Pages: 1
#1 2012-08-04 06:11:29
- vil4eto21
- Предупреден(а) за изгонване
- From: MyStic FallS...*
- Registered: 2011-09-26
Re: Fanfiction- One Direction
Главите на тази история са 26, но са по- кратки за разлика от главите в другите ми истории и много съжалявам ако има правописни грешки. Приятно четене!
1.
Отиваш на екскурзия в Лондон. Както си вървиш, изведнъж някой се блъсва в теб. Поглеждаш блузата си и виждаш огромно петно от сос. Вдигаш очи и осъзнаваш, че пред теб стои къдраво момче, с тако в ръката. Поглежда те притеснено.
Той: Ужасно съжалявам!
Ти: Няма нищо, спокойно.
Тогава момчето си съблича суитшъра и ти го подава, за да го облечеш.
Той: Това е най-малкото, което мога да направя.
Дава ти листче с номера си и ти намигва.
Когато се прибираш и сядаш на компютъра, влизаш в Twitter и виждаш последният туит на Хари Стайлс, който гласи:
" Току що изцапах блузата на една сладурана, с тако. Дадох й любимия си суитшър и номера си и се надявам да ми се обади скоро!"
[img]http://data.whicdn.com/images/31457505/tumblr_m6avebAXPF1ro910lo1_500_large.gif[/img]
#2 2012-08-04 06:18:41
- vil4eto21
2.
Със Зейн прекарвате следобеда на лодка на сред красива езеро. Взели сте си кошница за пикник пълна с храна. Както си ядете изведнъж се случва нещо изненадващо за теб.
Зейн: Обичам те.
Тръгва към теб, за да те целуне, но ти си толкова шокирана от чутото, че го бутваш от лодката.
Миг след това се сещаш, че той не може да плува и веднага скачаш във водата, за да го спасиш.
Издигаш го над водата и започваш да плуваш към лодката. Помагаш му да се качи на лодката. Целите сте подгизнали. Усещаш, че Зейн те гледа и вдигаш глава. Поглеждаш го в очите и започваш да плачеш.
Ти: Толкова съм глупава! Как можах да те бутна?! Много добре знам, че не можеш да плуваш и въпреки това го направих! Ами ако се беше удавил?! Всичко щеше да бъде по моя вина! Ще те разбера, ако не искаш да ме виждаш никога по...
Зейн те целува силно. След това те поглежда в очите.
Зейн: Казах ти, че те обичам. Няма сила, която да ме накара да почувствам нещо различно към теб!
Прегръща те, притискайки те силно към себе си.
[img]http://data.whicdn.com/images/31457505/tumblr_m6avebAXPF1ro910lo1_500_large.gif[/img]
#3 2012-08-04 06:23:33
- vil4eto21
3.
Денят е 24 декември. Бъдни Вечер. Би трябвало да помагаш с приготовленията празничната вечеря, но ти си се запътила към дома на Луи. Днес става на 21 и искаш да го видиш. Приготвила си му и подарък, разбира се. Пристигна. Звъниш на врата и ти отваря Хари. Прегръщате се.
Ти: Къде е Луи?
Хари: Бяга из къщата е крещи " Аз съм старееец".
Влизаш в хола и виждаш точноописаната от Хари картинка!
Щом те вижда, Луи спира с изпълнението си.
Луи: Хей, не знаех, че ще идваш.
и те гушва.
Ти: Ами как ще забравя, че старецът ми има Рожден Ден?! Ето ти и подаръка.
Вадиш една огромна връзка моркови от чантата си и му я подаваш. Той ти се усмихва миличко.
Луи: Най- хубавият подарък, който съм получавал досега!
Прегръща те и те целува.
#4 2012-08-04 06:25:44
- vil4eto21
4.
Лиам се нанася у вас. Вечерта му призлява и ти му правиш супа. Той отива да си види за прибор и когато отваря чекмеджето вижда, че няма никакви лъжици.
Лиам: Няма лъжици!
Ти: А, това ли. Дадох ги на мама. И без това няма да ни трябват.
Тогава той те прегръща и целува силно.
5.
С Найл сте заедно от известно време, но не обявявате връзката си публично. Веднъж си вървите по улицата, но не се държите за ръце и изобщо не правите нищо нормално за двойките, заради папараците. Найл вижда около пет папарака, които ви снимат.
Найл: Знаеш ли писна ми да крия връзката ни!
И те целува силно точно по средата на улицата!
На следващата сутрин сте в леглото и четете списанията, които ст...е си взели преди малко. Щом отваряте първото, виждате себе си на първа страница! Има повече снимки на вчерашната ви целувка, а заглавието гласи " НАЙЛ ХОРАН ЦЕЛУВА МИСТЕРОИЗНО МОМИЧЕ!"
Той те поглежда в очите.
Найл: Нека завиждат, че сме щастливи!
И те целува силно.
6.
С Лиам се разхождате в парка. След известно време сядате на една пейка. Той хваща ръката ти и се поглеждате в очите.
Лиам: Това са само две кратки думи, които са много трудни за изричане.
Ти го поглеждаш въпросително и някак притеснено.
Лиам: Обичам те!
Очите ти се насълзяват от щастие.
В този момент Лиам те целува нежно.
7.
В банята си и си под душа. Чуваш, че се отваря врата, но решаваш, че само ти се е причуло, защото вси пак си сама- няма кой да отваря врати. След секунда се обръщаш и виждаш Хари да се промъква!
Започваш да пищиш и се увиваш с хавлията.
Ти: Какво правиш, за Бога?!
Хари: Нищо.
И ти се усмихва.
Ти: Нищо ли?! Аз съм гола под душа, а ти се промъкваш! Това не е нищо! Знаеш ли как ме изплаши!
Тогава той те поглежда виновно и някак много сладко.
Хари: Съжалявам...
Толкова е миличък, че не издържаш да му се сърдиш.
Ти: Няма нищо... Прощавам ти.
Хири: Наистина ли?! Толкова си милостива!
Засмивате се.
Той те придърпва за кръста към себе си.
Ти: Понякога не мога да повярвам колко си перверзен, но после разбирам, че не мога да живея без теб!
Хари: Знам.
И те целува страстно.
8.
Лежиш си на леглото и се чудиш дали той си мисли за бившата си приятелка. След около 15 минути Луи се настанява до теб на леглото. Ти решаваш да го попиташ това, за което се бе чудила.
Ти: Луи?
Луи: Да.
Ти: Аз... исках да те питам...ами... мислиш за бившата си?
Той се засмива.
Луи: Какви ги приказваш?! Мисля за теб 24 часа в денонощието, така че искам или не, за нея не остава време!
Започвате да се смеете.
Длед това Луи те целува нежно.
9.
Лежиш си на дивана и гледаш телевизия. Изведнъж някой скача на канапето до теб.
Зейн: Vas Happenin'?
Започваш да се смееш и не можеш да спреш.
Зейн: Какво е толкова смешно?
Ти: ( все още смееща се) Сякаш не знаеш. Твоето Vas Happenin' ме разсмива до безумие и не мога да спра да се смея.
Зейн: Мисля, че знам как да те спра.
Целува те нежно.
Усмихваш му се. И той ти усмихва.
Ти: Сега пък не мога да спра да се усмихвам.
Зейн: За това нямам решение.
Слага ръцете си на кръста ти, а ти обвиваш врата му.
Започва да те целува и ти му отвръщаш със същото.
10.
Седнала си на компютъра. Получаваш съобщение в Twitter. Виждаш, че е от Хари. Отваряш го. То гласи " Изправи се и се обърни". Ти изпълняваш първата част от съобщението и щом се обрщаш виждаш Хари, който ти се усмихва.
Хари: Здравей, хубавице.
Целува те по бузата.
Ти: Здрасти. Защо не ми каза, че ще идваш.
Хари: Обичам да те изненадвам!
Изважда една розичка и ти я подава.
Хари: Я, пак го направих!
Засмивате се.
Ти прекарваш пръсти през косата му и го целуваш страстно.
11.
С Луи сте на хамака в градината и се гушкате.
Луи: Знаеш ли, ти си първото момиче, на което казвам това.
Ти: Е, какво е това нещо?
Луи: По-важна си за мен от всички моркови на света!
Избухваш в смях и скоро заразяваш и Луи и той започва да се смее неудържимо.
Луи: Сега наистина искам да ти кажа нещо важно...
Ти: Какво? По- важна съм за теб от Хари?
И се засмиваш.
Луи: Не, не си по- важна от него. По- важна си от всичко, което би могло да съществува!
И след тези думи те прегръща силно.
12.
С Лиам сте легнали на тревата в парка. Той си играе с косата ти. По едно време се надига и те целува нежно.Усмихваш му се.
Ти: Това пък защо?
Лиам: Въпросът няма отговор както и този "Защо си толкова прекрасна?".
Вдига рамене. Ти му увисваш на врата и започваш да го целуваш.
13.
Гледаш страшен филм с Найл. Сладичко си похапвате пукакнки.
Найл: Не те ли е страх?
Ти: Не.
Найл: Жалко, искаше ми се да те гушна.
Поглеждаш по начин, който казва " Ами, какво чакаш тогава?!"
Той разбира какво искат да му кажат очите ти и те гушва, а ти отпускаш глава на рамото му.
14.
Седите си с Хари. Усещаш как се взира в теб.
Ти: Какво? Нещо на носа ли имам.
И започваш да си търкаш носа.
Хари: Не нищо ти няма. Точно затова те гледам- наслаждавам ти се.
И те целува нежно като обграща лицето ти с едната си ръка.
15.
С Найл не сте се виждали от няколко месеца и решили да прекарате вечерта само двамата.
Отивате до заведение за бързо хранене, за да си купите нещо за вечеря, след което се запътвате към вкъщи.
Точно, когато излизате от заведението повече от двайсет фенки отиват при Найл. Всяка иска автограф и снимка с него.
Ти му извикваш над тълпата, че се прибираш. Той се опитва да стигне до теб, за да те спре, ...но не може да премине морето от момичета.
След час вече си в леглото и четеш. Чуваш почукване на прозореца и когато поглеждаш, виждаш Найл на терасата. Отваряш му и той влиза. Ти си лягаш в леглото.
Ти: Защо си тук?
Найл: Ами взех два филма, които си заслужава да изгледаме. А пък и ти обещах да прекараме вечерта заедно.
Пуска единият филм и ляга в леглото обгръща тялото ти в топла прегръдка. След това те целува нежно по устните.
#5 2012-08-04 06:27:40
- vil4eto21
16.
С Лиам се разхождате. Изведнъж започва да вали силен дъжд. Тръгваш към най- близкия магазин, за да се скриеш, но Лиам те хваща за ръката и те придърпва при себе си.
Ти: Какво правиш? Целите ще се измокрим!
Лиам: Не ме интересува.
И те целува силно като обгръща лицето ти с ръце.
17.
С Хари сте много добри приятели. От доста време си падаш по него, но му признаваш чувствата си, заради страха от отхвърляне.
Един ден си лежиш на дивана и четеш книгата " Как да му призная чувствата си". Тогава Хари ляга на леглото до теб. Ти се опитваш да скриеш книгата, но той ти я взима и вижда заглавието.
Хари: Това няма да ти трябва повече!
Целувате силно като обгърнал лицето ти с ръце.
Толко...ва си шокирана, че едва успяваш да промълвиш нещо.
Ти: Ти... аз ... не разбирам...
Хари: О, хайде! Познавам те толкова добре! Нямаше как да не разбера!
И отново започва да те целува.
18.
Учиш по математика. Толкова си отегчена! Изведнъж усещаш, че някой слага ръце на очите ти и казва: Познай кой е!
Ти: Хари сега не е моментът. И без това имам да уча и нищо не разбирам, няма нужда да ме разсейваш.
Хари: Е, аз не съм много добър в математиката, но ме бива и в други неща...
Целува те нежно като обгръща лицето ти с ръце.
19.
В час по История си. Секундите са дълги като минути, а минутите като часове... Получаваш съобщение. От Лиам е. Отваряш го. Пише " Хохо, красавице! Просто исках да ти кажа, че те обичам ;**"
След прочитането на това на лицето ти се изписва усмивка, която не изчезва през целия ден!
20.
Отиваш на уроци, но изобщо не ти се ходи. Изведнъж Найл се появява пред теб.
Найл: Хей, нандосче!
Целува те силно като те преграща.
Ти: Здрасти!
Найл: Да прекараме деня заедно. Може да отидем на кънки!
Ти: Ох, Найл, не мога. На уроци съм.
Найл: Хайде де! Няма да изпуснеш нищо кой знае какво!
Целува те нежно.
Ти: Мм, разубеди ме.
Засмивате се и както сте се гушнали го целуваш по устните.
21.
Неделя е. С Луи си лежите в леглото. Той те гали по косата. Ти си играеш с пръстите му. Поглежда те и започва да се смее.
Ти: Какво има?
Луи: Как обичам да се държиш като хлапе.
Засмивате се. Луи те хваща за ръката, а ти го целуваш по устните.
22.
Със Зейн пътувате с влак. Седите си и гледате мълчаливо през прозореца.
Зейн: Много обичам да пътуваме с влак.
Ти: И аз. Виждаме толкова много и различни неща...
Зейн: За мен има и друга причина да ми харесва толкова.
Ти: Какво е?
Зейн: Така прекарвам повече време с теб, а това време е безценно...
Ти се сгушваш в него, а той те целува по челото.
23.
Вървиш си по улицата. Навсякъде виждаш щастливи двойки, а ти си сама. Забила си поглед в земята и не виждаш къде отиваш. Изведнъж някой се блъсва в теб. Вдигаш поглед и виждаш сладко момче пред себе си.
Той: Извинявай! Просто не гледам къде вървя.
Ти: Няма нищо, спокойно.
Усмихваш му се.
Той: Аз съм Зейн.
Ти: ( името ти)
Зейн: Приятно ми е.
Ти: И на мен.
Зейн: Ако си сама, искаш ли да пийнем по кафе?
Ти: С удоволствие.
Тръгвате заедно към близкото кафене. Взимате си топли напидки и брекарвате целия следобед в приказки.
24.
С лиам ходите от половин година и ти си се нанесла у тях. Една сутрин се събуждаш и виждаш, че Лиам не е до теб. Побиват те тръпки. Къде ли може да е отишъл без да се обади? Отиваш в кухнята и виждаш приятеля си. Той подружда масата.
Лиам: Добро утро, красавице!
Ти: Добро утро и на теб. Но какво е всичко това?
Лиам: Реших да те изненадам, като ти направя закуска.
Прибилижава се до теб и те целува.
25.
Лежиш в леглото и слушаш музика. Унасяш се. Усещаш две силни ръце, прегръщащи те през кръста и нечий топъл дъх спускащ се по врата ти. Не се обръщаш, защото знаеш кой е зад теб- Хари.
Той прошепва в ухото ти само две думи.
Хари: Обичам те.
Няма по- хубав момент от този тук и точно сега.
26.
Слушаш Safe and Sound на Тейлър Суифт. Песента наистина те разчувства и сълзи започват да се стичат по лицето ти.
Хари: Ей, защо плачеш?
Приятелят ти е толкова притеснен от това, че плечш, че веднага идва при теб.
Хери: Какво има?
Ти: Нищо ми няма. Просто тази песен ми влияе така.
Хари: Тогава няма да я слушаш. Няма да позволя нищо да те разстрои.
След тези думи те прегръща и целува по челото.
#6 2012-08-04 07:20:16
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Тук е само за ЛИЧНО творчество, това не е такова.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
Pages: 1