#451 2012-07-18 07:13:52
- viktoriq_biserova
- Member
- Registered: 2010-05-14
Re: The Greatest Love Story
Некстттт..
♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]
#452 2012-07-18 07:14:44
- TwilightGirl90
- Member
- Registered: 2010-06-16
Уникално.
[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]
#453 2012-07-18 11:56:40
- zvezdi4kata_
- Member
- Registered: 2009-11-30
Уникално.
!!
#454 2012-07-18 21:14:13
- kotenceto_394
- Member
- Registered: 2011-09-08
Некст
#455 2012-07-19 08:28:59
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
Пишеш мега,гига,супер,дупер,хипер яко !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
#456 2012-07-19 12:45:02
- kotenceto_998
- Member
- Registered: 2010-12-01
Пишеш мега,гига,супер,дупер,хипер яко !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]
#457 2012-07-20 11:33:16
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Божествено,некстттттт................
♔...................†...........♔
#458 2012-07-21 19:24:31
- Sweet.From.Strawberry
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-09-23
Знам, че от доста време не съм поствала некст, но просто нямах муза.
51 ЧАСТ
На следващата сутрин се събудих в страхотно настроение.Нали се сещате за онези сутрини, в които ставате от леглото и сякаш целият свят е решил да ви угажда?Целите сте пълни с енергия, сякаш сте спали с дни и сега само искате да скачате и да припкате от едно място на друго и просто да изразходвате всичката тази енергия.Е, в момента се чувствах точно така.Протегнах се и излязох на терасата да прибера прането от снощи.Беше рано, може би към 10, но плажът бе пълен.В морето имаше сърфисти, а капанчетата бяха отрупани с хора, които си поръчваха цаца, бира и картофки.По тези капанчета винаги имаше работа и винаги имаше нужда от допълнителна работна ръка.Трябваше да се поинтересувам малко и да попитам дали търсят сервитьорка.Сега... след като живея при Карли все пак трябва да пазарувам, да купувам прах за пране, и всякакви такива неща.Както се бях отвеяла в мисли за битови неща погледът ми се спря на мястото, на което Майкъл бе застанал снощи.Само мисълта за него ме караше да настръхвам.Бяхме си казали, че се обичаме.Не можех да го повярвам, но нещата се получаваха.Просто се получаваха и то страхотно.Всичко се развиваше доста бързо, но защо да чакам, когато знам, че той е човекът за мен?След като свалих прането от простора, влязох в стаята, изкъпах се, а след това се облякох.Обух си къса, дънчена пола и потник по мен в коралов цвят.Косата си оставих естествена, а за грим си сложих малко спирала.Когато слязох долу видях Карли да влиза в кухнята.Все още носеше халат, явно тъкмо бе излязла от банята.
- Не, не.Не се притеснявай, аз ще приготвя закуската. -Казах аз и изтръгнах тигана от ръцете и.
- Виж се...цялата радостна и енергична.Какво става? -Попита тя, като седна на един стол покрай кухненската маса и търпеливо зачака.
- Ами.. -Започнах аз и седнах до нея. - ... снощи с Майкъл си казахме ДУМИТЕ.
- Думите?!Думите като... като ДУМИТЕ?Ооо, казали сте си, че се обичате. -Двете се прегърнахме и и разказах как точно стана.След като приключихме с женските разговори, Карли отиде да се облича, а аз се захванас със закуската.Оставих тигана, който Кар бе взела, понеже тъкмо се бях изкъпала и не исках да се омирисвам на пържено, а и щях да направя нещо здравословно.Сложих няколко филийки черен хляб в тостера и докато ги чаках, нарязах различни полдове в една голяма купа.Малини, ягоди, диня, ябълки, банини и още много.Филийките изкочиха.Отворих хладилника, взех течен шоколад и ги намазах.След това сложих сметана в купата и я смесих с плодовете.Здравословна закуска ли казах, че ще приготвям?!Налях портокалов сок и зачаках Карли да слезе, за да запоанем да се храним.
- Ммм, не ми се ядът филийки с шоколад.Дали няма някакво сладко.. -Станах от масата и започнах да отварям шкафовете.В къщата на Раян винаги намирах по някое бурканче сладко.Баба му е била страхотна готвачка, а специалността и са били сладките неща.В този момент ми светна... аз така и не бях видяла баба му... - Карли.. -Провиках се аз.
- Да, идвам след минутка.
- Виж, ще изляза за малко.Трябва да свърша нещо.Ще се видим по-късно.
- Къде... -Дори не успях да чуя останалата част от въпроса и.Веднага тръгнах към старческия дом.Исках да видя Роузи и просто да си поговоря с нея.Да и кажа колко хубава къща има, да и кажа колко хубаво сладко прави...такива неща.В крайна сметка бях сгодена за внукът и.
[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]
#459 2012-07-21 19:51:36
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Страхотно.
#460 2012-07-21 19:58:40
- viktoriq_biserova
- Member
Божествено,некстттттт................
♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
#461 2012-07-21 20:03:06
- poxleitner
- Member
Некст.
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#462 2012-07-21 21:16:45
#463 2012-07-21 22:55:47
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
още..
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#464 2012-07-22 06:33:00
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
Искаме още,искаме още!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
#465 2012-07-22 10:34:18
- kotenceto_394
- Member
Некст
#466 2012-07-23 15:08:54
- Sweet.From.Strawberry
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-09-23
Тази част е доста дълга, за което се извинявам, понеже знам, че понякога е доста досадно да четеш гигантски части, но това може да се сметне като компенсация за дните, в които не пусках некстове.
52 ЧАСТ
Докато вървях към 'Оушън център' - старческият дом, в който беше настанена бабата на Раян, минах покрай цветарски магазин.Вече го бях подминала и се намирах пет-шест метра напред, но се замислих за секунда и се върнах.Реших да купя цветя на Роузи, исках да направя добро първо впечатление.Магазинчето бе малко, но имаше толкова много различни цветя, а и продавачката явно бе доста запозната, понеже всеки път, когато се доближавах до някое цвете, започваше да ми разказва от къде произлиза и при какви условия трябва да се гледа.Наистина имаше голям изобр и съм напълно сигура, че любимите цветя на Роузи бяха тук, но нямах представа кои са, за това просто избрах тези, които най-много ми харесаха.Купих букет, а не саксия, защото букетът ще овяхне бързо, а цветята в саксията ще просъществуват доста по-дълго от една седмица.Чувала съм, че не е хубаво да има саксии с цветя в стаята, в която спи човек.Беше нещо свързано с кислорода, за това взех този цветен букет с ярко розови и жълти цветчета.Платих и отново тръгнах по маршрута.Докато вървях на там, доста въпроси минаха през главата ми.'Как ли изглежда баба му?Дали ще оправдая очакванията и?Дали аз ще съм момичето, което си е представяла за годеница на внука и?'И най-важният въпрос...'Дали Роузи знае, че вече не сме сгодени?Дали Раян и е казал'Не усетих как мина времето.Бях пристигнала в 'Оушън център'.Застанах на рецепцията и натиснах звънчето, понеже нямаше никой.
- Добре дошли в 'Оушън център'.Дом за стари хора с млади души.Как мога да ви помогна? -Попита някаква жена, която изкочи от нищото и леко ме стресна.Бе ниска и с доста писклив глас.Косата и беше прибраха в кок, а дрехите-бяха бели.'Добре дошли в 'Оушън център'.Дом за стари хора с млади души.' ... колко ли пъти го беше казвала?!Не изглеждаше така сякаш го мислшеш, а по-скоро го казваше по задължение.
- Добър ден.Тук съм да видя Роуз.МакАлистър. -Казах аз и зачаках жената да извади 'книгата за визитации', в която трябваше да напиша двете си имена и да се подпиша насреща.
- Роуз е в 16 стая.Ще ви придружа. -Каза...Шели.Забелязох табелката с името и.'Оушън център' всъщност не беше толкова лошо място.Всичко бе боядисано в светли цветове.Общите стаи, като стаята за хранене, стаята с телевизора и стаята с игри, бяха големи и пълни със светлина. - Заповядайте. -Шели ми отвори вратата на стая 16 и след това се оттегли.Побутнах леко вратата и видях Роуз да стои безмълвно на люлеещия се стол до прозореца.Не ме забеляза.Изглеждаше...много по-различна от това, което си представях, но по хубав начин.Белите и коси бяха прибрани в кок.Очите и бяха хлътнали, но все още бяха така големи и красиви.На устните си имаше червено червило, а на скулите-руж.Носеше средно дълги обеци с малки, наситено зелени камъчета.Роклята, което беше облякла бе в синьо и зелено, а над нея имаше преметната жилетка в небесно синьо.
- Роуз. -Казах тихо аз, но достатъчно силно, за да я върна в реалността, понеже се бе унесла.Тя ме погледна и после усмивка се появи на лицето и. - Аз съм Елизабет.
- Ооо... -Издаде някакъв звук тя и бавно се надигна от стола. - Тези за мен ли са?
- Да. -Усмихнах се и и подадох цветята. - Не знаех кои са ти любими и...
- Не се притеснявай.Ти поне...ти поне ми носиш цветя. -Роузи правеше паузи между думите, понеже се изморяваше.След като сложи цветята в буркан с вода, застана до прозореца.Загледа се навън и имах чувството, че всеки момент ще заплаче.Липсваше и свободата.
- Искаш ли да излезем навън? -Попитах я и тя моментално се усмихна.Седна в количката си и зачака да потеглим.Когато пристигнахме в задния двор седнахме до един храст с рози.Бе толкова приятно.Роузи вдиша от свежия въздух, когато вятърът подухна срещу нас.Беше и приятно.
- Внукът ми е много грижовен.Идва тук, носи ми хубава храна, но никога не се сеща да ме изведе навън.Ти...ти трябва да се запознаеш с него, той много ще те хареса.
- Роузи...аз, аз се познавам с него.Аз съм Елизабет. -Тя ме погледна така сякаш съм казала най-голямата лъжа в света и после сякаш си спомни нещо.
- Ооо, да, да.Ти си Елизабет.Да...Раян...той толкова те харесва.Той е добро момче, много ще си ходите. -Добре...явно Раян не и бе казал.Защо все аз трябваше да му върша мръсната работа?!Щях да нараня Роузи толкова много.
- Роуз, не знам дали Раян ти е казал, но...Той, той е много добро момче и аз...много го обичам, но... с него вече не сме сгодени.Няма да има сватба.Съжалявам Роуз. -Тя стоеше и ме гледаше тооооолкова изненадано.Мразех се за това, че и причинявах такава болка.Сигурно е била толкова развълнувана, когато Раян и е казал, че сме сгодени.Сигурно си е мислела, че ще има пра внуци и ... и ... този момент бе ужасен.Исках да побягна на мига, но не можех.Не можех да я оставя просто така без обяснение.Тъкмо когато отворих устата си тя попита..
- Сватба?Каква сватба миличка.Ти и Раян ще се жените? -Отначало си помислих, че просто не се сеща, но тя продължаваше да гледа изненадано.
- Не, ние..ние няма да се женим.Аз... мислех, че той ти е казал за годежа.Той каза, че ти е казал...той... -Не можех да повярвам, че не и е казал.Една от причините да се преместим тук бе, защото Раян бе толкова уплашен да каже на родителите си, че сме сгодени.Дойдохме тук и той каза, че е... каза, че е казал на баба си..каза, че е казал на Роузи и тогава наистина му повярвах, тогава си казах 'Не сме дошли тук напразно.' ..казах си 'Не всичко е било загуба на време, той е събрал смелост и е казал на баба си' ,а сега разбирам, че всичко е било лъжа...Не.НЕ МОЖЕХ ДА ПОВЯРВАМ.Бях толкова ядосана. - Роуз трябва да търгвам, сжалявам... -Казах аз и побягнах.
- Някакви резултати? -Попита Шели, като михавах бягайки покрай рецепцията.
- Какво? -Попитах аз отчаяно и избърсах сълзите си.Не исках да оставам повече тук, просто исках да се махна.
- Някакви резултати?Роузи помни ли нещо. -КАКВО???
- Какво искате да кажете?Как така дали помни нещо?
- Вие не знаете ли?За пръв път ли я посещавате?Роуз има алцхаймер.Откриха го преди няколко месеца и се оказа, че страда от тази ужасна болест още от дете.Всеки ден, когато се събужда не помни нищо от вчерашния ден.Горкичката.. -Не, не, не.Това не се случваше.Всичко е било лъжа, една голяма лъжа.Вече нямаше значение дали Раян и бе казал за годежа... нямаше никакво значение, защото той е знаел, че дори и да и каже... на следващия ден... на следващия ден тя няма да помни нищо.Лъжец.... той не е нищо по-различно от лъжец.Исках да го убия.ДА ГО УБИЯ.
[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]
#467 2012-07-23 15:20:36
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Оле, Боже! Пак ще повторя: адски интересно, уникално!
#468 2012-07-23 15:22:25
- Merriue
- Member
- From: Madrid, Spain..
- Registered: 2012-06-26
Много, много, много ми хареса! Некст.
[list=*]
[*]La mentira es un triste sustituto de la verdad,
pero es el unico que se ha descubierto hasta ahora.[/*]
[/list]
#469 2012-07-23 20:49:27
- poxleitner
- Member
Нексттт..
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#470 2012-07-24 10:43:52
- zvezdi4kata_
- Member
- Registered: 2009-11-30
Неееееееекст!
#471 2012-07-24 11:29:37
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Нексттт..
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#472 2012-07-24 13:15:52
- viktoriq_biserova
- Member
Нексттт..
#473 2012-07-26 09:43:29
- vesi971
- Member
- From: somewhere over the rainbow..^_
- Registered: 2010-05-06
Оле, Боже! Пак ще повторя: адски интересно, уникално!
[img]http://data.whicdn.com/images/39812472/tumblr_mbqh9hqevK1qmymtwo1_500_large.gif[/img]
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted..
#474 2012-07-26 09:56:56
- kotenceto_394
- Member
Некст