#1 2012-06-09 09:18:34

- cherry ^^
Member
Registered: 2012-03-16

Re: Възможно ли е да съм бременна??

На 15 съм,а приятеля ми е на 17.И за двамата това беше първия ни път на (27.05).Въпроса е,че ние го правихме още два пъти на(1.06)и (8.06)и то без презерватив(знам много е опасно).Та той не се е изхвърляй в мен,но в близост до мен и въпроса ми е дали е възможно да се забременее?? (въпроса ми може да е тъп,но просто се притеснявам).Нямам нищо против да кажа на мама,но не знам как ще реагира.   lipssealed Много благодаря  smile

#2 2012-06-09 09:32:16

Sun_Shine_
Member
Registered: 2011-10-02

Кажи й и  решете какво да правите smile Направи си тест за браменност за по-сигурно  smile  Все пак..Внимавайте повече smile

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_luxabjG6OJ1r2nsaxo1_500.gif[/img]

#3 2012-06-09 09:52:35

Heroine queen
Daughter of Mafia boss
From: Люлин.
Registered: 2010-07-02

Кажи й и  решете какво да правите smile Направи си тест за браменност за по-сигурно  smile  Все пак..Внимавайте повече smile

Тест се прави на 14-ят ден след акта.  wink

[list=*]
[*]A woman's heart is a deep ocean of secrets. ♥

"Истинският мъж е като любимата блуза в разхвърлян гардероб. Знаеш, че е някъде там, но никога не можеш да я откриеш, когато ти трябва. През ръцете ти минават десетки дрехи. Със състав, който не отговаря на сезона, и цвят, който не отива на косата ти. Сигурна си, че няма да ти стоят добре, но ги пробваш. За всеки случай..."[/*]
[/list]

#4 2012-07-05 14:12:32

smilezZz
Member
Registered: 2010-09-02

Та , какво стана авторке?

Иначе, за да не се счита за спам:
Опасност винаги има, но в случая е малък (дори нищожен, но все пак си го има), щом не е свършвал в теб.

#5 2012-07-08 07:44:52

hip_hop_love
Member
From: L.A. <3
Registered: 2011-11-09

Ами и според мен говори с майка си и решете какво да правите  smile

Когато си на дъното и искаш да умреш, помисли за хората, които умират и искат да живеят!!!!

#6 2012-07-09 13:34:58

RecklessGirl
Member
From: Dubstep land <33
Registered: 2012-04-10

Щом не е свършил в теб няма за какво да се притесняваш.И другия път използвайте презерватви да не се налага пак да се чудиш може ли да си бременна!

#7 2012-07-10 13:47:03

Amore Mio
Member
Registered: 2012-07-10

Принципно има малка вероятност от предеякулационната течност, но е много малка. Така, че се съмнявам да си бременна. Не е свършил в теб, все пак. Според мен няма защо да се притесняваш и следващия път с презерватив.

#8 2012-07-11 11:53:12

Annaa
Member
Registered: 2012-07-10

Как можеш да го правиш без презерватив.Дори, когато е бил в теб е възможно да е попаднала сперма!Говори непременно с майка си и си направи тест.

Аз не съм Ана, така че, ще помоля изобщо да не гледате предишните тъпи мнения, които са нейни. Просто не можех да си направя регистрация и взех нейната.

#9 2012-08-10 22:10:14

- cherry ^^
Member
Registered: 2012-03-16

ами говорих с майка ми,а тя с гинеколог и казаха,че шанса е малък,но за всеки случай мама ми даде ескапел, тъй като бяха минали само 10 часа.В момена всичко е наред и след тази случка не сме го правили без презерватив.  smile

#10 2012-08-13 13:48:36

-atanasowa
Member
Registered: 2012-08-07

На 15 съм,а приятеля ми е на 17.И за двамата това беше първия ни път на (27.05).Въпроса е,че ние го правихме още два пъти на(1.06)и (8.06)и то без презерватив(знам много е опасно).Та той не се е изхвърляй в мен,но в близост до мен и въпроса ми е дали е възможно да се забременее?? (въпроса ми може да е тъп,но просто се притеснявам).Нямам нищо против да кажа на мама,но не знам как ще реагира.   lipssealed Много благодаря  smile

...По принцип, сперматозоидите живеят известно време и извън тялото на жената, зашото все-още имат достатъчно течност. Ако след това те е задоволявал с пръст има вероятост да са попаднали. Също така, понякога малка част от семенната течност може да се отдели още преди еякулацията. Мисля, че беше добре да го знаеш, почакай малко и си направи тест за бременност (: Късмет.

Едит: радвам се, че си се консултирала с гинеколог (: И копувайте презервативи, ще ви излезе по-ветино, отколкото да направиш аборт, примерно, или да изхранваш бебенце, което не желаеш в момента. (;

.
Verlieben. Verlieren.

#11 2012-09-04 19:51:18

Breath Of Passion
Bitchy mod
From: In his mind..
Registered: 2008-12-26

Щом не е свършил в теб няма за какво да се притесняваш.И другия път използвайте презерватви да не се налага пак да се чудиш може ли да си бременна!

Глупости.Случайно да си чувала за предеякулационна течност?В нея също се съдържат сперматозоиди, било то и в много по-малък брой.Да, шанса е малък, но го има, а е достатъчно веднъж да се сгафи, за да си научи човек урока.Като не сте наясно защо раздавате "съвети" с които всъщност не помагате??!То заради такива "образовани" в тая сфера хора се напълни с непълнолетни майки..

Как можеш да го правиш без презерватив.Дори, когато е бил в теб е възможно да е попаднала сперма!Говори непременно с майка си и си направи тест.

Теста отчита правилно поне 10 дни след акта.
Пак казвам, пообразовайте се, преди да давате акъли.

Those who talk behind your back are behind you for a reason!

Джордже Балашевич

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook