- Index
- » Кош
- » моля за мнение
Pages: 1
#1 2012-08-18 15:49:36
- Aria_Dia
- Member
- Registered: 2012-08-07
Re: моля за мнение
В училище дойде нов учител по физкултура, за период от два месеца, по заместване.Той е на 25 години, а аз съм на 15.Докато бяхме на училище не сме правили нищо нередно.Говорили сме си 2 пъти за мен.Питал ме е какво искам да уча и общо взето какви оценки имам и нищо повече.Към края на годината обаче той започна да ми пише във facebook.Известно време писахме и той започна да има чувства към мен.В началото мислех че просто се ебава, но той ми доказа че е сериозен.Когато разказах на майка си, тя ми забрани да излизам с него.Аз много искам да съм с него,просто да бъдем заедно като двойка, въпреки че знам че не е правилно.И двамата го желаем много силно.Не знам какво да правя.Дали да послушам майка си или да започна да излизам с него без да знае или да прекратя отношенията си с него.Ако го оставя ще ми е много трудно.Моля кажете си мнението и как да му кажа, че не искам нищо с него.
#2 2012-08-18 15:57:48
Ами аз подкрепям майка ти.Той е прекалено голям за теб.Ако наистина те харесва го помоли да изчака малко или нещо подобно.Кажи му че е прекалено голям и не можете да сте заедно.
[img]http://data.whicdn.com/images/35564472/580134_487029771325416_1032411167_n_large.jpg[/img]
Tumblr
My Facebook page
#3 2012-08-18 16:13:45
- privaтe Love
- Member
- From: in his late night thoughts
- Registered: 2010-08-07
Десет години си е големичка разлика. Особено когато ти си на 15. След няколко години няма да изглежда толкова фрапираща.
«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...
#4 2012-08-18 16:32:14
на мен ми звучи малко като история , още повече че видях как се пишеш , но ако е истина аз ще те посъветвам да послушаш майка си и да не се занимаваш с него . а това да го помолиш да изчака не мисля че например ако му кажеш , че искаш малко време той едва ли ще реши да те чака примерно година , още повече ако е само харесване .
XVIII. XII .MCMXCVII
#5 2012-08-18 17:04:46
- sweaty_123
- Member
- From: София
- Registered: 2012-03-08
- Website
еми според мен истинската любов няма граници. Но ако искаш сега му кажи да почака малко докато не станеш пълнолетна. Това е моето мнение.
#6 2012-08-18 17:09:52
- Taking a Stand
- Member
- From: Manhattan
- Registered: 2012-03-30
Според мен майка ти не трябва да ти забрани да си с него, а да ти спре сериала Малки Сладки Лъжкини.
Като ти гледам никнейма, не ми вдъхва много истина тази твоя история.
Според мен просто трябва да забравиш за него. 10 години по- голям от теб. Това не би създало проблем ако беше някоя друга година по- голяма, но точно сега. Все пак той е на 25 предполагам търси нещо по- сериозно.
“True confidence leaves no room for jealousy. When you know you’re great, you have no need to hate.”
-Nicki Minaj
#7 2012-08-18 17:47:25
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Според мен майка ти не трябва да ти забрани да си с него, а да ти спре сериала Малки Сладки Лъжкини.
Според мен просто трябва да забравиш за него. 10 години по- голям от теб. Това не би създало проблем ако беше някоя друга година по- голяма, но точно сега. Все пак той е на 25 предполагам търси нещо по- сериозно.
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#8 2012-08-21 23:19:06
- mariqqxd
- Member
- From: New York
- Registered: 2012-03-03
на мен ми звучи малко като история , още повече че видях как се пишеш , но ако е истина аз ще те посъветвам да послушаш майка си и да не се занимаваш с него . а това да го помолиш да изчака не мисля че например ако му кажеш , че искаш малко време той едва ли ще реши да те чака примерно година , още повече ако е само харесване .
[img]http://data.whicdn.com/images/31783883/tumblr_m6a6fq7KMv1rvc4sqo1_500_large.jpg[/img]
#9 2012-08-21 23:32:14
- sunshinelove..
- Member
- From: Бургас, България
- Registered: 2012-08-05
Десет години си е големичка разлика. Особено когато ти си на 15. След няколко години няма да изглежда толкова фрапираща.
- Дела трябват, а не думи.
Васил Левски.
my favourite - http://data.whicdn.com/images/66185065/large.gif <3
#10 2012-08-22 06:29:20
- malwu..
- Member
- From: Монтана ~
- Registered: 2010-11-17
Имам една такава приятелка, изкараха 2 години и половина и нищо не се получи. Казахме и да се разкара от него и за щастие ни послуша, но той започна да я следи и притиска, да и държи сметка все1 са още двойка и черешката на тортата - прибираше си я без тя да го търси. Не знам ако не провървят нещата при твоя дали ще стане така, но най- добре се откажи, толкова възрастни не ти трябват.
Кажи му, че не се чувстваш готова да започнеш връзка с 10 години по- голям от теб и се надяваш да те разбере, както и е доста вероятно да паднеш в очите на връстниците си.
~* - * Our love is like the wind .. I can't see it,but I can feel it ! <3 ~ ;}
#11 2012-08-22 07:29:57
- senseye
- Member
- Registered: 2012-08-07
Не е невъзможно, но малко връзки с такава разлика имат успех. По-добре не си хаби нервите, за да си с него. Все пак си на 15 още. Имаш предостатъчно време да си харесваш момчета.
[list=*]
[*]Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.
[list=*]
[*]- Уилям Шекспир[/*]
[/list][/*]
[/list]
#12 2012-08-22 09:45:46
- love_hurts
- Member
- From: Texas.
- Registered: 2012-03-25
Съгласна.
[list=*]
[*][img]http://store.picbg.net/pubpic/86/D8/ff1b3148fe5f86d8.gif[/img]
In your life you meet people. Some
you never think about again. Some
you wonder what happened to them.
There are some that you wonder if
they ever think about you. And then
there are some you wish you never
had to think about again, but you do...[/*]
[/list]
Pages: 1