#1 2012-08-05 13:43:43

xMISTAKEx
Member
From: In my room.
Registered: 2012-04-18

Re: Диамантено сърце

Ще пускам нова история.Надявам се да ви хареса.

Be happy in front of your haters. ^

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

[img]http://photo3.ask.fm/253/100/039/100003011-1qt9ejm-b31feb3tgoje0p0/original/tumblr_lbkmojSeW71qbkcruo1_500_large.jpg[/img]

#2 2012-08-05 13:56:05

xMISTAKEx
Member
From: In my room.
Registered: 2012-04-18

Ново нещо.Надявам се да ви хареса.

1 глава

Танцувах в дискотеката на една електро песен със водка в ръка.Бях се напила по-зле от всякога.Това не е защото ми беше весело.Това е защото той беше тук.Танцувах лудо и не ми пукаше за нищо.От време на време повдигах чашката, като отпивах по една огромна глътка.Поглеждах към него със надежда че ме гледа.Но не.Нямаше и следа от него.Дали не се беше изпарил, или просто аз халюцинирах?Не, ето го!Мерна се пред погледа ми за миг и отново изчезна.Но къде ходеше, какво правеше?Не ме интересува!Не!Аз съм силна.Надигнах и отпих последната глътка.Слязох от дансинга, за да си поръчам нещо.Но ето че ми призля.Отидох в тоалетната и върнах всичко, което изпих.Олекна ми.Извадих от чантата ми хапче за главоболие.Почаках малко и ми мина.Излязох от тоалетната и залитнах.Говорех си на ум "Няма ти нищо, добре си."Отидох до барманката и си поръчах едно кафе.Седнах и започнах да отпивам от глътка по глътка докато не го изпих.Реших да потанцувам още малко.Зарязах чантата си на канапето и се добрах до дансинга.Започнах да скачам, лудувам, танцувам и пак го видях.Беше разтворил краката си и беше сложил ръцете на тях и ме гледаше.В този момент полудях и пламнах.Усетих се че се запътва към тоалетната, а аз след него.Отново залитнах.Той ме хвана.Погледите ни се засякоха.Изплъзнах се от него насълзена, грабнах чантата си и излязох от дискотеката.

+2 коментара за некст. smile

Be happy in front of your haters. ^

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

[img]http://photo3.ask.fm/253/100/039/100003011-1qt9ejm-b31feb3tgoje0p0/original/tumblr_lbkmojSeW71qbkcruo1_500_large.jpg[/img]

#3 2012-08-05 14:01:25

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Website

пусни некст

XVIII. XII .MCMXCVII

#4 2012-08-08 13:51:11

ronnie
Member
Registered: 2011-02-21

пусни некст

[list=*]
[*]Legend of the Guardians[/*]
[/list]

#5 2012-08-09 06:40:06

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Тук си писала сравнително леко, което ми допада.
Има още какво да поработиш върху описанията, обаче.
И, за пореден път - оставяйте място след знаците!

Пише се само глътка по глътка, без 'от'.
"Беше разтворил краката си и беше сложил ръцете на тях и ме гледаше."
Цялото това изречение-описание е малко нескопосано. Като за начало, ако трябва да го оставя така, без да променям смисъла, "ръцете", трябва да останат само "ръце".

В противен случай:
"Беше се разположил на едно от лъскавите, черни канапета, върху които сядаха само ВИП гостите. Разтворил крака по онзи небрежен начин, присъщ за един мъж, взираше безизразният си поглед право в мен, докато хладнокръвно отпиваше от стъклената чаша в ръката си. "

Така не е ли по-добре?
Както съм казвала и на други потребители, това е моят начин за изразяване.
Ако се хванеш да обогатиш сама текста си, ще го направиш по различен начин от моя.
Просто искам да ти покажа колко по-добре се получава, когато правиш така, че един твой читател да може и да си представи цялата картинка по по-подробен начин.

Мисля, че може и да можеш да пишеш, но ти трябват още доста подобрения и 'тренировки'.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook