#401 2012-07-09 09:30:55
- kotenceto_998
- Member
- Registered: 2010-12-01
Re: The Greatest Love Story
Страхотно е.
[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]
#402 2012-07-09 15:06:54
- bubito_
- Member
- Registered: 2010-04-07
Страхотна история.....некст
Legend says,when you can't sleep at night,it's because you're awake in someone else's dream!:)))
#403 2012-07-09 15:48:05
- Sweet.From.Strawberry
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-09-23
Съжалявам, че не пускам части редовно, но сега през лятото пътувам доста и нямам възможност.
45 ЧАСТ.
На следващата сутрин се събудих от музика.Странно, казах си аз на ум, но в следващия момент си спомних, че сега живеех в къщата на Карли, която е точно до плажа, където има сърфисти, които още от 7 сутринта надуват музика и сърфират... и ме будят.Добре, ако точно в този момент Карли ме чуеше какви ги мисля, щеше да си помисли, че съм неблагодарна, но не е така.Позволи ми да остана с нея, за което съм на върха на щастието, но сериозно...да надуват музика в 7 сутринта?!Както и да е, вече се бях разсънила, но когато се помъчих да отворя очи-не можах.От плакането, което продължи цяла нощ очите ми бяха толкова залепнали, че ме болеше дори да се пробвам да ги отворя.Станах и опипвайки предметите из стаята , понеже вървях със затворени очи, се насочих към банята.Разбира се, ако бях в моята къща нямаше да е необходимо да опипвам нищо, понеже я познавах като дланта си.Всъщност не моята къща, по-скоро нашата, или на Раян...или на баба му.Както и да е.Както се забелязва все още бях объркана от всичко, което се случваше.Измих си очите и когато се върнах в стаята заварих Карли, седнала на леглото без да казва нищо.Имаше онзи...онзи странен поглед.
- Добро утро. -Поздравих я аз, като продължавах да се чудя какво е намислила. - Та, има ли нещо? -Попитах най-после.
- Разказвай. -Каза тя съвсем спокойно.
- Да ти разкажа какво?
- Всичко...цялата тази история с булката беглец.
- Не сме женени!
- Но сте сгодени.
- Не сме...бяхме...вече не сме. -Подхвърляхме си реплики без дори да се изчакваме. - Виж, ние бяхме.. не знам...той просто ми даде пръстена, аз си го сложих, казах да и това беше. -Казах аз и се настаних до нея.
- Това беше?
- Да, предполагам...не съм осъзнавала колко е важно за него.Не съм си мислила, че наистина ще се, нали знаеш... оженим.Просто...
- Главата ти е каша, а? -Попита Карли, като ми хвърли една жална усмивка.
- Голяма.Трябва да говоря с Раян, а и това с Майкъл.. не знам.
- Ето какво:защо не си вземеш душ, не се облечеш и не отидеш до Раян.Ще си събереш останалия багаж, а и това ще е извинение да поговорите.
- Да... -Отвърнах аз без особен ентусиазъм и влязох под душа.След като излязох се поразрових из дрехите ми, които бяха нескопосано натъпкани в сак и избрах.Бяла, къса рокля с безброй малки цветчета във всякакви цветове.За обувки просто сложих обикновени черни пантофки.Преди да се облека намазах тялото си с лосион, а за грим сложих само спирала.Косата си оставих естествена, пръснах се с парфюм и двете с Карли се запътихме към Раян.
[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]
#404 2012-07-09 16:38:07
#405 2012-07-09 17:34:31
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Нексттт...
♔...................†...........♔
#406 2012-07-09 18:00:50
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
Нямам търпение за следващата част.
Пишеш страхотно.
#407 2012-07-09 19:37:27
- viktoriq_biserova
- Member
- Registered: 2010-05-14
Нямам търпение за следващата част.
![]()
Пишеш страхотно.
♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]
#408 2012-07-09 21:49:04
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Още.
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#409 2012-07-10 13:06:57
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
О, супер е
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#410 2012-07-10 20:06:44
- Sweet.From.Strawberry
- Member
От днес до събота или неделя трябваше да съм на море, но нещата се провалиха, така че ще си пускам части редовно, като изключим четвъртък, понеже тогава ще пътувам.
46 ЧАСТ
- ОК. -Каза Раян, след като по много деликатен начин му обясних, че между нас не може да има нищо повече от приятелство. - Разбирам, че идването ни тук и цялата тази работа с годежа са ти дoшли в повече и се надявам да поставим това зад нас и да се опитаме да сме приятели отново. -Уоу, това беше лесно.Мислех си, че отново ще се скараме, но това наистина мина гладко.Радвах се, че най-после е осъзнал, че просто не сме един за друг, и че така бе най-добре. - Та... ако искаш можеш да останеш да живееш тук.Няма нужда да се местиш.Сега когато се разбрахме и няма лоши чувства, мисля че това ще се отрази добре на взаимоотношенията ни.
- Раян... -Казах аз и се размърдах неспокойно.
- Добре, добре. -Прекъсна ме той и ме хвана за ръката. - Не искам да те притискам.
- Аз... най-добре ще е да си вървя.
- Добре. -Двамата станахме от дивана във всекидневната и се запътихме към входната врата. - Ооо, съвсем щях да забравя. -Каза той и ме спря, като ме хвана за ръката и аз се обърнах към него. - Довечера има парти на плажа и се чудех дали не искаш да дойдеш...заедно с Майкъл и с останалите.Нали знаеш..да се помотаем заедно.
- Да, аз.... не знам дали това е доба идеа. -Усмихнах се и ту поглеждах надолу, ту към него.
- Хайде!Ще е забавно.
- ...Добре, ще питам останалите, но нищо не обещавам. -Склоних най-после и се насочих към Карли, която ме чакаше в края на улицата, понеже не искаше да вижда Раян.
- Е, как мина. -Попита тя, като ме изчака да стигна до нея и после двете тръгнахме по центъра.
- Ами, канени сме на купон.
- Супер.Къде и от колко.
- Раян ни покани.
- Няма начин да отидем.
- Карли!Той наистина се старае.Реагира изненадващо нормално на целия разговор, а и не покани само мен.Отлично чух как каза Майкъл и другите, което е напредък.
- И все пак нямам добро предчувствие. -Каза тя и запали цигара.Всико, което бе свързано с Раян бе лошо за нея.Дръпна, а след това изкара дима.Гледах я с повдигната вежда около една минута, докато тя се опитваше да избегне погледа ми, но после склони. - Добре, добре.Ще отидем, но ако не струва си заминаваме.
- Добре, обещавам. -Казах аз и двете отидохме да си купим сладолед.
- С какво искаш? -Попитах аз.
- Мм, не знам.Може би карамел и бял...или
- О, аз определено ще си взема с парченца боровинки и карамел.
- Здравейте. -Чухме познат глас зад гърбовете си и се обърнахме.
- Джейки, здрасти. -Поздравих го аз, а Карли се метна на врата му, след като взе сладоледа си и двамата тръгнаха напред.
- Хей.. -Поздравих Майкъл, който очевидно бе замъкнат насила от Джейк при нас.Сложих една лека усмивка на лицето си, защото се чувствах доста неловко.
- Сладоледът ви. -Каза момичето зад касата, като заби малка, синя лъжичка в топката боровинков сладолед.
- Благодаря. -Взех сладоледа и понечих да платя, но Майкъл изненадващо сложи банкнота в ръката на момичето и каза "Задръж рестото". - Та.. какво става при теб, нещо интересно? -Попитах аз и в същия момент съжалих."Нещо интересно?!", сериозно Елизабет?!Той тъкмо разбра, че харесва момиче, което е било сгодено за най-добрият му приятел.Боже..
- Не, пълна скука. -Отвърна и запали цигара.Беше облечен с провиснали дънки, толкова провиснали, че можеха да се видят онези две линии, който са най-хубавата част от телата на момчетата.Нагоре бе гол, но на лявото си рамо бе преметнал черна тениска.Косата му отново бе рошава, а погледа беше леко заспал.Предполагах, че се е събудил скоро.На врата си имаше един от онези плетени, плажни гердани, а тези татуировки...
- Може би имам лек. -Приковах вниманието му.Майкъл дръпна от цигарата си, издиша дима и се обърна към мен. - Довечера на плажа има парти, ако искаш...Искаш ли да отидем заедно? -Казах аз най-после. - И понеже не искам да се лъжем трябва да ти кажа, че Раян ни покани.
- Значи си се видяла с Раян?
- Да, за да поговорим.Казах му, че в мое лице може да намери приятел... и нищо повече. - В този момент двамата намалихме крачката и в един момент спрхме.Майкъл дръпна от цигарата си и издишвайки дима се усмихна.Трапчинки се появиха на бузите му и понеже тъкмо бе станал от усмивката очите му изглеждаха още по-сънени.
- Парти,а? -Попита той и двамата се засмяхме.Сложи ръка на раменете ми и двамата се присъединихме към Карли и Джейк.
[list=*]
[/list]
#411 2012-07-10 20:16:03
- kotenceto_394
- Member
- Registered: 2011-09-08
Некст
#412 2012-07-10 20:19:12
- little_baby
- i am lost in time.
Страхотно еееееее.
#413 2012-07-10 20:24:24
- kiki_009
- Brutal Bitch
Прекрасно,некст !!!!
#414 2012-07-10 20:44:24
#415 2012-07-10 21:16:35
- kotenceto_998
- Member
- Registered: 2010-12-01
Страхотно еееееее.
![]()
![]()
[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]
#416 2012-07-11 07:50:36
- viktoriq_biserova
- Member
Прекрасно,некст !!!!
![]()
![]()
![]()
♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
#417 2012-07-11 08:54:08
- zvezdi4kata_
- Member
- Registered: 2009-11-30
Много е хубаво!
#418 2012-07-11 09:59:57
- Extazy Baby
- Member
- Registered: 2011-02-23
- Website
Прекрасно,некст !!!!
![]()
![]()
![]()
"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski
#419 2012-07-11 20:15:51
- Sweet.From.Strawberry
- Member
47 ЧАСТ
След като се разходихме из центъра, аз и Карли тръгнахме към къщата, за да имаме време да се подготвим за партито, а Майкъл и Джейк... нямам представа какво са правили.Сигурно са отишли в някой бар да пият бира, а може и да са играли билярд, не знам.След като пристигнахме, веднага започнахме да обсъждаме какво ще облечем.
- Аз си мисля за нещо в коралови цветове, а ти? -Попита ме Карли, докато ровеше из гардероба и си избираше дрехи.
- Мм, не знам.Ще изровя нещо от сака. -В този момент тя се обърна рязко, сякаш бях казала нещо ужасно.
- Ще изровиш нещо от сака?!Елизабет, тази вечер с Майкъл официално ще тръгнете.Не може да си облечена с цитирам "Ще изровя нещо от сака".Той ще запомни тези дрехи за винаги и всеки път, когато ги облечеш ще се сеща за тази вечер. -Гледах я с ококорени очи и не можех да повярвам, че влага толкова много смисъл в дрехите.
- Не, никой не е казвал нищо за тръгване, а и..изобщо не знам дали той иска да сме нещо повече от приятели.
- Шегуваш ли се.Момчето буквално се разтапя по теб. -Окуражи ме Карли. - Хайде, ще ти избера нещо хубаво.
- Добре, добре.Стига да не е много шарено, много късо и много лъщящо.
- Ъъъ, такава си монахиня. -Каза тя и двете с засмяхме.След като се изкъпах и влязох в стаята, разбира се ме чакаха приготвени дрехи, но преди да пристъпя към разглеждането им, подсуших косата и тялото си и се намазах с лосион с аромат на ягоди."О, страхотни са" казах си на ум, след като видях дрехите по обстойно.Карли имаше едни от най-страхотните дрехи, който някога бях виждала през живота си.Бе приготвила къси, небесно сини, дънчени шорти.Това бяха най-страхотните шорти, който някога бях виждала, а и бяха доста удобни.Пасваха идеално около крака ми, бяха от много странна разтеглива материя и по този начин бяха точно по бедрата ми.Горницата бе още по-удивителна.Тениска направена изцяло от онзи дантелен материал и понеже бе прозрачна трябваше да нося бял корсет отдолу.Ако този тип тениски, потници и така нататък не се направят както трябва може да изглежда така все едно носиш перде, но тази тениска беше със страхотно качество.Обувките, който Карли бе оставила до леглото бяха тези прекрасни бели пантофки, а за аксесоари.. дори не мога да опиша колко прекрасно бе това колие.Беше дълго, сребърно колие, което стигаше точно под ребрата ми и в края имаше красиво, красиво, сребърно листо. - Е, виждам, че си се облякла. -Каза Карли и влезе в стаята в цялата си прелест.Явно докато съм се къпала, тя се е приготвяла и наистина изглеждаше страхотно.Бе облякла широк потник на хоризонтални ивици в червено, зелено, оранжево и синьо, но цветовете бяха в тъмен вариант и не бяха искрящи.Къси, тъмни, дънчени шорти, а за аксесоари бе сложила няколко кафяви гривни.Все още не знаех с какви обувки ще комбинира, понеже не ги бе обула. - Ще вземеш ума на Майкъл.
- А ти на Джейк. -Казах аз и и върнах комплимента.
- Знаеш ли каква прическа ще ти отива? -Това изобщо не беше въпрос, така или иначе щеше да ми каже. - Изправена коса.
- О, не.Не, не, не, не, не.
- Защо?!Ще стой толкова хубаво.Довери ми се. -След дълго убеждаване, Карли най-после ме нави и изправи косата ми.Както се знае косата ми... тя е, ъмм...тя е дълга.Доста!А сега след като бе изправена стигаше до кръста ми и леко го подминаваше.Въпреки, че бе дълга обаче, не беше от онези коси, който са като метли.Беше добре поддържана и изглеждаше красива.Мислех си, че когато Карли я изправи ще стане много зализана, но тъй като естествената ми коса е на вълни, това не се случи и все още имаше обем, въпреки, че бе изправена. Колкото до косата на Карли-тя бе с небрежни къдрици. - Е, май сме готови. -Пръснахме се с парфюм и затропахме по стълбите надолу.
- Страхотни обувки. -Казах аз, след като видях какво ще обуе.Бе избрала кафяви сандали.След като се обу и двете за последно се огледахме в огледалото, тръгнахме към партито.
[list=*]
[/list]
#420 2012-07-11 20:19:30
- little_baby
- i am lost in time.
Супер, супер, супер.
#421 2012-07-11 20:48:21
- kiki_009
- Brutal Bitch
Уникално,чакам нексттт.....
#422 2012-07-12 00:03:29
- xnekfonikfox
- Member
- Registered: 2010-06-28
- Website
Аwww! Още!
"Great loves? Maybe one, if you're lucky."
#423 2012-07-12 07:33:52
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
Ох,само аз не ти следя историята,защото все още мързела ме е хванал и не ми се чете,но по отзивите-пишеш страхотно,такаче давай Некста:*
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
#424 2012-07-12 10:31:15
- viktoriq_biserova
- Member
Уникално,чакам нексттт.....
![]()
![]()
![]()
#425 2012-07-12 12:45:06
- zvezdi4kata_
- Member
- Registered: 2009-11-30
Якооооооооооооооо!