#1 2012-07-31 15:05:14
- xMISTAKEx
- Member
- From: In my room.
- Registered: 2012-04-18
Re: Лошата
Ново нещо от мен.
1 глава
Бях решена да замина.Багажът беше готов, а аз решителна и мрачна.Плачеше ми се, но исках да се отърва от тази чума.Хванах такси, което ме откара до гарата.Беше 17:20, а 17:25 тръгваше влака.Седнах на една пейка и по бузите ми започнаха да се стичат сълзи.Беше ми супер гадно и тъжно.Вече беше 17:23, той се задаваше в далечината.Станах и започнах да плача.Влакът спря, задуха вятър.Косата ми се метлееше на ляво на дясно, но не ми пукаше.Настана суматоха.Хората излизаха, влизаха, говореха и викаха.Не ги чувах, в главата ми беше само "Разкарай се от живота ми".Качих се и се настаних до някакви хора, дето въобще и не познавах.Тръгнахме.Пуснах си музика, унесох се и заспах.
Ако ви харесва - некст.
Be happy in front of your haters. ^
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
[img]http://photo3.ask.fm/253/100/039/100003011-1qt9ejm-b31feb3tgoje0p0/original/tumblr_lbkmojSeW71qbkcruo1_500_large.jpg[/img]
#2 2012-07-31 15:15:13
- Merriue
- Member
- From: Madrid, Spain..
- Registered: 2012-06-26
Доста кратко и не си обяснила и описала нищо. Като за начало не е лошо, но пускай по - дълги глави.
[list=*]
[*]La mentira es un triste sustituto de la verdad,
pero es el unico que se ha descubierto hasta ahora.[/*]
[/list]
#3 2012-07-31 15:20:06
- Smile3
- Unbrєakablє ♥
- From: Manhattan.
- Registered: 2011-09-10
Не е лошо, но давай другите части по - дълги.
'Сложният проблем между нея и мен, всъщност е трагично прост:
За да й кажа, че не мога без нея, тя трябва да ми каже, че може без мен.'
#4 2012-07-31 15:21:48
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Кратко е,но като сюжет изглежда интересно.Малко не ми харесва писането ти,но ще се радвам на следваща част.
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#5 2012-07-31 16:05:27
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Няма значение дали е кратко или не, важно е съдържанието. На мен ми хареса, пускай некст .
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]
#6 2012-07-31 16:07:43
- krisinkaa_1997
- Member
- From: Стамболийски!
- Registered: 2010-05-07
Давай следващата.
#7 2012-07-31 20:33:26
- xMISTAKEx
- Member
Доста кратко и не си обяснила и описала нищо. Като за начало не е лошо, но пускай по - дълги глави.
Това е целта, може да не разбираш, но имам по-особен стил.Целта е главите отначало да са по-къси и с времето се уголемяват.Надявам се да ме разбереш.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
[img]http://photo3.ask.fm/253/100/039/100003011-1qt9ejm-b31feb3tgoje0p0/original/tumblr_lbkmojSeW71qbkcruo1_500_large.jpg[/img]
#8 2012-07-31 20:34:08
- xMISTAKEx
- Member
Кратко е,но като сюжет изглежда интересно.Малко не ми харесва писането ти,но ще се радвам на следваща част.
Ще се постарая, обещавам.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
#9 2012-07-31 21:02:29
- bebche__:)
- Member
- From: Pariss
- Registered: 2011-02-26
Не е лошо, но давай другите части по - дълги.
<З
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]
#10 2012-07-31 22:10:33
- xMISTAKEx
- Member
2 глава
'Моля пътниците, който спят да се събудят, пристигнахме.Точно време 06:27 минути.Благодаря за вниманието.'-Това беше гласът, който ме събуди.Отворих очи и се прозях.
Всъщтност не разказала нищо за себеси.Мойто име е Елизабет-Бети.На 17 съм.Кестенява коса, черно-кафяви очи.Родителите ми починаха когато бях на 15.Беше ужасна катастрофа, добре че оцелях.Имах сестра, която беше запоследно в Гърция, сега не знам къде е.Само и единствено баба и дядо от майчина страна са живи.Грижа се сама за себеси.Живея в Ню Джърси, но сега отивам в Италия при баба и дядо, защото имах ужасен приятел.Преди 2 дни с него се скарахме жестоко.Разделихме се.Изля ми какви ли не обиди,проклина ме, псува ме.Аз седях и го слушах, докато не ми дотегна.Станах и му ударих един шамар.Той се развика, а аз си тръгнах.И така бях решена да не живея тук никога.Исках да замина при баба и дядо.ОТписах се от училище и се сбогувах с малкото си приятели.Събрах багажа, погледнах разписанието и заминах.И ето ме, сега съм тук усмихната и радостна.Свалих багажа и хванах първото такси, което видях.Пристиганх в къщата на баба и дядо.
-2 долара, моля.
-Ето заповядайте, лека работа.
-Мерси, на вас лек ден.
Хм, тук хората бяха необикновенно любезни.Аз, баба и дядо бяхме българи, но знаехме да говорим перфектно английски.Щях да се запиша във някое добро училище.Бях планирала да уча, но не и да работя.
Звъннах на звънеца и се показа баба.
-Оо, миличка, приятна изненада, да ни беше предупредила.
-Да бабо, съжалявам, просто беше неочаквано.
-О, скъпа, влизай, после ще ми разказваш.
Влезнах, бяха правили ремонт.
-Правихме ремонт наскоро.
-Да виждам, всичко се е променило, браво, страхотно е.
-Ела в твоята стая, там всичко също е променено.
-Хей, почакай да се видя с дядо!
-Оо, да.
Отидох в хола, където се беше излегнал дядо и гледаше телевизия.
-Дядооооо!
-Миличкааааааааа!
ПРегърнах го и му изкарах въздуха.
-Как си?
-Ами добре, съжалявам, че не ви предупредих за идването.
-Няма нищо.
Затичах се по стълбите и се качих в стаята си.Заварих баба да чисти прахта.
-Оо, но тук ее......Изумително красиво!
-Ха, да знам!
-Бабо, аз.. ъм.. може ли тук да живея или да си търся квартирка?
-Оо и питаш!Разбира се, че да.
-Супер!Мерси бабо!Аз ще оправя багажа си, ти недей да се грижиш.Слезни долу и ми направи мекички.
Огледах стаята, много ми хареса.Оправих багажа си за около час и бях готова.Облякох бяла дълга тениска и къси панталонки.Оставих косата си разпусната.Слезнах долу и закусих с мекички като си сипах кафе.Беше 07:30.Мислех днес колко работа имам да върша.Трябваше да ходя да се записвам във училището по магазините за дрехи и обувки да напазарувам чипсове и такива работи.Пуснах телевизора и пуснах Дисни Ченъл.Наядох се и се качих в стаята си, за да се преоблека и да излезна.Облякох тези дрешки-http://data.whicdn.com/images/33870353/tumblr_m7kq2nEYsQ1qblyyto1_1280_large.jpg
-Бабооо, излизам!
-Добрее!
Обух си сандалите и треснах вратата..
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
#11 2012-08-01 11:44:38
- sexy_girlll
- Member
Некст< 33
[list=*]
Let’s say goodbye
[/list]
#12 2012-08-01 12:08:01
- Smile3
- Unbrєakablє ♥
- From: Manhattan.
- Registered: 2011-09-10
Хубаво е, некст.
'Сложният проблем между нея и мен, всъщност е трагично прост:
За да й кажа, че не мога без нея, тя трябва да ми каже, че може без мен.'
#13 2012-08-02 12:35:39
- xMISTAKEx
- Member
Това беше 3-та глава, но е подновена.Може да я четете по-надолу.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
#14 2012-08-02 12:55:43
- sexy_girlll
- Member
Имам една забележка-„влезнах" и „излезнах"(„слезнах") не СА правилни!Може да ги използваш,но не в текстовете!Граматически не са правилни.(и не звучат добре).
„То плюс това плажа ни е до гъза.."-не ми звучи много културно „гъза",затова според мен ще е добре да го махнеш,но това е ПРЕПОРЪКА!
Иначе ми харесва,пусни текст и внимавай да не вкарваш думи от ежедневието(които не са културни и от сорта на „гъза",както по-горе;според мен ще е по-добре).
Също така действията се развиват много бързо.Запознаваш се с някого в мола и го каниш да живее у вас в същия ден??
Прекалено е.
„скууууучно",„чеее",„скукаа"...Не мисля,че е нужно да ги удължаваш толкова.Например там където използваш „скууууучно",вместо да удължаваш толкова излишно думата оформи изречението така:
-Да, ще ми е супер приятно,защото ми е много/доста скучно.
Извинявам се,че съм доста критична,но си казвам мнението.Някои неща наистина не са правилни(граматически)и не са приятни за окото.Аз го възприемам така.Оформлението е по твоя предценка и ти си решаваш какво да промениш и какво да оставиш.Приеми го като съвет.
И пак казвам-пусни некст,интересно е и следя историята.
[list=*]
Let’s say goodbye
[/list]
#15 2012-08-02 19:06:09
- xMISTAKEx
- Member
3 глава
Хванах едно такси и тръгнахме накъм мола.Платих и слезнах.Там беше някакси.. странно.Молът беше огромен и разнообразен, докато в Ню Джърси молът беше миниатюрен.Да не казвам с какво количество пари разполагах.Много!
-Така-говорех си сама-първо отивам за подаръци на баба и дядо, след това за нов телефон, след това в бижутерния магазин,след това по магазините за обувки и дрехи,на фризьор и на кафе..Ако разбира се се запозная с някой..
-Доста добре чух всичко-обърнах се и видях едно момиче, което се смееше.Беше облечено така - http://data.whicdn.com/images/34002065/ … _large.jpg
-Хах, да, нова съм, не познавам никого и затова си говоря сама..
-Приятно ми е, Тери.
-На мен също, Елизабет.
-Искаш ли с мен по мола, или по точно да изпълним двете заедно плановете ти?
И двете се засмяхме.
-Да, ще ми е супер приятно, защото ми е скууууучно.
-Таа, хайде за подарци на баба ти и дядо ти.
-Ок.
Отидохме.Взех на баба една бежова жилетка с кафяви паети и кафяви пантофки с надпис "I love granny ".На дядо взех сив елек с много джобове и нов сребърен часовник.Опаковаха ги в кутий с имената на баба и дядо.
-Добър избор-каза Тери.
-Мм, надявам се да им харесат.Сега за телефон... и можеби лаптоп.
Отидохме в магазина за теелефони и аз избрах се себеси BlackBerry и iPhone 4.
-Тери, избери си телефон!
-Не, не не.. няма да ме накараш..
-Ако си ми приятелка!
-Оох, добрее, мерсии!-каза и ме прегърна.Избра си Nokia c4-00.
Купихме телефоните.Останалото време хоихме по мгазините, в които бях планирала, че ще ходим.Отидох на фризьор и се боядисах чисто черно.
-Харесва ми промяната!
-Хех, мерсии Терии!Доволна ли си от мен?
-Оо разбира се.Да знаеш, че на плажа има парти ии може да дойдеш довечера от 22:00.
-Дамм.. значи отиваме за банскии.. И на теб ще взема.
-Офф, чувствам се длъжница, но не отказвам-засмя се.
За себеси избрах това http://data.whicdn.com/images/33996872/ … _large.jpg , а Тери избра това - http://data.whicdn.com/images/33989287/ … _large.jpg .
Бяхме готови..
-Защо ще се записваш в училище? И без това скоро ще завършиш, откажи се направо..
-М, права си.Добре.. Ъм ако искаш ела в нас докато партито започне, ще вземеш от мойте дрехи.Може да мернем някой готини момчета на плажа.
-Мии, ок.
Хванахме такси и отидохме в нас.
-Междудругото ти къде живееш?
-В една квартира изплащам я от година и остава още толкова, въперки че имам достатъчно пари да я купя, но не искам.
-Искаш ли да живееш в нас?Само да попитам баба.Имам 4 гардероба в стаята си 2 са свободни.В тях ще се нанесеш ти.Леглото ми е на 2 етажа + спалня.
-Ойй, не!Недей така!
-Е не, ама да!Отиваме в нас да кажем на баба, отиваш да си събираш партакешите от вас, изплащаМ последния наем.. и се разкарваш от там!Ясно?
-Даа.. пфф..
-То плюс това плажа е до нас.
-На мен попринцип ми е далеч, така чеее..
-Ок.
Слезнахме от таксито.Влезнахме.
-Ехаа, живееш в разкош.
-Да, знам, вчера се нанесох ии не знам нищо тук, скукаа..
Баба се показа от кухнията.
-Бабо, това е новата ми приятелка Тери.Може ли да живее при нас?В моята стая има място и то много!
-Да, както пожелаеш.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
#16 2012-08-02 19:07:18
- xMISTAKEx
- Member
3 глава
Хванах едно такси и тръгнахме накъм мола.Платих и излезох.Там беше някакси.. странно.Молът беше огромен и разнообразен, докато в Ню Джърси молът беше миниатюрен.Да не казвам с какво количество пари разполагах.Много!
-Така-говорех си сама-първо отивам за подаръци на баба и дядо, след това за нов телефон, след това в бижутерния магазин,след това по магазините за обувки и дрехи,на фризьор и на кафе..Ако разбира се се запозная с някой..
-Доста добре чух всичко-обърнах се и видях едно момиче, което се смееше.Беше облечено така - http://data.whicdn.com/images/34002065/ … _large.jpg
-Хах, да, нова съм, не познавам никого и затова си говоря сама..
-Приятно ми е, Тери.
-На мен също, Елизабет.
-Искаш ли с мен по мола, или по точно да изпълним двете заедно плановете ти?
И двете се засмяхме.
-Да, ще ми е супер приятно, защото ми е скууууучно.
-Таа, хайде за подарци на баба ти и дядо ти.
-Ок.
Отидохме.Взех на баба една бежова жилетка с кафяви паети и кафяви пантофки с надпис "I love granny ".На дядо взех сив елек с много джобове и нов сребърен часовник.Опаковаха ги в кутий с имената на баба и дядо.
-Добър избор-каза Тери.
-Мм, надявам се да им харесат.Сега за телефон... и можеби лаптоп.
Отидохме в магазина за теелефони и аз избрах се себеси BlackBerry и iPhone 4.
-Тери, избери си телефон!
-Не, не не.. няма да ме накараш..
-Ако си ми приятелка!
-Оох, добрее, мерсии!-каза и ме прегърна.Избра си Nokia c4-00.
Купихме телефоните.Останалото време хоихме по мгазините, в които бях планирала, че ще ходим.Отидох на фризьор и се боядисах чисто черно.
-Харесва ми промяната!
-Хех, мерсии Терии!Доволна ли си от мен?
-Оо разбира се.Да знаеш, че на плажа има парти ии може да дойдеш довечера от 22:00.
-Дамм.. значи отиваме за банскии.. И на теб ще взема.
-Офф, чувствам се длъжница, но не отказвам-засмя се.
За себеси избрах това http://data.whicdn.com/images/33996872/ … _large.jpg , а Тери избра това - http://data.whicdn.com/images/33989287/ … _large.jpg .
Бяхме готови..
-Защо ще се записваш в училище? И без това скоро ще завършиш, откажи се направо..
-М, права си.Добре.. Ъм ако искаш ела в нас докато партито започне, ще вземеш от мойте дрехи.Може да мернем някой готини момчета на плажа.
-Мии, ок.
Хванахме такси и отидохме в нас.
-Междудругото ти къде живееш?
-В една квартира изплащам я от година и остава още толкова, въперки че имам достатъчно пари да я купя, но не искам.
-Искаш ли да живееш в нас?Само да попитам баба.Имам 4 гардероба в стаята си 2 са свободни.В тях ще се нанесеш ти.Леглото ми е на 2 етажа + спалня.
-Ойй, не!Недей така!
-Е не, ама да!Отиваме в нас да кажем на баба, отиваш да си събираш партакешите от вас, изплащаМ последния наем.. и се разкарваш от там!Ясно?
-Даа.. пфф..
-То плюс това плажа ни е до гъза..
-На мен попринцип ми е далеч, така чеее..
-Ок.
Слезнахме от таксито.Влезнахме.
-Ехаа, живееш в разкош.
-Да, знам, вчера се нанесох ии не знам нищо тук, скукаа..
Баба се показа от кухнията.
-Бабо, това е новата ми приятелка Тери.Може ли да живее при нас?В моята стая има място и то много!
-Да, както пожелаеш.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
#17 2012-08-02 19:08:22
- xMISTAKEx
- Member
Имам една забележка-„влезнах" и „излезнах"(„слезнах") не СА правилни!Може да ги използваш,но не в текстовете!Граматически не са правилни.(и не звучат добре).
„То плюс това плажа ни е до гъза.."-не ми звучи много културно „гъза",затова според мен ще е добре да го махнеш,но това е ПРЕПОРЪКА!
Иначе ми харесва,пусни текст и внимавай да не вкарваш думи от ежедневието(които не са културни и от сорта на „гъза",както по-горе;според мен ще е по-добре).
Също така действията се развиват много бързо.Запознаваш се с някого в мола и го каниш да живее у вас в същия ден??
Прекалено е.„скууууучно",„чеее",„скукаа"...Не мисля,че е нужно да ги удължаваш толкова.Например там където използваш „скууууучно",вместо да удължаваш толкова излишно думата оформи изречението така:
-Да, ще ми е супер приятно,защото ми е много/доста скучно.Извинявам се,че съм доста критична,но си казвам мнението.Някои неща наистина не са правилни(граматически)и не са приятни за окото.Аз го възприемам така.Оформлението е по твоя предценка и ти си решаваш какво да промениш и какво да оставиш.Приеми го като съвет.
И пак казвам-пусни некст,интересно е и следя историята.
Ок, мерси много, ще се постарая още повече.Действията не са бързи, просто реших героинята да има приятелка, за да се развие по-добре.:)
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
#18 2012-08-02 19:10:50
- sexy_girlll
- Member
Прекалено е.„скууууучно",„чеее",„скукаа"...Не мисля,че е нужно да ги удължаваш толкова.Например там където използваш „скууууучно",вместо да удължаваш толкова излишно думата оформи изречението така:
-Да, ще ми е супер приятно,защото ми е много/доста скучно.Извинявам се,че съм доста критична,но си казвам мнението.Някои неща наистина не са правилни(граматически)и не са приятни за окото.Аз го възприемам така.Оформлението е по твоя предценка и ти си решаваш какво да промениш и какво да оставиш.Приеми го като съвет.
И пак казвам-пусни некст,интересно е и следя историята.Ок, мерси много, ще се постарая още повече.Действията не са бързи, просто реших героинята да има приятелка, за да се развие по-добре.:)
Радвам се.*Ставаше дума,че,когато се срещнеш с някой и му научиш името е прекалено прибързано да го поканиш да живее у вас*
Чакам некст< 33
[list=*]
Let’s say goodbye
[/list]
#19 2012-08-02 19:40:16
- xMISTAKEx
- Member
4 глава
-Слушай, Елизабет, не искам да живея тук, неудобно ми е.
-Оф, Тери!И ти си една..От какво ти е неудобно?
-Баба ти, дядо ти.. Та ние се познаваме от 12 часа, а ти ме каниш да живея във вас?
-О, я прави каквото искаш!
-Ще се прибера.
-Ми ок, щом искаш...Да ти викна ли такси?
-Да, може.
Взех телефона и набрах номер, на който пишеше "Такси".
-Ало, едно такси на улица Сънрайс 62.
-Добре, приятна вечер.
-Тер, съжалявам, но ти пропусна огромен шанс.
-.....
Излезнахме навън и таксито дойде.
-Добре Елизабет, чакам те в 21:30 за партито пред вас става ли?
-Да, чао, доскоро.
-Чао.
Таксито тръгна, а аз се прибрах навътре.
-Пффф... - изпуфтях.
-Бабо, имам подаръци за вас с дядо.
-О,мила,нямаше нужда!Наистина много благодаря!
Отидох до чантите с покупките и извадих кутията за баба.Показах и подаръците и тя много се зарадва, наистина много!
-О,всичко е страхотно!Мерси, скъпа.
-Няма защо.Дядо в хола ли е?
-Ами,май да.Или в тоалетната.Не знам.
-Добре.
Отидох в хола.Дядо се беше излегнал на дивана и гледаше телевизия.
-Дядо, имам подарък за теб.
Взех кутията и му я показах.Той ми благодари, прегърна ме и отвори кутията.
-О, какъв прекрасен часовник!Елечето е уникално!Мерси, Бети!
-Няма защо.Дядо аз ще ходя на парти от 22:00, може ли да поостана до късно, нали няма да ви преча?
-Не,естествено!
-Мерси, много!
Качих се в стаята си и започнах да подбирам дрехи за партито.Навън беше ужасно горещо, макар и вечер.Отворих верандата и си взех халата.Реших да си метна душ.Влязох в банята и пуснах гореща вода.Отпуснах се и ми стана много приятно.Сложих шампоан, сапунисах тялото си,измих се и излязох.Обвих се в халата и подсуших тялото, косата също, но леко я оставих мокра, за да ми е прохладно.Избрах тези дрехи - http://data.whicdn.com/images/34031085/ … _large.jpg взех една огромна чанта същия цвят, сложих си спирала и излязох.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
#20 2012-08-02 20:47:10
- lilly_miami
- Member
- Registered: 2012-03-10
Хубаво е, използвай повече епитети и изобщо прилагателни...
[url] http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=27514 [url]
#21 2012-08-03 08:16:30
- sexy_girlll
- Member
Отново допускаш грешка:
„Излезнах",„влезнах" и така нататък НЕ са правилни.
Замени ги с „Излязох",„влязох" и др.
Също така в изречението „Реших да си метна душ." „метна" не ми се струва подходящо.Използвай „взема".Мисля,че ще е по-добре.
И пак ти казвам-не използвай думи от ежедневието.Да речем,виждала ли си книга,където се говори „Плажа ни е до гъза",„Ще си метна един душ" и др.?
НЕ е правилно!По-добре звучи „Плажа ни е много наблизо." или „Плажа е точно до нас." и т.н..
„Ще си метна един душ."->„Ще си взема един душ."
И както каза lilly_miami-повече епитети.
Пусни некст.
[list=*]
Let’s say goodbye
[/list]
#22 2012-08-03 10:33:00
- xMISTAKEx
- Member
Отново допускаш грешка:
Също така в изречението „Реших да си метна душ." „метна" не ми се струва подходящо.Използвай „взема".Мисля,че ще е по-добре.
И пак ти казвам-не използвай думи от ежедневието.Да речем,виждала ли си книга,където се говори „Плажа ни е до гъза",„Ще си метна един душ" и др.?
НЕ е правилно!По-добре звучи „Плажа ни е много наблизо." или „Плажа е точно до нас." и т.н..
Пусни некст.
Тва с плажа го промених..
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
#23 2012-08-03 11:56:48
- sexy_girlll
- Member
Отново допускаш грешка:
Пусни некст.Тва с плажа го промених..
Ок.Повече няма да пиша,защото мисля,че ме разбра.
Нямаш нови грешки,затова мисля,че ще се справиш.
[list=*]
Let’s say goodbye
[/list]
#24 2012-08-30 07:55:54
Давай следващата.
ХАРЕСАЙ и дай нов старт в живота си ! !
[img]http://25.media.tumblr.com/ad8d435415eeddeaf8ae5cad1751a7e2/tumblr_mog3greIK81ssthsvo1_400.gif[/img]
#25 2012-08-30 11:05:43
- nedi
- Independent
- From: Albuquerque, New Mexico
- Registered: 2010-05-20
Чакам некст )
[list=*]
[*]And if you're in love, then you are the lucky one,
'Cause most of us are bitter over someone.
Setting fire to our insides for fun,
to distract our hearts from ever missing them.
But I'm forever missing him...[/*]
[/list]