Pages: 1
#1 2012-06-26 10:58:08
- renkata1985
- Member
- From: Stara Zagora
- Registered: 2011-11-04
Re: Трудно ми е да разбера какво става?
Знам,че ви е писнало да четете подобни теми...Но аз искам да разбера вашето мнение без значение какво ще бъде то...Преди време работех в една фирма и стана така,че минах в друга смяна и там единият от колегите ми се оказа много особен..Не ми говореше,беше заядлив,високомерен...абе всичко най-ужасно което можете да си представите.Колко пъти съм се карала с него...Даже по едно време ми беше много неприятен.В един даден момент когато си хванах за гадже един негов познат и той по лека взе да си комуникира по някоя друга дума,и винаги усещах как се заяжда с мен.Понеже работех с него нямаше как да избегна постоянният контакт с него...Той започна да се навърта все за нещо да пита за това онова.Вече не се карахме така както преди,а и да се сдърпвах идваше и ми се извиняваше.Колегите взеха да ме бъзикат,че все нещо се навъртал и разни такива.На Коледното парти излязохме заедно и там доста му отпусна защото през цялата вечер не спря да танцува с мен.Направо ме удиви,защото аз ако танцувах с някой колега той идваше и се лепваше за мен.На другият ден след партито даже ми поиска скайпа за да съм му пратила снимките.Почнахме да си пишем общи неща..На мен ми стана интересно защото определено започваше да си променя отношението към мен.Усмихваше ми се нещо което не прави с никой.Разменяхме си есемеси за празниците.Обадих му се за рожденият ден и половин час си говорихме за какво ли не.Има си приятелка,но за нея не му се говори даже и за моят приятел много не пита,просто си пишем за нас.Аз му споделям повече неща отколкото на гаджето си.Въобще странно отвсякъде....Определено станахме приятели.Обаче се наложи да напусна и сега отвреме на време само скайпа се чуваме...Кажете ми мога ли да си мисля това което си мисля,а че именно дали има нещо към мен или просто се бъркам....Приемам и критики,не ми пука просто имах нужда да го споделя...
[img]http://images5.fanpop.com/image/photos/30400000/Misha-Collins-misha-collins-30400779-500-230.gif[/img]
#2 2012-06-26 11:04:47
- Cаssidy
- Member
- From: София.
- Registered: 2011-09-21
Ами да то си личи, че има нещо към теб .. а ти имаш ли към него?
Когато ти предстои избор,
просто хвърли монета.
Това няма да ти даде верния отговор,
но момента, в който монетата е във въздуха,
вече знаеш на какво се надяваш повече.
#3 2012-06-26 18:05:03
- RecklessGirl
- Member
- From: Dubstep land <33
- Registered: 2012-04-10
Големи хора сте,седнете и поговорете.Личи си ,че имате влечение един към друг.Ако имате желание да се получи нещо разтоянието няма да ви е толкова голяма пречка,има толкова много връзки от разтояние.
#4 2012-07-18 10:49:40
- renkata1985
- Member
Ами за сега няма никаква възможност да се видиме,а по-скайп тия неща не се говорят Иначе сте прави,че трябва да седнем и да си поговориме и да се уточниме Благодаря ви за коментарите
[img]http://images5.fanpop.com/image/photos/30400000/Misha-Collins-misha-collins-30400779-500-230.gif[/img]
#5 2012-07-20 16:27:42
- DjuDju
- Member
- From: Varna
- Registered: 2012-07-19
Мисля, че има нещо към теб, какво точно не мога да кажа, но със сигурност някакво положителни чувства. Опитай се да муй намекнеш дори и по скайп, абсолютно нищо не губиш. По-добре да знаеш със сигурност, може гадно да ти стане, а може би пък не. Рискувай, иначе ще има да го мислиш и се маеш. А с приятеля какво ще правиш?
#6 2012-07-21 20:11:57
- renkata1985
- Member
Мисля, че има нещо към теб, какво точно не мога да кажа, но със сигурност някакво положителни чувства. Опитай се да муй намекнеш дори и по скайп, абсолютно нищо не губиш. По-добре да знаеш със сигурност, може гадно да ти стане, а може би пък не. Рискувай, иначе ще има да го мислиш и се маеш. А с приятеля какво ще правиш?
Благодаря за мнението Ще се опитам в следващият ни разговор по-скайпа да му понамекна.Ами със сегашният приятел не се разбираме много и незнам къде ще му излезе края
Pages: 1