#1 2012-07-18 13:11:16

fenkatapk
Member
From: Перник
Registered: 2012-07-18

Re: Размисли и страсти .. иначе казано, "един таен дневник&

Не предендирах да съм най-голямата му любов, но исках да ме уважава... Не исках да ми тича по задника, но исках поне да се интересува. Е, не стана. Не му пукаше и на мен ми писна..  Намерих му заместник, той ми даваше любов, чрез усещания. Чувства чрез думи и обич, чрез секс. Ще кажете какво му е хубавото на това, ами какво не му е. Искаш го, имаш го.. не го искаш, нямаш го. Да исках любов, такава прекрасна, с пеперуди, но и с това се задоволявам. Всяко нещо с времето си ми каза, е беше прав, с времето чувствата намаляват, изчезват дори.. При мен все още ги имаше, но тръпката бавно започна да отстъпва пред гордостта. Той смачка самочувствието ми и ме постави на място, накара ме да се чувствм виновна без вина и да го обичам без да имам нещо в замяна. Ще кажете, вината е твоя.. Да може и да е така, но каква вина може да имам, че се влюбих.. нали целта на лигавите романи е точно това.. Любов, сълзи, драма.. Е аз свикнах да го няма когато ми трябва, вече не плача вечер, че случайно е забравил да ми звънне или нещо подобно.. самотата ми стана навик, а хубавите ни моменти- рядкост

Status: SINGLE, Heart: TAKEN... Love is BITCH

#2 2012-07-18 15:31:40

pipi11
Member
From: *Wonderland*
Registered: 2012-02-29

Хубаво е , харесва ми  nod  smile

[list=*]
[*][list=*]
[*]Обичай ме, когато най-малко заслужавам любовта ти,
[list=*]
[*]защото тогава най-много се нуждая от нея.
[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#3 2012-07-18 16:59:36

fenkatapk
Member
From: Перник
Registered: 2012-07-18

След една дълга и доста изтощителна връзка, скъсахме.. трябваше ми малко време, за да разбера, че въпросът не е в това, да забравим бившите си, въпросът е там, че трабва да освободим призраците на отминалите връзки, които така напористо ни уверяват, че нещо не е наред. Наранявани сме, и какво от това, къде пише, че ще ни се случи отново. В една истинска любов има болка, сълзи има и радост. Аз като човек с явен неуспех във връзките установих, че съм сама, но не и самотна. Да, обичам мъжко присъствие около себе си, но това не значи, че без него, не мога да съм истински щастлива. Живея на принципа- „влюбените живеят, останалите просто се забавляват”  Така, че стегнете се.. Лято е, да го изживеем както трябва.

Status: SINGLE, Heart: TAKEN... Love is BITCH

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook