Pages: 1
#1 2012-08-15 08:19:31
- sweety_one
- Member
- From: in```{spring} worldd ;p :)))
- Registered: 2010-08-22
Re: Отвличания от извънземни
Здравейте! Видях, че няма друга тема за това..(или ако има и не съм догледала, съжалявам, сама ще я докладвам :д)
Въпросът ми е, какво мислите за отвличанията от извънземни, вярвате ли в тях или мислите, че това са измислици? Може също и да споделите нещо, което сте чули, прочели или ви се е случило по отношение на темата.
А моето мнение е: На скоро гледах филм за това, направен е по истински кадри на психолог, изследвал хора в малко градче в Америка. Тя разказва за потресаващи факти, които са се случили и на нейното семейство, и на хората в този град. Та няма значение, въпросът е, че всичко беше базирано на видеозаписи и гласови записи на този психолог, което много ме разтърси накрая. Преди това нямах чак такива виждания за нещата, но след този филм всичко се промени. Та аз смятам, че реално в днешно време е съвсем възможно да има такива отвличания, колкото и абсурдно да звучи.
#2 2012-08-15 08:31:35
- Billy_and_Tomy!
- Member
- From: София
- Registered: 2009-10-20
Ами аз вярвам и в двете макар, че повече вярвам в извънземните. А как се казва филма, който си гледала? Че ми стана интересно и аз да го гледам.
[img]http://prikachi.com/images/290/2778290g.gif[/img]
#3 2012-08-15 08:33:02
- sweety_one
- Member
Ами аз вярвам и в двете макар, че повече вярвам в извънземните. А как се казва филма, който си гледала? Че ми стана интересно и аз да го гледам.
Казва се The Fourth Kind, много случайно попаднах на него и въобще нямах представа, че е толкова интересен. :д
#5 2012-08-15 10:05:48
- BunnyKill
- Member
- From: Не ползвам този профил!
- Registered: 2012-06-28
|-( Без коментар
xD
#6 2012-08-15 11:32:01
- summer.time
- Member
- Registered: 2009-07-17
По принцип са ми много интересни тия неща, но не бях чувала за този филм. Току що го изгледах, много е интересен.
Моето мнение по темата е : Първо аз вярвам в извънземни и общо взето в паранормални явления и НЛО , но не знам защо съм си втълпила че те са добри, а не такива каквито са в този филм. Вярвам че ако наистина съществува извънземна раса, и според мен съществува но аз не съм имала контакт и не познавам хора който са, така че не знам, та според мен те ще са много по интелигентни от нас и при тях няма да има войни и гладуващи хора и така нататък, и вярвам че когато идват при нас е за добро и за да ни помагат, да ни учат на по добро, но все пак това е мое мнение..Плюс това ако не съществуваха, защо милиони хора казват че са ги виждали а ФБР и институциите просто отбягват тази тема, защото те знаят повече от нас, ако не съществуваха просто щеха да ни го кажат ! Второ, тази докторката в филма , ми изглежда като излязла от филм, просто я виждам като някаква актриса, въобще не ми е реална... Трето, Всеки може да запише няколко записа да се снима как крещи и да каже че е под хипноза и си спомня как извънземни са го отвлекли, а и на камерата нещо странно и става точно в най подгодящия момент и нищо не се вижда, така че няма причина да се вярва на тези така наречени Реални кадри, записи и истории, въпреки че може и да са реални, никога не можеш да вярваш на спец ефектите на Холивуд...
.Tumblr.
.Снимките ми.
!!! Factory farming in 60 seconds !!!
.Instagram.
[img]http://prikachi.com/images/667/5508667N.jpg[/img]
#7 2012-08-15 13:23:11
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Не вярвам, докато не го видя с очите си!
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#8 2012-08-15 15:11:34
- TheGabka
- Member
- From: In ThE CloUds .. < 33
- Registered: 2012-08-07
Не вярвам, докато не го видя с очите си!
(y)
" You can close your eyes to the things you do not wan't to see, but you cannot close you heart to the things you do not want to feel .. < 33" - Johnny Depp
[img]http://i1165.photobucket.com/albums/q588/TheGabka/tumblr_m8dc4whNOf1rwz8woo1_500.gif[/img]
#9 2012-08-15 15:46:39
- privaтe Love
- Member
- From: in his late night thoughts
- Registered: 2010-08-07
Не вярвам в такива неща. И аз съм гледала документални филми на тази тема, но някак всичко ми изглежда преувеличено.
«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...
#10 2012-08-15 15:49:40
- ttiiniie^^
- Member
- From: Saint Petersburg.
- Registered: 2010-12-17
- Website
"Вярвам на всичко, докато не бъде опровергано. Така че вярвам във феи, митове, дракони. Всичко съществува, дори ако е само в ума ти. Кой може да каже, че сънищата и кошмарите не са толкова реални, колкото случващото се тук и сега?" - Джон Ленън.
Нямам какво повече да кажа.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.
#11 2012-08-15 16:07:40
- sweety_one
- Member
"Вярвам на всичко, докато не бъде опровергано. Така че вярвам във феи, митове, дракони. Всичко съществува, дори ако е само в ума ти. Кой може да каже, че сънищата и кошмарите не са толкова реални, колкото случващото се тук и сега?" - Джон Ленън.
Евала на тоя човек!
А summer.time , относно кадрите...ама доста убедителни ми се сториха на мен, вярно, че всичко не се вижда така ясно, но пък мисля, че тези смущения са от самото отвличане и са породени от въпросните "те", но пък това си е мое вярване, мои си мисли, не мога да ги пробурвам на други. То си е казано съвсем ясно в началото и в края на филма: " Вие решавате дали да повярвате." или нещо от сорта .
Аз пък имам приятелка, която е съвсем убедена, че ги вижда и говори с тях, не знам, на моята възраст е, наред е с главата и съвсем нормална изглежда...Относно самите контакти, ами "те" й казват неща от бъдещето,примерно, които тя самата потвърждава, че са се случили...това също си е убедително..
#12 2012-08-15 19:29:43
- summer.time
- Member
Нямам какво повече да кажа.Евала на тоя човек!
![]()
А summer.time , относно кадрите...ама доста убедителни ми се сториха на мен, вярно, че всичко не се вижда така ясно, но пък мисля, че тези смущения са от самото отвличане и са породени от въпросните "те", но пък това си е мое вярване, мои си мисли, не мога да ги пробурвам на други. То си е казано съвсем ясно в началото и в края на филма: " Вие решавате дали да повярвате." или нещо от сорта
.
Аз пък имам приятелка, която е съвсем убедена, че ги вижда и говори с тях, не знам, на моята възраст е, наред е с главата и съвсем нормална изглежда...Относно самите контакти, ами "те" й казват неща от бъдещето,примерно, които тя самата потвърждава, че са се случили...това също си е убедително..![]()
Права си че изглеждат убедително, но нали това им е работата на хората все пак !? Не знам за теб но аз не вярвам на филми, колкото и убедителни да са . Плюс това рових доста в нета и разбрах че въпросната докторка въобще не е психолог. Когато потърсиш името й в гугъл Излиза някакъв си Alaska Psychiatry Journal където има биографията й и всичките й записки, но сайтът дори няма начална страница а и е регистриран 2009та година когато излиза и филма, а всичко се случва от 1960 до 2000 до колкото разбрах |-( Още нещо http://www.imdb.com/name/nm2598903/ да ти е позната тази "докторка" още в началото ми изглеждаше на актриса Пак да си кажа аз вярвам в извънземни но не и в филмите за тях !!
.Tumblr.
.Снимките ми.
.Instagram.
#13 2012-08-15 21:19:09
- -atanasowa
- Member
- Registered: 2012-08-07
Според мен всичко това е било просто сценарий.Така де, тези хора си изкарват парите, все-пак.
Вярвам в извънземни, предполагам. Така де, не съм виждала,но и няма как да знам дали е мит. Но не и във филмите за тях.Whatever
.
Verlieben. Verlieren.
#14 2012-08-16 18:34:22
- sweety_one
- Member
Нямам какво повече да кажа.Евала на тоя човек!
![]()
А summer.time , относно кадрите...ама доста убедителни ми се сториха на мен, вярно, че всичко не се вижда така ясно, но пък мисля, че тези смущения са от самото отвличане и са породени от въпросните "те", но пък това си е мое вярване, мои си мисли, не мога да ги пробурвам на други. То си е казано съвсем ясно в началото и в края на филма: " Вие решавате дали да повярвате." или нещо от сорта
.
Аз пък имам приятелка, която е съвсем убедена, че ги вижда и говори с тях, не знам, на моята възраст е, наред е с главата и съвсем нормална изглежда...Относно самите контакти, ами "те" й казват неща от бъдещето,примерно, които тя самата потвърждава, че са се случили...това също си е убедително..![]()
Права си че изглеждат убедително, но нали това им е работата на хората все пак !? Не знам за теб но аз не вярвам на филми, колкото и убедителни да са . Плюс това рових доста в нета и разбрах че въпросната докторка въобще не е психолог. Когато потърсиш името й в гугъл Излиза някакъв си Alaska Psychiatry Journal където има биографията й и всичките й записки, но сайтът дори няма начална страница а и е регистриран 2009та година когато излиза и филма, а всичко се случва от 1960 до 2000 до колкото разбрах |-( Още нещо http://www.imdb.com/name/nm2598903/ да ти е позната тази "докторка" още в началото ми изглеждаше на актриса
Пак да си кажа аз вярвам в извънземни но не и в филмите за тях !!
Хмм, много си права! И аз се поразрових малко след като прочетох мнението ти и открих не много, но достатъчно, за да ме убеди, че всичко както се казва е fake ( в този сайт пише (arrow) http://www.segabg.com/article.php?sid=2 … 0040001502 ).
Ами, моя грешка, пък и аз след като гледам филм по принцип не се ровя за актьорите, нито за станалото. И все пак се казва, че точно в този град наистина има голям брой на отвличания.
Пък и като се има в предвид филма, добре беше направен, а и е сниман в България.
#15 2012-08-16 18:48:08
- summer.time
- Member
Евала на тоя човек!
![]()
.
Права си че изглеждат убедително, но нали това им е работата на хората все пак !? Не знам за теб но аз не вярвам на филми, колкото и убедителни да са . Плюс това рових доста в нета и разбрах че въпросната докторка въобще не е психолог. Когато потърсиш името й в гугъл Излиза някакъв си Alaska Psychiatry Journal където има биографията й и всичките й записки, но сайтът дори няма начална страница а и е регистриран 2009та година когато излиза и филма, а всичко се случва от 1960 до 2000 до колкото разбрах |-( Още нещо http://www.imdb.com/name/nm2598903/ да ти е позната тази "докторка" още в началото ми изглеждаше на актриса
Пак да си кажа аз вярвам в извънземни но не и в филмите за тях !!
Хмм, много си права! И аз се поразрових малко след като прочетох мнението ти и открих не много, но достатъчно, за да ме убеди, че всичко както се казва е fake ( в този сайт пише (arrow) http://www.segabg.com/article.php?sid=2 … 0040001502 ).
Ами, моя грешка, пък и аз след като гледам филм по принцип не се ровя за актьорите, нито за станалото. И все пак се казва, че точно в този град наистина има голям брой на отвличания.
Пък и като се има в предвид филма, добре беше направен, а и е сниман в България.![]()
![]()
![]()
Да не пълним темата само с неща за филма, последно пиша. Да имало е много изчезнали хора и странното е че ФБР са казали че алкохол и студеното време са причината Наистина ли е сниман в БГ ???
.Tumblr.
.Снимките ми.
.Instagram.
#16 2012-08-16 19:11:42
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
Pages: 1