#1 2012-07-18 11:04:01

fenkatapk
Member
From: Перник
Registered: 2012-07-18

Re: Любовни Хроники

И днес денят не изглеждаше по-различен от обикновено. Събудих се с мисълта за теб и се зачудих дали и аз съм в твоите мисли. Пропуснати разговори, непрочетени смси напомнящи късния час. Станах безмълвно, запалих цигара и като торнадо ме връхлетя вчерашен спомен. Чужди устни, чужди ръце, чуждо тяло... изневяра. Събрани чаршафи и аромат на парфюм. Болка, усмивка и съжаление. Направих си кафе и започнах да мисля къде си, няма те до мен, няма цветя и намирам бележка.. Подписана от Der Lover „Размазан грим и сухи устни, спомени от снощи.. спуснати завеси”. Не може да бъде, пак го направих,  спомних си. Разсъних се, облякох се и излязох. Прегледах съобщенията си.. дъхащи на любов търсеща съжаление. Изтрих ги. Сетих се как целуваше устните ми, прегръщаше ме, за греха, който бе спуснал дим над стаята. Червен сатен, рози и бледи спомени. Усмихнах се, и се запитах дали и как бе реагирал ти ако знаеше.  Щеше ли да ме намразиш или не. Аз мразех ли себе си, защото прекалено много обичам. Прибирам се, изхвърлям бележката и ти звъня. Вдигаш ми водим кратък разговор и заспивам. Няма и следа от снощи, знам кой е, но не и кога ще се върне. Утре следващата седмица, месец или никога. Не изпитвам нужда да го търся, всичко се превърна в навик. Паля цигара и димът рисува сцени, любов, секс, чувства... не знам, само знам, че отново се чувствам жива. Излизам с теб, целувки, обич вечеря, романтика. Часът наближава полунощт. Будна съм, но задрямвам, чакам го, но той не идва, час по-късно съм заспала.
.... Следва продължение....

Status: SINGLE, Heart: TAKEN... Love is BITCH

#2 2012-07-18 12:27:02

Same Mistakes.
Member
Registered: 2012-07-09

Една част ми хареса! .. Но първото ти изречение .. ''И днес денят не изглеждаше по-различен от обикновено.'' .. .. Не може всички дни да са еднакви,някой ще са щастливи други не! ..
Ако го беше започнала по друг начин.. можеше да стане по-хубаво!
На мен лично ми Хареса! ..
Некст.. smile)

Two can keep a secret if one of them is dead - Pretty Little Liars.

#3 2012-07-18 13:06:03

fenkatapk
Member
From: Перник
Registered: 2012-07-18

Събуждам се, рано е, мразя го, искам го, а го няма. Мисля как да зарежа теб и усещам, че не ми стига въздух. Времето ме притиска, а отдавна сърцето ми бие за друг. Обичаш ме, вярваш ми, но няма смисъл.. краят е близо последствията от него също. Кучка крещи вътрешния ме глас, който направо ме подлудява. Не аз, а любовта е кучка, тя се появява, изчезва и оставя след себе си болка. Привидно спокойна съм, но ми се плаче. Спомени, радост, болка... лъжа. Връщам се при теб, гаснеща в ръцете ти... пуша и вече плача.  Пускам си музика, която предполага се да ме развесели и успява. Усмихвам се.. тегля една на всичко и влизам да се къпя. Променена съм мисля си, но това добре ли е или не. Сещам се за него и изпитвам лека възбуда. Той знаеше как да ме накара да избягам от мислите си, но всъщтност точно той ме дърпаше надолу, но нали единственият начин да се оттървеш от изкушението е да му си отдадеш изцяло.. най-добре го знаех бях му се отдала много пъти. Не съжалявам, това е по-страшно. Обличам голото си тяло в стила, който приповдига духа ми и излизам, малко ангажименти и развлечения.. един нормален ден. Малко преди да се прибера получавам обаждане от него... „иска ме” без да се замислям тръгвам.. желая го, майната им на последствията. Страст, чувства... и спомени. Час-два по-късно вече съм сама и щастлива... мисля си ако ти беше него.. Ако бях обвързана с него щях ли да му изневеравам или щеше да ми дава всичко от което се нуждая... бързо спирам да мисля... това бе невъзможно.  Пускам си някакъв филм.. изглежда комедия и отварям бутилка вино, невероятен завършек на нещата.

Status: SINGLE, Heart: TAKEN... Love is BITCH

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook