- Index
- » Кош
- » Объркана съм
Pages: 1
#1 2012-08-06 21:24:29
- iwantyou
- Member
- Registered: 2012-07-08
Re: Объркана съм
Здравейте Ето и моята история..След "голямата ми любов" така да се каже реших да се запозная с едно ново момче.Той е "играч" така да го нарека и може да има всяко момиче.Аз се опитвам винаги да бъда по-дръпната,за да разбере,че не може да си играе с мен,но разбра,че го харесвам и стана още по-уверен.Пише ми,звъни ми..но се скарахме.
Каза ми,че ако искал да бъде с някоя щял да се бори да е с нея.Била съм му "симпатична". Но тогава не мога да разбера защо преди това ми писа постоянно и се "интересуваше" от мен..Какво да правя?
#2 2012-08-07 08:55:31
- sunshinelove..
- Member
- From: Бургас, България
- Registered: 2012-08-05
амии ти сама го каза ТОЙ Е ИГРАЧ.. кво очаквашш пойче от него .. най-добре му тегли чертата и не се занимавай с него и го остай да се радва на другите момиченца .. а ти си намери някой който не е г-дин Играч.. мое мнение.. Успех !!
- Дела трябват, а не думи.
Васил Левски.
my favourite - http://data.whicdn.com/images/66185065/large.gif <3
#3 2012-08-07 11:00:13
- -atanasowa
- Member
- Registered: 2012-08-07
амии ти сама го каза ТОЙ Е ИГРАЧ.. кво очаквашш пойче от него .. най-добре му тегли чертата и не се занимавай с него и го остай да се радва на другите момиченца .. а ти си намери някой който не е г-дин Играч.. мое мнение.. Успех !!
![]()
.
Verlieben. Verlieren.
#4 2012-08-07 11:09:20
- senseye
- Member
- Registered: 2012-08-07
Съгласна съм. Хората трудно се променят, някои никога. Не разчитай на това.
[list=*]
[*]Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.
[list=*]
[*]- Уилям Шекспир[/*]
[/list][/*]
[/list]
#5 2012-08-07 11:50:50
- RecklessGirl
- Member
- From: Dubstep land <33
- Registered: 2012-04-10
5 пъти прочетох темата и още не мога да разбера псоледните ти при изречения.Какво общо има това,че би се борил за момичето с ,което иска да бъде.. с това,че ти си му симпатична.А ти се чудиш защо се е интересувал от теб? Може аз да не съм разбрала нещо.
Замисляла ли си се,че може да ти го е казал това нарочно т.е той те вижда,че се дърпаш,гледаш да не му играеш по свирката,но те харесва и ти го е казал за да знаеш,че би се борил за теб.Нали сте скарани,може затова да не те търси и да не се интересува от теб,а да чака ти да го потърсиш.А в крайна сметка щом си сигурна,че е играч,той е свикнал момичетата да бягат след него..така че, ако не ти се играят игрички, бягай докато е време.
#6 2012-08-07 14:16:42
Еми че те играчите обожават да се правят, че са мноого влюбени. Смисъл, не се доверявай на празни приказки? Вижда, че се дърпаш, и това те прави по-интересна за него. И като те спечели, ще му омръзне бързо и всичките "симпатии", "борби" и "интересувания" ще отидат по дяволите. Наистина хората не се променят толкова лесно, не му се доверявай наивно. Ако толкова много го искаш, ти си решаваш, разбира се, ноо ще знаеш, че поемаш големия риск да останеш наранена.
Speak as if every word costed you a diamond.
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcw15qMHTT1r9wl39o1_500.gif[/img]
我 愛 孟志伟
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Объркана съм