#1 2012-07-03 19:55:23

vivianandidi
Member
From: Wonderland.
Registered: 2010-10-08

Re: Не ме пускай.

"Съни,Съни,събуди се!"-чувах някой да вика.
Опитах се да отворя очи,но силната светлина на лампата над мен не ми позволяваше.
-Съни,мамка му,събуди се!-настоя човекът до мен.
Опитах се да се изправя,но имах чувството,че гръбначният ми стълб е строшен на хиляди части.
Студена ръка ме докосна и усетих как някой се надвеси над мен.Вече можех да отворя очи.Видях Байрън.Момчето,чиито зелени очи ме обгръщаха в океан от благоговение и спокойствие.Момчето,чиято коса беше навсякъде.Момчето,което рискуваше.Момчето,което обичам.
-Хей.-каза той и ме погали.-Ти се събуди.
-Ъм.Здравей.От какво толкова страшно съм се събудила?-попитах.
-Ммммм...да ти разказвам ли?-попита той,но не изчака отговор,а направо продължи.-Бяхме на купон в къщата на Чад и Биби.Знаеш кои са те нали?
-Да,знам.Те са най-добрите приятели и се харесват.Също така знам,че бяхме на купона и ги видях как се натискат в банята.
Байрън се засмя.
-Да и дойде да ми съобщиш.-продължи той като седеше до мен,тъй като не можех да се изправя.-След това се заговори с някаква жена,което твърдеше,че познава майка ти.Отидохте да си вземете питие и ти се напи,но много се съмнявам как стана това от една чаша мартини.-погледна ме той.
-Какво?
-Нищо,продължавам.Аз отидох до басейна в задния двор на къщата с Ерик,а ти остана с непознатата жена.Не помня какво се случи,но бях на улицата и видях как те блъсна  джип.
-Аха.Ето защо мърдането е болезнено.-казах аз и Байрън се засмя.-Имам един въпрос.Защо съм у вас,а не в болница?
-Отидохме в болница,но лекарите казаха,че имаш леки натъртвания и няма нищо страшно,затова реших да те доведа у нас,защото нямах оправдание за пред майка ти.-обясни ми той.
"Сигурно мама се притеснява"-помислих си.
-Байрън,подай ми телефона ми.-помолих го.
-Този,който стана на парченца след сблъсъка ли?Ето ти моят.
Аз поех телефонът му и набрах майка ми.Казах и,че ще преспя у Биби и че,звъня от телефона на Байрън,защото на моя му е паднала батерията.
-Гладна ли си?-попита моят "спасител".-Имам чипс,начос,бира и супа от баба ми,която не ти препоръчвам да ядеш,защото е леко старичка.
-Ще пропусна.-Казах аз и Байрън дойде и легна до мен.

*Дано да ви е харесало.

Тumblr.
[img]http://prikachi.com/images/957/6122957I.gif[/img]

#2 2012-07-03 20:35:00

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Website

още  inlove

XVIII. XII .MCMXCVII

#3 2012-07-03 20:36:52

inlovegirlx33
Member
Registered: 2010-06-20

Прекрасно е ! Некст , ще я следвам с удоволствие.  sun

[img]https://38.media.tumblr.com/0b3ead515381471e109dd9b16e22cfbf/tumblr_nefchkIlBV1rvn6njo1_1280.gif[/img]

#4 2012-07-03 20:45:18

AlexAndrA_1998
Member
From: All over the world
Registered: 2011-02-22

Прекрасно е ! Некст , ще я следвам с удоволствие.  sun

[img]http://24.media.tumblr.com/ec83d032a9e84402271c1bb747242055/tumblr_mor66tHgf81svhepzo1_500.gif[/img]

#5 2012-07-03 22:26:28

BlackkAngel
Member
From: Bulgaria
Registered: 2012-02-29

Некст  (arrow)  heart  inlove

#6 2012-07-04 23:12:36

vivianandidi
Member

Събудих се от вик.Опитах се да стана.Беше голямо и трудно усилие,но успях.Отидох до кухнята,която Байрън наричаше 'склад'.
-Хей,добро утро,мила.-каза той и ме целуна.-Защо си станала от леглото?
-Добро утро.Чух вик и реших да видя какво се случва тук.-отвърнах му.
-Правя ти палачинки...Ако мога да ги нарека така,защото са доста,ъм,черни.Май по-го добре да не ги ядеш.
-О,колко мило.-казах аз и целунах.Байрън ме хвана и ме вдигна на ръце.У него бях спокойна.
-Мисля,че трябва да си починеш.-каза Байрън и ме поведе към спалнята.
-Моля те.Знаеш,че мразя да лежа и да не правя нищо.Нека да отидем до Биби и след това ще решим какво да правим.Моля,моля,моля.
-Оххх,добре,но ще я караме по-полека.-съгласи се той.
Отидох до банята и се изкъпах.Измих си зъбите и отидох в спалнята.Там стоеше гардеробът на Байрън,който беше огромен и пълен с дрехи.Щях да намеря все нещо,което да облека.Взех една зелена риза и дънки,които от пералнята се бяха свили и бяха станали точно мой размер.Облякох всичко и излезнах в хола,където беше и Байрън.
-Боже мой,колко си красива.Дори и когато носиш ризата,която майка ми ми подари.-каза той  и двамата се засмяхме.Той беше толкова мил.Този път зелените му очи се открояваха необикновено.Разрошената му коса се поместваше леко от вятъра,който нахлуваше от един отворемн прозорец,нищо,че беше къса.Той беше висок.Носеше кецове.Сега беше с сиво сако и зелени впити дънки.Беше ослепителен.
-Е господине.Тръгваме ли?-попитах.
-Веднага след вас,милейди.

Тumblr.

#7 2012-07-05 16:52:50

smilezZz
Member
Registered: 2010-09-02

Интересно е, но все пак не се подразбира за какво точно иде реч? Жанр? Сюжет? Иначе самото описание на нещата, репликите са добри, привличащи вниманието. Като цяло съм съгласна с другите потребители: продължавай в същия дух. Всяко следващо продължение става много по - добро от предишното.

#8 2012-07-09 12:17:46

vivianandidi
Member

Качихме се в колата му и потеглихме.Слушахме радио,пеехме,смеехме се.Неусетно пристигнахме пред къщата на Биби.Слезнах от колата и този път домът и ми изглеждаше необичайно мрачен.Байрън почука на вратата,но никой не отвори.Изчакахме малко и аз и звъннах по телефона.Отвътре се чу мелодията на телефона ѝ.Започнах да се притеснявам,защото тя винаги си вдигаше мобилния.Да не би да се е случило нещо?Не знаех...
Заобиколихме къщата и отидохме пред задната врата.Ключът от нея Биби криеше под килимчето с надпис 'Welcome'.Аз взех ключа и се пробвах да отключа,но вратата беше отворена.Понечих да влезна,но Байрън ме избута и каза да вървя след него.
Бяхме в кухнята,където беше страшна бъркотия,но Биби не беше най-оправения човек и аз не се учудих.Излезнахме в хола,в който нямаше нищо необичайно и затова се качихме нагоре по стълбите към стаята ѝ.Почуках на вратата,но никой не отвори и аз реших да влезна...Видях кръв.Биби седеше облегната на стената със запушена уста.Беше прободена в корема с кухненски нож.Изпищях и отидох до нея.
-Биби,моля те събуди се.-виках аз.
Тя не помръдваше.
-Байрън обади се веднага на 911.
След няколко минути линейката дойде.Взеха Биби и я откараха в болница.Байрън се качи в линейката,а аз останах,за да разкажа на полицията какво съм видяла.За последно се качих в стаята,но този път на огледалото имаше следният надпис:"Нищо не е свършило".Затворих вратата и побягнах надолу,където пред къщата ме чакаше Байрън,за да ме прибере.
-Хей,качвай се.-каза той.
Аз го послушах.Потеглихме.
-Искаш ли да спиш у нас?-попита.
-Байрън,днес се случиха много неща.Изморена съм.Моля те закарай ме вкъщи.
Спряхме пред дома ми.Аз целунах гаджето си и слязох от колата.
Когато отключих и отворих вратата видях,че майка ми говори с непозната жена.
-Хей,Съни.-каза мама.-Ела да се запознаеш с г-жа Лейкроуд,която е дошла в града ни за няколко дни.
Когато погледнах онази 'непозната госпожа' сърцето ми се сви...Тя беше жената от партито...

*Тази част не стана много хубава...

Тumblr.

#9 2012-07-09 17:42:49

bubito_
Member
Registered: 2010-04-07

некст   (y)

Legend says,when you can't sleep at night,it's because you're awake in someone else's dream!:)))

#10 2012-07-09 19:35:47

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Интересно е,НЕКСТ. =)

#11 2012-07-15 23:04:49

dynda2
Member
Registered: 2010-10-27