Pages: 1
#1 2012-08-14 19:40:39
- Даяна.
- Member
- Registered: 2012-08-14
Re: Сладките 18
Това е първата ми история. Дано ви хареса
ХЕЙ, ХЕЙ! Ставай вече! Днес е денят!!
Щом чух тези думи веднага се събудих и се зарадвах много! Сладката 18 годишнина дойде .. Бях по-щастлива от всякога. Вече имах право да работя работа за повече пари от сегашната, да нямам вечерен час и да влизам в дискотеки, но имаше само един факт, който помрачаваше радостта ми. Това, че вече трябваше да се изнеса от вкъщи и да се издържам напълно сама, без помоща на родителите ми. Но това няма значение сега.
Бързо станах от леглото и прегърнах по-малката ми сестра, която ме събуди.
- Хеей Честит Рожден Ден, гадно, непоносимо човече - каза тя, докато очите й се напълниха със сълзи.
- Благодаря ти, Гери!
Ъм.. Аз съм Елизабет, средно висока, със кафява коса до кръста, лешникови очи и хубаво тяло. Работя като раздавам брушури във градския мол. С парите от работата купувах дрехи на сестра ми и мен. Храната и другите грижи поемаха родителите ми, но както казах преди малко, до следващата седмица.
На бързо взех един душ, облякох се със бял потник без презрамки, дънки и високи черни токчета. Сложих грим, взех бонбоните и чантата си и се запътих към училище. По пътя получих доста смс-и и обаждания, но най-важните от всички бяха обажданията от родителите ми и извинението им, че няма да присъстват по служебни причини и смс-а от момчето, което харесвам.. Учим в едно и също училище, беше на същата възраст като мен, но от друг клас. Висок, рус със сини очи.. Ужасно сладък, но не проявяваше кой знае какъв интерес към мен.
Със влизането във училище от всички страни се затичаха приятели и приятелки, за да ми честитят рождения ден.
Продължението ще е след малко
#2 2012-08-14 19:50:31
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
Струва ми се скучно и няма подробности.Гледай да слагаш повече детайли и да изпипваш тук там . Иначе дай некст .
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
#3 2012-08-14 20:29:08
- Костова baby *
- Member
- Registered: 2012-04-27
Пусни продължението.
[img]http://24.media.tumblr.com/7e4754ee06f81b8688295380dae7d038/tumblr_menh7hwTvS1qdz3mzo1_500.gif[/img]
#5 2012-08-15 09:11:18
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Горе-долу ми харесва, но можеше да замениш някои изречения с други, например. Не мисля, че още в началото бе нужно да казваш за какво си харчи парите. И това "ъм" малко глуповато стои според мен, защото това са мислите й, но не е особено важно.
Има и малко пропуснати запетаи. Но все пак искам некст.
Pages: 1