#1 2012-08-01 17:22:19

sunshine5383
Member
From: girlland <3 ^ ^
Registered: 2012-02-29

Re: Объркана съм?!

Всичко започна преди около 1-2 месеца. Една моята най-добра приятелка (К) се беше разбрала с едно момче (Х) да се видят пред училището, защото той имал да й дава нещо от (П)-гаджето й. Това момче е най-добрия приятел на гаджето й. Тогава, когато той дойде ми беше безразличен, защото не го познавах много добре и той не ми обръщаше никакво внимание. Но след това започнахме да се виждаме често, защото (П)- гаджето на (К) идваше да я вижда всеки ден. Аз не обръщах никакво внимание на (Х) и той на мен- също. Той не е от най-красивите, но пък е много ''печен''. Така в продължение на 1 седмица се срещаха и (Х) идваше постоянно. След това (К) и (П) спряха да се срещащ, защото се разделиха, но пък си останаха много добри приятели. През периода от 1-2 месеца, започнах да мисля само за (Х). И вчера (П) и (К) отново се срещнаха и както винаги (Г) беше с него. Той започна да се шегува, да ми говори, а междувременно (К) и (П) си говореха, целуваха се, гушкаха се и така. Днес обаче (Х) беше по-различен,защото само ме закачаше и не ме оставяше на мира и аз се почуствах някак си...''Яху-у-у.'' Но проблема е там, че не знам какво чувствам. Хем го харесвам, хем ми е някак си-... И съм много объркана.
Моля ви помогнете ми. sad doh

[img]http://prikachi.com/images/869/7292869x.jpg[/img]

#2 2012-08-01 17:57:10

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Защо не излезете само двамата? Така най - добре ще разбереш какво искаш. Ти си момиче...на нас ни е вродено деликатно да създадваме удобни ситуации. Все ще намериш как да се видиш насаме с него.

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#3 2012-08-01 19:20:42

_Venus_
Member
From: Bulgaria
Registered: 2011-03-06

Щом не си сигурна не прави нищо по този въпрос. Закачай го и ти смейте се, ако чувсташ нещо повече към него ще си проличи до няколко дена.

Защо те толкова харесах, в мига в който те видях ? Защо се радостно усмихнах, в настроение ли бях ? Не крия, че безумно те обичам, не крия, че съм влюбена в теб, и никога не ще отричам, че аз обичам само теб! [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mardexdT4z1qzfbweo1_500.jpg[/img]

#4 2012-08-01 19:28:30

smiley_butterfly
Member
Registered: 2010-08-26

Както казаха по-горе излезте само двамата. Като го опознаеш по-добре, ще можеш да решиш какво чувстваш.

#5 2012-08-01 19:31:47

bonbon99
Member
Registered: 2011-09-21

Вече и аз съм объркана laugh Трябваше най-малко 5 пъти да го прочета,за да разбера за какво става дума и все още не схващам някои неща,но айде.:D  laugh  laugh  Иначе съм съгласна с по-горните коментари smile

╲╭━━━━╮♥╲
╲┃╭╮╭╮┃╲
┗┫┏━━┓┣┛╲       
╲┃╰━━╯┃╲
╲╰┳━━┳╯
╲╲┛╲╲┗╲╲ ╲

[img]http://store.picbg.net/thumb/1C/EC/78c6a642f20a1cec.gif[/img]

#6 2012-08-02 22:48:08

smileme
Member
From: ~In my Dream~
Registered: 2011-09-23
Website

Защо не излезете само двамата? Така най - добре ще разбереш какво искаш. Ти си момиче...на нас ни е вродено деликатно да създадваме удобни ситуации. Все ще намериш как да се видиш насаме с него.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook