#1 2012-08-11 07:39:31

vampire :))
Member
Registered: 2012-07-07

Re: проблем с родителите

Моля ви, кажете ми какво да правя sad .. преди 1-2 дни се бяхме събрали с приятели и гаджето ми и пихме..нещо като купон..не бях пияна, но след като се прибрах нашите ме хванаха че съм пила. Наказаха ме да не излизам до края на ваканцията. По принцип баща ми не ми дава да се виждам с гаджето ми, защото за него ''съм малка за гаджета'', и той ме попита дали пак съм била с него и му казах да и ми забраниха и компютъра.. И друг път са ме хващали, че съм пила и винаги ме наказват..и милиони пъти са ме наказвали заради гаджето ми, но ние пак сме си заедно..А преди да ме накажат, винаги ме пускат докато се стъмни до към 9 часа и не ме пускат да излизам рано трябвало да стане най-малко 3 часа даже и по-късно за да изляза..Моля за съвет sad
P.S. На 14 съм..

В живота всичко се връща, в един миг съм слаба, а в следващия- могъща!!! wink

#2 2012-08-11 07:49:34

iveto0_94
`Vampire heart`
From: *...MyStic FallS...*
Registered: 2009-08-03

Ами все още си малка и родителите ти се притесняват за теб,няма начин.Мисля,че повечето сме минали през това. Но на родителите ти им трябва време да свикнат с мисълта,че си имаш гадже и с късните прибирания. Аз съм на 17,а когато закъснея майка ми веднага започва да ме търси...
Може би и трябва да поговориш с тях,знам ли да ги успокоиш... Мисля,че ще е до време като пораснеш още 1-2 години може би ще ти имат повече доверие,докажи им , че могат да ти имат довери . Като за начало прибирай се по-рано от часа,който ти е даден-примерно.. когато си пила гледай да не се издаваш,веднага отивай в стаята си и лягай да спиш .

Ами не знам какво друго да ти кажа,това е моя съвет smile Дано съм помогнала

[img]http://i569.photobucket.com/albums/ss138/softskin13/Emoticon-Flip.gif[/img]  Когато често се срещаме с дадени хора,
те стават част от живота ни. И като станат
част от живота ни, започват да се опитват
да го променят. И се сърдят, когато не
правим това, което те изискват от нас.
Понеже всеки си мисли, че знае как
другият трябва да живее живота си,
но всъщност никой не знае как трябва
да живее своя собствен!

#3 2012-08-11 07:50:15

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Ти се ядосваш, аз пък ще ти кажа: РАДВАЙ СЕ.
  На родителите ти, им пука много за теб, и мислят за теб, дори да не го показват външно. А относно пиенето - тревожат се за теб, това да не стана постоянно и т.н. Разбери ги, или поне се опитай.
  Явно баща ти не одобрява гаджето ти. Например, опитай се (поне пред тях) да прекарваш по-малко време с него. Но пак да си поддържате връзката. Това не означава да ги лъжеш. Приятеля ти ще те разбере.

#4 2012-08-11 08:00:24

vampire :))
Member
Registered: 2012-07-07

е да ама е гадно на всичките ми приятели им разрешават до по късно, нямат нищо против да си имат гаджета и т.н. , но просто нашите са ..много странни не е като да кажеш да съм на 11 да имат нещо против гаджета на 14 съм на тези години любовта е най-сладка..

В живота всичко се връща, в един миг съм слаба, а в следващия- могъща!!! wink

#5 2012-08-11 09:34:41

mishitu_
Member
From: Hawaii
Registered: 2009-11-15

е да ама е гадно на всичките ми приятели им разрешават до по късно, нямат нищо против да си имат гаджета и т.н. , но просто нашите са ..много странни не е като да кажеш да съм на 11 да имат нещо против гаджета на 14 съм на тези години любовта е най-сладка..

Съжалявам, ако ще ти прозвучи грубо, но се мислиш за по-голяма, отколкото си. На 14 не си достатъчно голям, за да пиеш редовно алкохол. Хайде, за гаджето разбирам, обаче толкова сериозно представяш нещата... Сякаш си на 17 и имаш същите проблеми. Напълно разбираемо е вашите да не ти позволяват да пиеш, когато си на 14.

[img]http://prikachi.com/images/371/5114371H.gif[/img]
[img]http://prikachi.com/images/381/5114381B.png[/img]

#6 2012-08-11 09:48:12

BunnyKill
Member
From: Не ползвам този профил!
Registered: 2012-06-28

Да,найстина се мислиш за голяма.Ясно е ,че ти се купонясва в това няма лошо,но не прекалявай с алкохола!Постави граници на действята си.  party Това,че си на 14,а не на 17 не значи ,че не можеш да се забавляваш!

xD

#7 2012-08-13 16:19:44

-atanasowa
Member
Registered: 2012-08-07

Ти се ядосваш, аз пък ще ти кажа: РАДВАЙ СЕ.
  На родителите ти, им пука много за теб, и мислят за теб, дори да не го показват външно. А относно пиенето - тревожат се за теб, това да не стана постоянно и т.н. Разбери ги, или поне се опитай.
  Явно баща ти не одобрява гаджето ти. Например, опитай се (поне пред тях) да прекарваш по-малко време с него. Но пак да си поддържате връзката. Това не означава да ги лъжеш. Приятеля ти ще те разбере.

+1 Баща ти тъгува за теб, защото те обича и знае, че ти няма да си винаги момичето на тати, нормално е да се сърди. Страх го е, че някой мжое да те накара да страдаш.

.
Verlieben. Verlieren.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook