#1 2012-08-07 14:20:50

Dark Side.
Member
From: Palma de Mallorca, Spain.
Registered: 2011-09-11

Re: Филми и книги за Ipad.

Значи, купих си нов Ipad. Изтеглих си приложения като Skype, Facebook и Tumblr, няколко игри, също така и iBooks. Направих си регистрация в iTunes. И реших да си изтегля някой филм или книга, колкото  да пробвам.
Но, в iTunes трябва да се заплаща, а аз искам просто да си ги тегля и след това да ги трия без заплащане или наем. 
В интернет четох, че има начин да си качвам филмите и книгите на таблета от лаптопа си, но не беше обяснено как. В магазина също споменаха, че мога да си тегля филми и книги без (!!) заплащане.
Може ли някой запознат с iPad и изобщо с Apple да ми обясни как става това?

[list=*]
[*] my kind of love.
Last night I wasn't thinking.
I really need to  give up drinking.
[/*]
[/list]

#2 2012-08-07 15:09:29

summer.time
Member
Registered: 2009-07-17

Всичко става чрез iTunes. Включваш Айпада към компютъра на който си инсталирала iTunes, и си качваш филми музика книги каквото си искаш, програмката изглежда сложна на пръв поглед но не е. Гадното е че Айпада е малко капризен и не всички формати филми тръгват, а пък книгите който си теглиш безплатно повечето са за обикновенни е-книги и поне на моя Айпад, излизат с гадни букви, или са много малки или са огромни  rofl  Сега не ми е компа тука, пиша от Айпада  laugh  и не мога да ти обясня подробно за iTunes питай ме на лично ако нещо не разбираш  smile

#3 2012-08-07 15:51:16

Dark Side.
Member
From: Palma de Mallorca, Spain.
Registered: 2011-09-11

Благоаря за разяснението!
Но писах във форума на Ipad и ми отговориха, че чрез iBooks и http://www.chitanka.info мога да си  тегля книги в нужният формат, а филми мога да гледам чрез OPlayerHD.

[list=*]
[*] my kind of love.
Last night I wasn't thinking.
I really need to  give up drinking.
[/*]
[/list]

#4 2012-08-07 22:09:06

summer.time
Member
Registered: 2009-07-17

Благоаря за разяснението!
Но писах във форума на Ipad и ми отговориха, че чрез iBooks и http://www.chitanka.info мога да си  тегля книги в нужният формат, а филми мога да гледам чрез OPlayerHD.

Да можеш, но там са много малко книги, според мен а и можеш да си теглиш PDF книги и да ги качваш на Айпада, това е безплатния вариант. Иначе този плейър не го знам какъв е но при мен в Аpp store ми излиза платен 3.99? . Не знам аз разбрах че искаш от компа да качваш книги и филми !

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook