#1 2012-08-03 08:47:37

vil4eto21
Предупреден(а) за изгонване
From: MyStic FallS...*
Registered: 2011-09-26

Re: My life

1 част..
Събудих се с мисълта за него. Погледнах часовника си, а той показваше едва 3 часа сутринта. Поех си дълбоко въздух и си легнах с надеждата да не сънувам отново онова момче. Сънувам един сън отново и отново, а дори не знам кой е той. Отпуснах леко глава назад и секунди след това заспах..
"Момчето:Обичам те (името ти)
  Аз:Но кой за бога си ти.. и от къде знаеш името ми?
  Момчето:Защо се правиш, че не знаеш.. аз съм.. не помниш ли.. -погледнах отново към момчето, а големите му очи се взираха невярващо в мен. Не знам кой беше. Откъде знаеше името ми и какво за бога правя аз тук? Всеки път си задавах тези въпроси, но отговори нямах. Погледнах напред и изведнъж се озовахме в една кола.
  Аз:Но как.. какво става тук?
  Момчето:Какво да става? -погледна ме той като ми се усмихна сладко. Е, да признавам си - имаше страхотна усмивка. Единственото което в момента не разбирах е как се озовахме в тази кола. Отново извърнах поглед напред и единственото, което виждах бяха фаровите на нечия кола, идваща с бясна скорост към нас. Затворих очи и стиснах ръката на момчето.. Точно тогава.."
Събудих се отново от този 'кошмар'. Не знам какво се случва с мен, но всеки ден сънувам това отново и отново. Взех чашата с вода от нощното ми шкафче и за пореден път погледнах към часовника. Беше 6:30 сутринта. Така и така вече бях будна, станах и се оправих за училище..
На закуска..
Луи тъкмо привършваше с закуската си, когато ме попита..
Луи:Защо си толкова замислена?
Аз:А, не! Така ти се струва..
Луи:Добре, няма значени! Хайде да тръгваме за училище, за да не закъснеем..
Аз:Добре..
В училище..
Кат:Хей (името ти) какъв час имаш..
Аз:Амии.. математика..
Кат:Супер, аз също.. хайде да влизаме..
Денят минаваше толкова бавно, а единственото нещо, за което мислех бе той.. Дори не знаех дали е истински, дали изобщо съществува такъв човек, но усмивката му просто бе смразяваща.. Исках да разбера името му, но уви.. Всяка вечер едно и също. Замислих се над всичко това и установих, че ми е нужна помощ или по точно психиатър, може би. Не знам до колко мисля трезво, но така може би ще е най добри..
..След училище се прибирах с Кат към вкъщи..
Кат:Оуу виж какво видях? -каза тя като ми посочи един плакат на който пишеше: "Ако си над 15 и мислиш, че можеш да пееш запиши се! Ние сбъдваме мечти.." ..Погледнах Кат неразбиращо..
Аз:Мислиш си, че можеш да пееш? -казах като се засмяхме и двете..
Кат:Не аз, а ти! Аз не мога да пея, а да танцувам.. Запиши се! Те сбъдват мечти. -каза тя като отново двете се засмяхме.
Аз:А сега сериозно.. Не!
Кат:Но (името ти), ти имаш страхотен глас, а X Factor е точното място да го покажеш..
Аз:Хмм.. мисля, че имам идея!
Кат:Ще ми хареса ли?
Аз:Само вземи една бланка за участие и ела вкъщи.

Три дена по късно!..
Луи:Какво си направила? Я пак повтори?
Аз:Записах те в тазгодишния X Factor
Луи:Но как.. кога.. как можа?
Аз:Виж Луи.. Имаш страхотен глас и мисля, че трябва да го покажеш пред останалите. Нека света види колко талантлив брат имам! Моля те, заради мен се яви..
Луи:Ами.. аз такова.. добре ще опитам, но само заради теб.
Аз:Ехааа! Луи много се радвам ти ще ги разбиеш! Йес бе, най-добрия идва, за да ви разгроми! Oh Yeah!
Луи:Само по-спокойно моляя! -двамата се засмяхме. След, което го прегърнах и се качих в стаята си.

[img]http://data.whicdn.com/images/31457505/tumblr_m6avebAXPF1ro910lo1_500_large.gif[/img]

#2 2012-08-03 08:57:38

love_hurts
Member
From: Texas.
Registered: 2012-03-25

Харесва ми <33 Некст sun

[list=*]
[*][img]http://store.picbg.net/pubpic/86/D8/ff1b3148fe5f86d8.gif[/img]
In your life you meet people. Some
you never think about again. Some
you wonder what happened to them.
There are some that you wonder if
they ever think about you. And then
there are some you wish you never
had to think about again, but you do...
[/*]
[/list]

#3 2012-08-03 08:59:12

vil4eto21

2 част..

