#1 2012-08-14 22:55:01

Call Again
«√anity ℱair»
Registered: 2011-03-01

Re: Ще те взема.

Карам въображаемата си кола за да стигна до въображаемият самолет навреме и да излетя на следващият полет право към теб, при теб !  И не искам в никакъв случай не искам да споделям на никой за случващото се,защото хората съжаляват за прекалено малко време,неща който сме преминали за голям период от време... затова и тръгвам на път, макар и забравила багажа с акъла си.Отвеждам само сърцето си. И сме само на една идея растояние от теб. Ще пристига при теб,преди някой да е заел мястото ми.Обещавам , че ще имаме една малка къща от онези,който не се отличават една от друга.Не ще ни е нужен върхът , когато плуваме в дълбините на любовта. Няма да искам много от теб,само присъствието ти.Ти си ми като баща.Момче , ти си билетът ми към незабравимите моменти. Ще гръмнем няколко бутилки , ще седнем и ще пием пак газирани напитки и пак ще ми става лошо ... но ще съм до теб. Ще ме вдигаш на ръце,както едно време ... ще съм твоето бебе. Ще ме гледаш как си заспивам, а аз ще ревнувам. Момче , сякаш не си си тръгвал. Само да знаеш , че са поправили люлките и пейката на която седяхме , а дървото ... на дървото са му отсякли клоните.Тревата си е все така зелена , а досадните хора и тяхното жужене го няма. Облаците са сини , умът ми е бистър когато карам въображаемата си кола към теб.Моля се единственно да не се сблъскам с неудобрението ти и да не пристигна там където това което давам не е достатъчно ... където ореола на любовта не е достатъчно силен за да ни заслепи,където ти няма да си ти , а аз ще съм на себе си!

#2 2012-08-15 07:43:19

follow.your.HEART
Member
Registered: 2012-04-13

Много ми хареса !! Бравоо !!  heart

“Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.”
― Marilyn Monroe, Marilyn

#3 2012-08-15 08:53:13

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Прекрасно! heart

#4 2012-08-15 09:22:31

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan