32

Osum
Member
From: in the earth
Registered: 2012-06-06

Некстт..   heart  heart

[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]

#15 2012-08-20 22:32:14

Костова baby *
Member

Некстт..   heart  heart

[img]http://24.media.tumblr.com/7e4754ee06f81b8688295380dae7d038/tumblr_menh7hwTvS1qdz3mzo1_500.gif[/img]

#16 2012-08-21 09:05:42

sexy_girlll
Member
From: ~Summer Paradise~
Registered: 2012-03-13

Супер е, но не разбрах - как в първата част тя има сини очи като небе, а във втората са зелени?  laugh Иначе е яко, дай некст sun

[list=*]
[*]........................................................................

Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.
[/*]
[/list]

#17 2012-08-21 20:43:14

Hrisi. S. H
Member

1-во: Благодаря Ви!  bow
2-ро: Извинявам се, че не успях да пусна днес часта, така като имах проблеми с интернета.
3-то: Утре очаквайте следващата част и се извинявам за грешката направена в втората част, вече е поправена!  smile
4-то: Отново Ви благодаря, че Ви допадна!  hug

[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.

[/list][/*]
[/list]

[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#18 2012-08-22 16:46:55

Hrisi. S. H
Member

3- та част. Надявам се да ви хареса!

Момичето го гледаше. Поглеждаше ту ръката му, ту лицето му, а него стоеше една доста доволна и самоуверена усмивка. В ума й се въртяха всякакви мисли, но само една бе изказана.
-Не, благодаря! –отсече тя.
-Моля?!- невярващо попита той.
-Няма да се замесвам с теб, ясно? –каза тя и тръгна към вратата.
-Няма да ходиш никъде! –хвана я за ръката и  я стисна.
-Пусни ме! Няма да кажа на никого, какво знам, не ме интересува ясно? –гледаше го Тери очаквайки той да я послуша.
-Кажи ми защо не искаш? Какво толкова ти пречи, нямаш дом, нямаш семейство, нямаш работа. Едвам имаш 20 години? –тя го гледаше с онзи недоверчив поглед, с който гледаше всички.
-Лични причини! –отсече тя.
-Лични причини? –подигравателно се засмя той.
-Няма да кажа на никого, просто ме пусни да си вървя! Обещавам ти, че повече никога няма да ме видиш! –каза момичето очаквайки отговора му.
-Ще си тръгнеш просто така? Не вярвам! –рече той и пусна ръката й. –Един умен човек би поискал пари, за мълчанието си, а  ти просто си тръгваш без да искаш нищо, само като ми обещаваш, че няма да кажеш на никого. –попита я Джош зачудено, все пак в неговия свят всичко ставаше с много пари. Тя замълча за секунда, след което отговори:
-Да, точно така!Глупавите биха приели нечисти пари изкарани без труд, а умните биха приели пари само когато знаят, че са заплатили за тях! –усмихна се Тери и тръгна да отваря вратата, а момчето остана гледайки я как напуска къщата и не знаеше дали да вярва на думите й, не знаеше дали изобщо има смисъл в тях и не знаеше дали отново ще я види, но я пусна. Тя напусна къщата, отново с онази раница, но с други дрехи, бе свалила онези окъсани и одърпани, но ги носеше в чантата си.
Тери вървеше по улиците гладна, без пари, без дом само с раница на гърба си, която бе единственото нещо, което тя имаше. След всички я път, който беше минал, усети как започва да губи сили, затова реши да седне под един навес където ще може да поспи малко, за да може глада поне за малко да я остави. Седна и отвори чантата си и започна да търси нещо в чантата си. Намери една угарка от цигара и я извади, намери и една запалка в джобовете на окъсаните панталони, които бяха в раницата, след което извади и нея. Затвори чантата и седна на земята, започна да опитва да запали каквото бе останало от цигарата, но запалката така и не показа дори и малък пламък. Тери се изнерви.
-Мамка му! –хвърли запалката, а след няколко секунди видя как един човек се приближава към нея, не му обърна внимание, просто го гледаше как той се приближава.
-Твоя ли е?- попита той и се засмя, като и показа запалката.
-Да. –рече строго Тери. В ума й не мина нито една мисъл, сякаш той се бе изключил, сякаш го нямаше. Той я гледаше усмихнато, а тя сериозно, момчето не успяваше да разбие строгото и лице.

[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.

[/list][/*]
[/list]

[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#19 2012-08-22 20:33:45

Костова baby *
Member

Много ми хареса. smile happy

#20 2012-08-28 12:30:46

Hrisi. S. H
Member

Този път нямаше много мнения, но все пак реших да я пусна. Тази част е за последния човек, който коментира 3-та част. Надявам се ви хареса!

