#1 2012-08-03 12:27:52
- BrutaL Bitch
- Member
- From: Nowhere
- Registered: 2012-08-02
Re: Part of me. (story)
Реших и аз да пусна една моя история. Надявам се да ви хареса, а ако не, благодаря, че поне сте си направили труда да я прочетете.
Здравейте. Казвам се Джесика Стюарт. На 16 съм и живея нормален тинейджърски живот в Ню Йорк. Разбира се колкото може да е нормален един тинейджърски живот. (:
Както всяка една сутрин, аз станах с голям зор. Поседях седнала на леглото за около 1 минута, за да се осъзная. Станах и отидох в банята. Измих си зъбите и вързах косата си на конска опашка. Бях направо като зомби. Спеше ми се ужасно много и имах чувството, че ще се пльосна на земята и ще заспя.
- Охх .. вечният въпрос .. какво ще облека? - мрънках си, докато ровех в гардероба
Намерих една сладка рокличка и я облякох. Не съм от момичетата, които си падат по обувки с висок ток. Затова обух пантофки, взех чантата си и слязох долу в кухнята. Майка ми я нямаше. Видях бележка на хладилника. На нея пишеше "Джесика, днес трябваше да отида по-рано на работа, затова нямах време да ти приготвя закуска. Оставих ти 10 долара на масата. Купи си нещо от лавката.
С обич Мама"
Взех парите и се запътих към училище. Влязох в стаята, пльоснах се на чина, и просто задремах. Скоро звънецът за започване на часа би и аз се събудих. Днес се очакваше да имаме нов ученик затова зачаках учителя да влезе. Когато вратата се отвори, всички се надигнахме от чиновете си, за да видим кой е новия.
- Добре клас. Както ви бях казал, ще имате нов съученик. Това е Джейк. Той идва от Англия. Надявам се, че ще се отнасяте с него добре. Сега, Джейк седни някъде. - каза учителя и седна на бюрото си.
Момчето се огледа къде да седне, и тръгна към моя чин.
- Здравей. Може ли да седна тук? - попита ме той
- Разбира се, сядай - казах аз и преместих чантата си
Боже как обичам британския акцент! Само, че Джейк не ми допадна. Надявах се да е сладък, а той .. просто не беше. Беше забавен, умен, но не и сладък.
- Е Джейк .. - опитах се да завържа разговор - значи си от Англия ..
- Ами да - усмихна се той
- Аха .. - стана малко неловко
Вече бях на път към вкъщи. Влязох, хвърлих чантата си на дивана и се качих в стаята си. Седнах на леглото, извадих един малък ключ от под възглавницата си и отключих чекмеджето на нощното си шкафче. От там измъкнах една малка тетрадка със заглавие "Личен дневник на Джесика Стюарт", разтворих го, взех един химикал и започнах да описвам деня си. Естествено не пропуснах да спомена и Джейк.
След като приключих, отново пъхнах дневника си в чекмеджето, заключих го и натиках ключа под възглавницата. Станах и реших да седна на лаптопа си. Влязох във Фейсбук. Имах една заявка за приятелство. И естествено беше от Джейк. Приех го и почнах да разглеждам новините и постовете на приятелите си. Боза, след боза - нищо! Отегчих се и полегнах на леглото. Каква скука само. Гледах филми, но и това ми омръзна. А и огладнях, затова слязох в кухнята да си направя нещо. Всъщност ме мързеше да си правя каквото и да е, затова отворих камерата, грабнах първата кутия сладолед, която видях и седнах на дивана пред телевизора. Канал след канал - нищо. Накрая пуснах някаква анимация, която не беше кой знае колко интересна, но пак е нещо.
Постепенно започвах да затварям очи. Унесох се и просто заспах.
Това е първа част. Хареса ли ви и да пускам ли следваща?
[list=*]
[*]Oh la la, baby[/*]
[/list]
#2 2012-08-03 12:31:18
- daniella__
- Member
- From: Los Angeles
- Registered: 2011-09-10
Харесва ми,некст
#3 2012-08-03 12:31:42
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Некст< 33
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#4 2012-08-03 12:39:42
- love_hurts
- Member
- From: Texas.
- Registered: 2012-03-25
Некст.
[list=*]
[*][img]http://store.picbg.net/pubpic/86/D8/ff1b3148fe5f86d8.gif[/img]
In your life you meet people. Some
you never think about again. Some
you wonder what happened to them.
There are some that you wonder if
they ever think about you. And then
there are some you wish you never
had to think about again, but you do...[/*]
[/list]
#6 2012-08-03 13:07:43
- sunshine5383
- Member
- From: girlland <3 ^ ^
- Registered: 2012-02-29
Некст.
[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]
#7 2012-08-03 13:14:36
- bebche__:)
- Member
- From: Pariss
- Registered: 2011-02-26
Харесва ми,некст
![]()
<З
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]
#8 2012-08-03 13:23:11
- BrutaL Bitch
- Member
- Джесика, Джесика!
- Ъхх .. какво? - сънено промълвих аз
- Цялата си се омазала със сладолед!
Отворих очи и най-сетне видях, че пред мен стои майка ми. След което погледнах към роклята си и видях че съм обърнала кутията със сладолед върху себе си.
- Ще я изпера .. - говорех все още сънено
Станах и се качих в стаята си. Съблякох роклята, пуснах косата си и облякох един бял потник и черни къси панталони. Слязох долу, за да пусна роклята си да се изпере и видях майка ми да чисти така, както никога през живота си не е чистила.
- Но какво правиш?!
- Ще имаме гости - каза майка ми без дори да ме погледне
- Гости? Какви гости?
- Колега на баща ти ще дойде с жена си и сина си
- Аха .. и кога? - попитах аз и се запътих към кухнята
- След около час
Натиках роклята в пералнята, пуснах я и отново се запътих към стълбите.
- Е .. ако ти трябвам, ще ме намериш в стаята ми
- И ти ще присъстваш
- Какво?! Но аз имах планове с Трейси! *Така .. бях забравила да спомена, че Трейси е най-добрата ми приятелка*
- Ще ги отложиш! Това е много важно за баща ти, Джесика! - погледна ме строго мама
Сгърчих нос, направих нацупена физиономия и се качих в стаята си. Седнах на леглото и звъннах на Трейси, за да отложа срещата.
- Няма проблем, Джес. Някой друг път - каза Трейси по телефона
Сетих се, че не мога да сляза долу, облечена така. Затова облякох една черна рокля, накъдрих косата си и върху нея сложих черна панделка.
След около половин час на вратата се позвъни.
- Ъхх това са те! - изпуфтях аз, докато разглеждах едно списание
Чуха се гласа на майка ми
- Заповядайте. Дъщеря ми ще слезе всеки момент.
Въздъхнах, ухилих се широко и слязох долу.
Дали пък не беше съвпадение, че от всички семейства в Ню Йорк, баща ми имаше среща точно с това на Джейк?! Наместих се на стола си и се усмихнах на Джейк. Той ми отвърна със същото.
Вечерята беше на приключване, затова помолих майка ми да се кача горе. Тя просто кимна и аз се изстрелях. Седнах на леглото си и почнах да размишлявам. След около 10 минути на вратата се почука.
- Влез - извиках аз
И естествено влезе Джейк.
- Здравей - усмихна ми се той
- Здрасти - отвърнах му със същото
- Може ли да поговорим?
- Разбира се. Седни - казах аз и се отместих
Той седна до мен и ме погледна
- Виж, Джесика. Трябва да ти кажа нещо. Още от както те видях в училище, се вцепених. Мисля, че беше любов от пръв поглед. А после, когато те опознах, още повече ме привлече. Не мога да крия повече тези чувства, Джесика! - каза той и хвана ръката ми
Въздъхнах.
- Джейк - погледнах го в очите и отместих ръката си от неговата - виж .. забавен си и си много умен, но просто .. не мога да те възприема като нещо повече от приятел .. в смисъл искам да сме приятели, но само това и нищо повече.
- Разбирам .. защото не съм красив нали? Нямам плочки като супер моделите и лице като на Джъстин Бийбър, затова е нали?
- Аз ..
Прекъсна ме.
- Знаеш ли .. външния вид не е най - важен. Понякога просто трябва да усетиш вътрешната красота у човека.
- Но аз ..
- Не, знаеш ли тръгвам си.
- Джейк!
- Мислех, че си различна! Но явно не си .. - въздъхна, стана и излезе.
Очите ми се напълниха със сълзи. Защо се получи така?! Защо бях толкова повърхностна?! Избухнах в плач.
Получи се доста дълга, но все пак се надявам да си направите труда да я прочете. И да пускам ли некст?
[list=*]
[*]Oh la la, baby[/*]
[/list]
#9 2012-08-03 13:41:37
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Пускай< 33
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#11 2012-08-03 14:03:43
- vili_ss
- Member
- Registered: 2010-02-21
Много ми хареса.. !! Пускай некст.. !!!!
"Животът е като представление – в него най-често най-лошите измежду хората заемат най-добрите места." Питагор
[img]http://prikachi.com/images/990/6088990T.gif[/img]
#12 2012-08-03 14:08:53
- music_addicted
- Member
- From: california
- Registered: 2010-11-18
некст <3
[img]http://prikachi.com/images/535/5174535r.gif[/img]
#14 2012-08-03 15:06:58
Супер ))) пускай следващото ..
ХАРЕСАЙ и дай нов старт в живота си ! !
[img]http://25.media.tumblr.com/ad8d435415eeddeaf8ae5cad1751a7e2/tumblr_mog3greIK81ssthsvo1_400.gif[/img]
#15 2012-08-03 15:19:07
Некст.
[img]http://25.media.tumblr.com/ad8d435415eeddeaf8ae5cad1751a7e2/tumblr_mog3greIK81ssthsvo1_400.gif[/img]
#16 2012-08-03 15:19:49
- BrutaL Bitch
- Member
Радвам се, че ви харесва.
Хиляди сълзи се стичаха по лицето ми. Мислех си, че съм ужасен човек. А най-лошото предстоеше. Не знам как щях да го погледна утре в училище.
На сутринта се събудих с ужасно главоболие. За миг не си спомнях нищо, но изведнъж всичко нахлу в главата ми. Въздъхнах и се запътих към банята. Измих се, вързах си една плитка, облякох се и слязох долу. Седнах да закусвам, но единственото, което правех е да бутам лъжицата около купичката. Нямах апетит.
- Миличка, добре ли си? - попита ме майка ми, която миеше чиниите
- Да, просто .. не съм гладна - въздъхнах и станах
- Няма ли да закусиш?
- Не - грабнах една ябълка и тръгнах към училище
Разговорът с Джейк не ми излизаше от главата. Когато стигнах, в стаята нямаше никой. Погледнах часа и видях, че съм подранила доста. Седнах на чина и просто се отпуснах. Доскуча ми и започнах да драскам в тетрадката си. Вратата се отвори. Погледнах и видях, че е Джейк. Думите му от вчера отново нахлуха в главата ми.
- Джейк .. аз съжалявам .. ужасно много съжалявам, Джей, аз ..
Прекъсна ме.
- Няма нищо, Джесика. Можем да бъдем приятели. *въздъхна* Просто приятели.
- Но аз не искам да сме просто приятели! - проплаках аз
- Не искам да си с мен, само защото си гузна, ясно?
Не исках да се караме, защото колкото повече се карахме, толкова по-силно ставаше главоболието. След 4-5 минути влязоха още ученици, а след тях влезе и учителя.
Часът беше изключително скучен. Продължавах да драскам в тетрадката си, докато звънецът най-сетне би. Побързах да изляза.
- Джес! - чух много познат глас
- Стейси! - обърнах се и я прегърнах
- Как си?
- Ужасно зле ..
- Какво? Но защо?
- Скарах се с едно момче ..
Стейси беше като мой втори личен дневник - споделях й всичко, а тя винаги знаеше как да ме утеши. Усещах я не като приятелка, а като сестра и я обичах страшно много!
- Хей, горе главата. Ще имаш още колко много караници .. не искам да плачеш, чу ли?
Кимнах.
- Така те искам! - прегърна ме
- Ами .. ти как си?
- Добре .. както винаги .. какъв час имаш?
- Математика - въздъхнах - а ти?
- Биология - погледна часовника си - боже, ще закъснея! Съжалявам, но ще тръгвам.
- Добре, и аз ще тръгвам - наведох глава и се запътих към кабинета
Първото нещо, което видях, беше Джейк и .. някакво момиче. Беше ухилен до уши. И тя изглеждаше весела. Двамата се смееха на нещо. Стана ми неприятно, но не можех да направя нищо, затова просто седнах на чина си и извадих всичко нужно за урока. До мен не сядаше Джейк. Той седеше до онова момиче. Името й беше Сара.
Прибрах се, изпих едно хапче против главоболие и седнах на лаптопа си. Отворих Фейсбук и първата публикация беше: "Джейк Матърс е обвързан със Сара Дженсен" Какво?! Обвързан?! Не можех да повярвам, затова му писах. В краен случай излезе, че те наистина ходят. Поздравих го, въпреки, че ми стана ужасно гадно.
Защо винаги осъзнаваш, че човек е важен за теб, чак когато го загубиш? Въздъхнах и затворих лаптопа.
Излязох навън със Стейси. Тъкмо седнахме на една пейка, и когато извърнах поглед надясно, видях, че там стои Джейк и естествено Сара.
- Хей ъм .. може ли да се преместим - попитах
- Защо? - каза Стейси
- Това е момчето, с което се скарах
- Оу .. ами добре
Станахме и тръгнахме нататък. Разходихме се, отидохме по магазините, седнахме в едно кафе и накрая се прибрахме. Тъкмо си мислех, че не би могло да е по-лошо, и БАМ! Майка ми ми каза, че ще се местим!
- Какво?! Къде ще се местим?! Не можеш да ми го причиниш! - виках аз
- Не викай. Успокой се.
Поех дълбоко дъх и седнах на дивана.
- Баща ти е сключил сделка със семейството на Джейк и сега са го повишили. Ще се преместим в Англия.
- К-к-акво?! - започнах да заеквам - толкова далеч?! Как може да ми го причиниш?!
Очите ми се насълзиха и се качих в стаята си. Треснах вратата и се хвърлих на леглото. Беше ми дошло в повече. Имах нужда от малко спокойствие, затова задремах.
Това е трета част. Харесва ли ви, и да пускам ли некст?
[list=*]
[*]Oh la la, baby[/*]
[/list]
#17 2012-08-03 15:22:43
Харесва ми,некст
![]()
#18 2012-08-03 20:31:09
- daniella__
- Member
Пускай ^^ С нетърпение чакам следващата част
#19 2012-08-04 09:52:56
- BrutaL Bitch
- Member
Ах най-сетне дойде и мечтания уикенд. Към 11:30 се събудих и слязох долу.
- Добро утро, поспаланке - каза мама
- Добро утро
Днес бях решила да си отдъхна от всичко и просто да се отдам на мързела, затова седнах пред телевизора с голяма кутия сладолед.
- Какво мислиш да правиш днес? - попита майка ми
- Нищо .. абсолютно нищо - казах аз и се наместих по - удобно на дивана
- Защо не отидеш да си купиш нови дрехи? Климата в Лондон е по-различен
- Чакай малко .. Лондон? Ще се местим в Лондон? Сериозно?!
- Ами да
Мечтаех да отида в Лондон откакто бях дете, а сега дори ще живея там. Много се зарадвах, но после се сетих, че ще съм далеч от всичките ми приятели.
- А ние .. ами няма ли да се връщаме тук понякога?
- Разбира се!
Грейнах от радост. Това беше първата добра новина от последните дни.
- Всъщност кога тръгваме?
- След 2 дена.
- Два дни?! Но аз нямам дрехи! С какво ще пътувам!?
- Затова ти казах да отидеш.
Станах и хукнах към стаята си. Съблякох пижамата и почнах да ровя в гардероба. След 10 минутно ровене, най-сетне намерих какво да облека. Направих си небрежен кок и слязох долу, за да поискам пари.
Вече съм в първия магазин и се чудя какво да си купя. Първата ми покупка беше тениска на Лондон. След нея си купих 2-3 чифта обувки и излязох. Тръгнах по другите магазини. Пазаруването беше скучно, защото бях сама. Стейси имаше гости и аз трябваше сама да се колебая между стоките.
След около 3-4 часа се прибрах вкъщи. Качих се в стаята си и разтоварих дрехите. Облякох пак пижамата си и се наместих на дивана долу. Мама я нямаше. Пак имаше бележка на хладилника. Трябвало спешно да отиде на работа. Бях много уморена, затова изпих една чаша кафе. След като се поободрих, взех лаптопа и си отворих фейсбука. Харесах 2-3 снимки и почнах да разглеждам надолу. Отново нямаше нищо интересно, но точно преди да изляза видях публикация, свързана с Джейк. Погледнах и учудено прочетох "Джейк Стюарт премина от обвързан към необвързан." Какво? Сериозно?! Нима връзката му със Сара е траела само 1 ден? Беше онлайн и реших да му пиша.
Оказа се, че тя го е зарязала заради друго момче. Почувствах се гадно. Горкият. Реших да сменя темата и почнах да му разказвам за Лондон. Съвпадение ли беше, че и той ще ходи? Хмм .. странно. Час-два си писахме. Беше станало вече 19:00 ч. Не беше късно, но ми се доспа ужасно много. Почувствах се уморена, затова му казах, че ще си легна и затворих лаптопа. Легнах си в леглото и просто заспах.
Така това е четвърта част. Надявам се да ви е харесала. Да пускам ли следваща?
[list=*]
[*]Oh la la, baby[/*]
[/list]
#20 2012-08-04 19:44:26
- daniella__
- Member
Пускай,разбира се.Става все по-интересно.
#21 2012-08-04 19:46:18
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
Не съм я дочела,но дай некст.
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
#22 2012-08-04 22:12:31
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Некст.
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#23 2012-08-05 08:18:08
Пускай< 33
#24 2012-08-05 18:07:43
- BrutaL Bitch
- Member
Беше 03:00 сутринта, а аз стоях втренчена в тавана. Не можех да заспя. Дали пък не беше от вълнение, че утре заминавам за Лондон? Станах и слязох в кухнята, като се опитвах да не събудя нашите. Взех млякото от хладилника, налях си го в една чаша, седнах на един стол и почнах да размишлявам какво ли би било да усетиш устните на Джейк върху своите.
- Джесика, Джесика!
- Още 5 минути, мамо - казах аз сънено
- Самолета ни излита след 15 минути! Ставай и се обличай преди да сме го изпуснали
Чак сега осъзнах, че съм заспала на масата в кухнята.
- 15 минути?!
Скочих и се изстрелях в стаята си. Нямах време да ровя за дрехи, затова грабнах първата рокля, която ми попадна. Измих си зъбите и вързах косата си на конска опашка по най-бързия начин. Вече бях приготвила багажа си, затова грабнах първите 3 сака и един куфар и слязох долу. Татко вече беше в колата и ни чакаше.
За огромен късмет стигнахме точно преди да излети самолета. Наместихме се, затова вече бях спокойна и си отдъхнах.
- Мамо колко време ще летим?
- Около 3-4 часа
Така вече бяхме на летището в Лондон. Вълнувах се страшно много! Но после се сетих.
- Хей къде е Джейк и семейството му?
- Те ми звъннаха и казаха, че ще вземат следващият полет - каза татко
- Който е след .. ?
- 7 часа
След като си изяснихме всичко, тръгнахме към новата ни къща.
Стигнахме и аз веднага си заплюх една стая. Стоварих всичките сакове и куфари на леглото. Беше едва 09:00 ч. Дали Стейси още спеше? Много исках да й кажа, че вече сме тук, но реших да не й звъня, защото може още да спи. Не можех да повярвам, че съм в Лондон! Мечтата ми се сбъдна! Нямах търпение да тръгна по улиците и да разгледам прекрасните забележителности. Но първото, което трябваше да направя е да попълня някакъв формуляр за училището, в което щях да бъда. Пфф каква досада!
Къщата беше на два етажа както предишната и аз отново бях на втория етаж. Разопаковах багажа и натиках всичко в гардероба си. Слязох долу с надеждата да има нещо за хапване, защото умирах от глад!
- Тук сме едва от 10 минути, Джес. Как очакваш да направя нещо?
- Е кога ще направиш - попитах аз и направих кучешка муцунка
- След като разопаковаме, с баща ти ще отидем до супермаркета.
Ясно .. ще се мре от глад. Качих се горе с надеждата, че съм взела поне някой чипс или солети. Оказа се, че не е така. Боже .. имах чувството, че ще умра. Изпитвах неописуем глад - все едно не бях яла от години.
Накрая просто легнах на леглото и зачаках да дойде Джейк.
Ето я и 5-та част. Не съм доволна от писането си, но се надявам да ви хареса.
[list=*]
[*]Oh la la, baby[/*]
[/list]
#25 2012-08-05 19:20:53
- daniella__
- Member
Супер е,некст