Оставаше точно седмица докато кастингите за X Factor започнат. Бях наистина много развълнувана. Всъщност щях да се радвам ако и на мен някой ден ми се открие подобна възможност, но сега, най-важното е, че Луи ще ги разбие всички! О, да! Май прекалено много се радвам, но ще видим! Все пак всеки е талантлив в нещо! Мислих си още дълго за това, което се случваше. Настроението ми постоянно беше на моменти. Ту бях весела, ту тъжна, но какво да се прави това е живота!

Една седмица по-късно..

Ето го и драматичния момент. Намирахме се в една сграда, където се провеждаха тазгодишните кастинги за X Factor. Бях много развълнувана. Нямах търпение да видя какво ще стане. Мама и татко бяха притеснени, а доколкото до Луи – той беше смел. Знаеше, че ако не опита няма да разбере какво може да е! Погледнах го и чух как човекът, който водеше участниците на сцената каза: Номер 28903, моля да се яви.

Аз:Луи, това си ти! Разбий ги! Покажи им какво можеш и.. късмет! –прегърнах го и гледах как излиза на сцената. Изглеждаше несигурен в това, което прави, но аз силно се надявах да се справи..

..Той приключи с изпълнението си, което беше меко казано перфектно, защото нямаше нито един сгрешен тон.. и Луи зачака да чуе какво ще му каже журито!

Саймън:Наистина мисля, че си достоен за това място! Продължавай да се занимаваш с музика.. и от мен имаш едно огромно ДА!

Луи:Благодаря Ви!

Черил:Аз съм изумена от твоето представяне! ДА!

Другият от журито (не му знам името):Имаш три пъти ДА, минаваш!

Луи:Наистина много ви благодаря! – Луи се обърна и тръгна бързо към нас. Аз буквално му скочих отгоре и му казах: Браво Луи, ти успя! –в този момент може би бях по  щастлива даже и от него, но както и да е.. Всичко тепърва започва!

5 месеца по-късно..

Аз:Хей морков, ти ги разби, за пореден път, чуваш ли!? Ти успя.. стигна до финалите.. Има още.. ъм два концерта и е време за финалаааа! Аааа!

Луи:Спокойно, спокойно! Аз съм тук благодарение на вас! –след около 1-2 часа вече бяхме вкъщи. Имаше нещо, което продължаваше да ме тормози! Онова момче – Имах чувството, че го познавам! Все още го сънувах! Но така и така спрях да обръщам внимание и не съм споменавала на никой! Много се радвах относно Луи! Той наистина имаше възможността да спечели, но с месеците, с дните които се нижеха, той намираше все по-малко време за нас т.е. за семейството си! Чувствах се гадно, но в същото време се радвах за него..

2 дена по-късно..

Аз и Луи стояхме измежду кулисите на поредния концерт на X Factor. Ето, че дойде и неговия ред. Прегърнах го и му пожелах успех. Той излезе на сцената и започна да пее, а аз стоях отстрани и го слушах. Тъй като не виждах добре, исках да се преместя по напред. Тъкмо започнах да вървя и усетих, че се спънах в един от кабелите и паднах върху някой. Веднага се изправих и погледнах момчето. Буквално замръзнах на място! Това беше той – момчето от сънищата ми..

[img]http://data.whicdn.com/images/31457505/tumblr_m6avebAXPF1ro910lo1_500_large.gif[/img]

#4 2012-08-03 09:13:59

vil4eto21

Изглежда няма интерес и ще спра да пиша.  smile  smile  smile

#5 2012-08-03 09:19:27

love_hurts
Member

Некст. star

[list=*]
There are some that you wonder if
they ever think about you. And then
there are some you wish you never
had to think about again, but you do...
[/*]
[/list]

#6 2012-08-03 09:25:42

vil4eto21

3 част..

..Стоях и го гледах, без да кажа нищо. Осъзнах се навреме и веднага се отдръпнах.

Аз:Извинявай, аз просто ъм.. без да искам.

Момчето:Няма нищо, спокойно! Между другото аз съм Хари smile

Аз:(Името ми), приятно ми е!

Хари:На мен също, но трябва да вървя.. след малко съм аз наред! –Усмихнах се и започнах с бавни крачки да се отдалечавам. Ама и аз каква съм.. В последния момент се обърнах и му извиках: Успех!.. той само ми се усмихна и си продължи по пътя. Леле толкова е красив. Но ето, че въпросите отново нахлуха в главата ми. Защо го сънувах? Кой всъщност е той? Аз не знаех абсолютно нищо за него, а всичко се случи толкова бързо преди малко. Дори не успях да асимилирам какво точно стана!

На следващия ден..

Охх това най го мразех –ЕЛИМИНАЦИИТЕ! Досега само Луи и още две момчета не бяха стъпвали на елиминационните концерти (не знам как точно се казва ;дд)  Радвах се, но вътре в мен напрежението беше в повече. Оставаше още малко, знам, че Луи ще се справи.. След няколко минути настъпи момента, в който съдиите казват елиминираните. Сърцето ми заби като лудо!

Саймън:Както знаете на финала на X Factor може да стигне само един.. Не ми е приятно да казвам тази новина, но не винаги има загубил или спечелил. Щом сте на тази сцена, значи имате таланта да продължите напред! И така.. Днес за оставане в шоуто ще се борят Дейвид Шейър, Кристал Чей и Камил Андреас. Преди да започнете да се радвате искам Хари Стайлс, Зейн Малик, Луи Томлинсън, Найл Хоран и Лиам Пейн да излязат напред! –след като каза това Саймън сякаш обмисляше какво точно да каже. Имах чувството, че ще припадна. Изобщо не обичах да чакам, а сега адреналина ми буквално се вдигна. Наистина се надявам да продължат. Усещах как една сълза бе готова да падна, стига да чуе отговора на Саймън! „Успокой се (името ти) Луи ще се справи.. Той ще се справи! Те ще се справят..” Това бе единствената мисъл в главата ми, която беше процедирана от думите на Саймън..

Саймън:Съжалявам момчета, но вашата солова кариера приключва тук и сега! –НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.. Не трябваше така да стане! Разплаках се и имах чувството, че се намирам на някой друг свят, докато не чух думите..:

Саймън:Вие вече сте група и ще се казвате ‘’One Direction”! Ако продължите соловата си кариера няма да сте толкова добри, колко да обедините силите си в едно! Успех от тук нататък! –ААААА почнах да крещя и да викам от радост! О, да.. О,да.. наистина бях много радостна! Момчетата не отстъпваха по това ми качество. Те също започнаха да скачат и се прегърнаха. Тръгнаха в посока към мен, а аз направо връхлетях върху всичките!

Аз:Хей, хей, хей! Не ви познавам Все още, но казвам ви хора вие ще спечелите тазгодишния X Factor! Обещавам Ви! –Всички се засмяха на ентусиазма ми и ме прегърнаха.  Погледнах Луи и казах..

Аз:Между другото Луи ще ме запознаеш ли с останалите Финалисти?!

Луи:Не ни насилвай късмета сестриче, хаха и да ще те запозная! Това са Зейн, Лиам, Найл и Хари! Лиам, Найл, Зейн и Хари това е сестра ми (името ти)!

Аз:Наистина ми е много приятно да се запознаем! Макар, че Хари вече го познавам! –казах като се засмях. –А, и момчета докато не съм забравила може ли по един автограф? –Всички ме погледнаха странно и избухнаха в смях!

Аз:Сега ми се смеете, но ще видите след време какво е! Аз съм оптимист!

Няколко дни по-късно..

Точно след 2 дни беше ФИНАЛЪТ на X Factor, а аз бях наистина много притеснена! Изобщо не се вълнувах от училището.. в главата ми беше само Хари и “One Direction”.. Опа, май не трябваше да казвам това. Всъщност аз дори не знаех какво изпитвам! Мисля, че бях влюбена.. Да и то в Хари, но не знам! Доколкото до Луи – Той беше толкова зает с групата, че даже нямаше време за семейството си! Но така беше правилно, защото оставаха броени дни до ГОЛЕМИЯТ КОНЦЕРТ!

..Беше следобед, а аз бях седнала на леглото си с учебника по математика и тетрадка в ръка. Ако човек ме види така сигурно ще си помисли, че си пиша домашните, е да, така трябваше да е, но Не! Аз си мислих само и единствено за Хари! За перфектните му къдрици, сладката му усмивка и-

Луи:(Името ти) тук ли сииии? –Чух как вика Луи от долния етаж. Аз веднага захвърлих всичко и като ‘Супермееееен’ слязох долу ;дд Веднага се метнах върху Луи, но забелязах, че не е сам!

Аз:Хей, от кога не съм ви виждала момчета!

Луи:Нямаме време за приказки.. момчетата ще останат няколко дена вкъщи за да можем да репетираме по усърдно..

Аз:Суперр! –прегърнах ги и всички се засмяхме!

Луи:Е момчета да започваме.. Чао (името ти)

Найл, Хари, Зейн и Лиам:До после..

Аз:Да, да..

Вечерта..

Стоях пред компютъра и усещах как малко по малко се унасям. Затворих очи, но някой почука на вратата ми.

Аз:Влез. –Сърцето ми заби като лудо, пулсът ми се учести и започнах да преглъщам трудно след като видях кой влезе..

#7 2012-08-03 09:33:20

love_hurts
Member

Страхотно е! Некст heart

[list=*]