4-та част.

-Мисля, че трябва да си по внимателна, когато хвърляш тази запалка, може да гръмне!- каза той и седна до нея.
-Какво правиш?- попита объркано девойката.
-Сядам, изморих се да ходя! -отговори той засмяно. Извади една кутия цигари от джоба на якето си и я отвори.
-Заповядай! -изчака тя да си вземе цигара, а тя леко несигурно придърпа една. Той веднага извади една запалка и запали своята цигара, след което я подаде на Тери. 
-Благодаря! -запали си цигарата и я върна обратно на момчето.
-Гладна ли си? Защото аз умирам от глад! -засмяно каза той поглеждайки я.
-Малко! -съвсем тихо измърмори тя и дръпна от цигарата.
-Какво ще кажеш да отидем да хапнем в отсрещната пицария? -попита той отново, усмихнато, че Тери дори се зачуди дали изобщо някога спира да се усмихва.
-Нямам пари! -отговори тихо тя.
-Хайде, аз имам! -намигна и той. Подаде й ръка да се изправи и тръгнаха към пицарията.
Щом влязоха веднага си взеха пица и седнаха на една от масите. Тери бе изключително гладна и за секунди я изяде.
-Уоу! -каза момчето учудено. -Не мисля, че си била малко гладна. -засмя се той.
-Хапките ми ли ще броиш? -попита раздразнено тя.
-Не, аз.. просто.. извинявай! -не знаеше какво да каже той, явно доста я бе засегнал. Тери стана от масата, взе чантата си и тръгна към вратата.
-Хей, чакай! -извика след нея момчето, набързо остави пари и тръгна след девойката. Тя излезе ядосана от пицарията, а след нея излезе и той гонейки я.
-Чакай! Какво лошо казах? -попита неразбрано той, тя вървеше ядосана напред и дори не му обръщаше внимание. Той я догони и хвана ръката й.
-Успокой се! Просто се пошегувах, ако е това, което казах преди малко! Извинявай! -говореше сериозно той гледайки я в очите.
-Остави ме! Благодаря за вечерята, но пътищата от тук ни се разделят! Довиждане! -каза тя, дръпна ръката си от неговата и си тръгна, а той остана гледайки я как си тръгва. Можеше да я спре, но можеше да я остави да си тръгне. Не знаеше кое е най- правилно да направи.

[list=*]
[*][list=*]
вратите не залоствай.

[/list][/*]
[/list]

[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#21 2012-08-28 15:08:54

twilight_kiss
Member
Registered: 2010-05-22

Умните биха приели нечисти пари искарани без труд, а умните биха приели пари само когато знаят, че са заплатили за тях!

В това изречение няма никакъв смисъл. Имаш правописни грешки и има много неясни неща. От какво е бягало момчето ? Можеше да уточниш. Като идея става, но не е добре написано.

The Vampire Diaries ♥ ~
Pretty Little Liars ♥ ~
One Tree Hill ♥ ~
El Barco ♥ ~
[img]http://data.whicdn.com/images/23405357/n4f340c53300d4_large.gif[/img]

#22 2012-08-28 15:46:36

sexy_girlll
Member
From: ~Summer Paradise~
Registered: 2012-03-13

Умните биха приели нечисти пари искарани без труд, а умните биха приели пари само когато знаят, че са заплатили за тях!

В това изречение няма никакъв смисъл. Имаш правописни грешки и има много неясни неща. От какво е бягало момчето ? Можеше да уточниш. Като идея става, но не е добре написано.

Съгласна.

[list=*]
[*]........................................................................

Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.
[/*]
[/list]

#23 2012-08-29 13:53:41

Костова baby *
Member

Хареса ми тази част smile

#24 2012-08-29 14:08:21

* juст a дreaм .. * <3
Member
Registered: 2012-04-21

Много ми хареса. Всеки допуска правописни грешки. smile Продължавай.

[img]http://i39.tinypic.com/2eknkn5.gif[img]http://i39.tinypic.com/2eknkn5.gif[/img]

#25 2012-08-29 17:17:37

babby_95
Member
Registered: 2012-07-31
Website

Още !!  smile

ХАРЕСАЙ и дай нов старт в живота си ! smile !

My TUMBLR (L)! smile !

[img]http://25.media.tumblr.com/ad8d435415eeddeaf8ae5cad1751a7e2/tumblr_mog3greIK81ssthsvo1_400.gif[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook