#1 2012-07-24 11:56:07

wilzy_
Member
Registered: 2012-07-15

Re: Объркана история ..

Историята е дълга и максимално оплетена ;дд.Ще започна от началото,но ще бъда кратка.До 8 клас с едно момиче и момче бяхме в един клас.Те се харесваха,но поради ред причини не стана нищо между тях.Момичето ми е една от най-добрите приятелки..за момчето,смея да кажа,че ми е почти приятел(не точно).Сега сме за 10 клас и момичето все още изпитваше чувства към момчето(до скоро) и му призна,че още го обича,но момчето поиска да са само приятели.След това не се бяха чували от доста време,вероятно момчето не искаше да и дава напразни надежди.Преди 1-2 седмици момчето и позвъни вечерта и и казал,че просто искал да я чуе какво прави.Приятелката ми,естествено,си даде надежди.Аз и казах,че нищо няма да стане,след като той е казал,че иска да са само приятели.Обаче въпросът не е там.След последния им разговор последваха още няколко обаждания и от двете страни.На мен ми беше неприятно да гледам как тя си дава надежди,а той,едва ли не,си вдига акциите.За това аз му пратих смс(не си спомням какво точно писах,но защитих приятелката си).След това той и се обади и и казал някакви неща за мене(типичните неща,които дрънкат момчетата,когато са ядосани).Аз се обидих и му пратих нов смс,в който писах,че му благодаря за "милите" думи и че съм очаквала да разбере какво съм имала предвид с предния смс.И до там..Въпросът е,че от няколко вечери все го сънувам.Смисъл..не само него.А примерно сънувам други хора,но и той се явява.И в сънищата винаги ми се сърди.Аз го викам,а той не се обръща.Не съм казала нищо,с което да го обидя,напротив..но ми тежи сега.Заради тези сънища си втълпявам,че ми е обиден,а не искам.Малко или много,8 години сме били в един клас,друг е въпроса,че и предразполага страшно добре да си "излееш" душата.Какво да направя?
Благодаря,че прочетохте романа ми ;дд.Очаквам мненията ви по въпроса.  sad  sad

#2 2012-07-24 12:16:32

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

Според мен не трябва да се терзаеш smile Ако ти е сърдит - това е негов проблем. Ти си защитила приятелката си и толкова smile Нищо повече, нищо по - малко : ))

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#3 2012-07-24 12:29:00

wilzy_
Member
Registered: 2012-07-15

Благодаря много.  smile  smile Други мнения ?  think

#4 2012-08-16 12:27:15

Saphirra
Member
From: On the wings of a murdered ang
Registered: 2012-08-03
Website

Той пък е много тънкообиден... Не трябва да търсиш вината в себе си, не си направила нищо нередно. Не е станало кой знае какво, дори и да е сърдит в момента, скоро ще му мине. Нали знаеш, всяко чудо за три дни.

Speak as if every word costed you a diamond.

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcw15qMHTT1r9wl39o1_500.gif[/img]

我 愛 孟志伟

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook