#26 2012-06-21 09:25:08

Osum
Member
From: in the earth
Registered: 2012-06-06

Re: Къде е той? Мистериозен и непредвидим.

Некст sun

[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]

#27 2012-06-22 08:30:47

derbella13
Member
Registered: 2012-06-21

Некст  sun

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5ylsvoqz31rssh6jo1_500.gif[/img]

#28 2012-06-22 14:06:58

famouss__girll
Без право на собствен ранг
Registered: 2010-11-27

Много ми хареса ! heart Некст !

[img]http://data2.whicdn.com/images/165761521/large.gif[/img]
[img]http://data3.whicdn.com/images/165494379/large.gif[/img]
She's a mess of gorgeous chaos, and you can see it in her eyes.

#29 2012-06-23 11:30:16

blackketi
Member
Registered: 2010-11-14

Уау!!! Пишеш страхотно!Историята ти ме грабна от първата си част!Надявам се,че ще я продължиш,защото е НАИСТИНА добра!!!  clap  smile Между другото Майк  heart  heart  heart !

#30 2012-06-26 12:21:15

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Благодаря! И да, ще я продължа.

5 част

След преживяното Майк си тръгна, а аз си взех бърз душ след изморителната тренировка.
  Грохнала, се прибрах у дома. Бе около 19;00 и реших да избера дрехите за довечера. Чудих се доста..между МЧР
(малка черна рокля) или червена. Червеният цвят ми бе любим, с това изразявах, че съм смела..но пък черната си е класика. Реших да облека червената. Тя бе малко над коленете, без презрамки, изчистена и с гол гръб. Комбинирах с червените токове убиец и черен клъч. За грим – възстанових очната си линия, сложих си спирала и гланц. Прическата – доста мислих какво да направя с дългата си, кестенява коса, но накрая реших да си направя небрежни букли по краищата. Пръснах се с парфюм и бях готова.
  Мислих доста отностно външният ви вид, предполагах, че вечерта вече щях да знам - дали е просто привличане, или началото на една прекрасна любов..
  Докато се оглеждах в огледалото, някой позвъни на вратата. „Майк“ - прозвуча като весел звук в главата ми и побързах да отворя. Пред мен стоеше той, „криейки се“ зад черна роза.
-Здравей, Вики. - усмихна се той и ми я подаде. Той също се бе добре облечен, но това си бе обикновено за него и не ми направи особено впечатление в този момент. - Изглеждаш великолепно. - така, така, започна с комплименти, добро начало! Наистина и аз се бях издокарала, но да го чуя от мъж, който ме интересува!
-Уоу, черна роза? - Любимите ми цветя. Да, бях странна – мразя червени рози, а обичам черните. Трябваше да разбера кой му казва всичко това за мен. - Благодаря ти, и ти не изглеждаш зле. - хвърлих усмивка.
-Да..харесваш черни, нали? - наистина се интересуваше от мен..както и аз от него.
-Да, много..
-Хайде да слизаме, чакат ни.
-Как така ни чакат? - сложих цветето във ваза с вода и нетърпеливо излязох навън.
-Лимозина? - можах да измъмря само, докато вече бяме навън.
-За теб винаги. - рече само той и се усмихна. Отнякъде се появи костюмиран господин и отвори последната врата на прекрасното возило.
-Госпожице. - прикани ме с ръка да вляза, а аз само погледнах мъжа до мен с поглед „Добре е, дори идеално за първа среща“.
-Ще отидем на едно специално място. - възкликна той, когато вече бях вътре. Костюмираният затвори вратата след Майк и лимозината потегли.

#31 2012-06-26 12:41:15

famouss__girll

Некст ! heart

#32 2012-06-26 16:35:22

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u
Registered: 2011-09-17

Некст. heart

[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.
[/*]
[/list]

#33 2012-06-26 17:32:19

The Black Shadow
Member
From: Добрич
Registered: 2012-06-08

Некст!

.
..
[img]http://prikachi.com/images/945/5313945y.gif[/img]
.....................................................

#34 2012-06-28 18:23:03

little_baby
i am lost in time.

Надявам се да ви хареса.

6 част

След десет минути пристигнахме. Намирахме се в някакъв ресторант, точно до океана. Странно, не виждах други хора, освен нас.
-Откъде знаеш толкова много за мен? - попитах го, докато влизахме вътре.
-Мъжките тайни не се издават. - усмихна се пак по онзи, загадъчен начин, който винаги ме оставяше в невидение.
Той разговаряше с някакъв сервитьор, докато аз разглеждах с поглед помещението. Бе малко, но доста уютно. Имаше около седем маси. Стените бяха в приятен, прасковен цвят, а по тях имаше светло – кафяви надписи, които не можах да видя добре, защото някой прекъсна мислите ми.
-Насам, моля. - възкликна сервитьора, който вървеше пред нас. Заведе ни при масите отвън.
- Това е масата Ви. - той отдръпна единия стол за мен.
-Благодаря. - казах тихо, докато той вече ни подаваше менютата. След това замина нанякъде. - Уоу, гледката е прекрасна. - когато се обърнах наляво. Виждаше се залезът..бе толкова романтично. Обожавах залезът. Цветовете се смесваха – жълто, червено, оранжево..бе прекрасна гледка. Обстановката допълваше и това, че само нашата маса бе с червена покривка и ваза с цветя.
-Да, затова това е любимото ми място.
-Разкажи ми за себе си. - възкликнах внимателно. Попринцип не бях толкова директна.
-Какво по-точно искаш да знаеш?
-Семейството, детството..
-Нямам много дълга история..  Когато бях малък, баща ми пиеше много и се караха с майка ми, а когато ги слушахме, аз и брат ми непрекъснато плачехме.  Дори помня ясно онзи мрачен ден, когато се бе напил и й удари шамар пред нас... - разказваше той, докато гледаше в далечината и си спомняше тежкото минало. -  Когато бях на 9, баща ми ни напусна и останахме само аз, по-малкото ми братче и майка ми. Парите не достигаха, не бяхме богато семейство, носихме дрехи втора употреба, всичко бе наполовина.. Когато станах на 15, започнах първата си работа, защото не можех да приема това, че семейството ми не можеше да живее нормално. - той направи кратка пауза, докато зарови ръката си в кафявата си коса. - И все пак, майка ми намери пари да ни изучи, затова направих тази фирма, за нея. Затова и се казва „time“, защото исках от всичко това да изкарам пари, а тя все казва: „Времето е пари.“
-А чувал ли си се с баща си?
-Не, и до ден днешен не съм, не възнамерявам и да го направя.
-Хей, обади му се, изслушай го?
-Не мисля, че ще мога да го направя..От време на време той взимаше и наркотици, сигурно досега е стигнал до хероин, ако изобщо е жив..
-Не прави това..може би той иска прошка от вас за това, че ви е напуснал? Аз бих му се обадила, но все пак ти решаваш, но помни, че времето е пари. - рекох аз и той се усмихна. - Поне помисли.
-Добре, ще видя, може и да му звънна.. - погледна ме право в очите. Ах, тези шоколадови очи! - Ами ти? Каква е твоята история?
-Аз нямам кой знае каква история.
-Разкажи.
-Ами..просто всичко в семейството ми е било нормално винаги. Имам по-голяма сестра, никога не съм чувала родителите ми да се карат..това е. Казах ти, че няма нищо специално в живота ми.
-Може и да няма в живота ти, но има нещо специално в теб.

#35 2012-06-28 18:29:03

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u

Некст. heart

[list=*]
[/*]
[/list]

#36 2012-07-09 06:54:29

little_baby
i am lost in time.

Историята е спряна! Благодаря на малкото, които я четяха.

#37 2012-07-09 10:29:42

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u

Жалко. sad

[list=*]
[/*]
[/list]

#38 2012-07-09 11:19:58

little_baby
i am lost in time.

Жалко. sad

Ако има читатели, може да я продължа..но не знам как ще стане това. ;d

#39 2012-07-09 12:08:25

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u

Жалко. sad

Ако има читатели, може да я продължа..но не знам как ще стане това. ;d

азз. happy

[list=*]
[/*]
[/list]

#40 2012-07-09 15:04:43

bubito_
Member
Registered: 2010-04-07

Продължи!:)Хубава е историята!Според мен не гледай само колко хора пишат "некст",виж и колко пъти е видяна историята wink

Legend says,when you can't sleep at night,it's because you're awake in someone else's dream!:)))

#41 2012-07-09 15:35:05

famouss__girll

Продължи!:)Хубава е историята!Според мен не гледай само колко хора пишат "некст",виж и колко пъти е видяна историята wink

+ 1

#42 2012-08-02 09:53:18

little_baby
i am lost in time.

Така, знам, че от мнооого (много) забравих за историята, та реших да пусна едно малко продължение, което бях написала отдавна. Ако има интерес - ще я продължа.

-Може и да няма в живота ти, но има нещо специално в теб. - тези думи стоплиха душата ми и побързах да покажа голямата си усмивка.
  НА СУТРИНТА:
  Вечерта мина прекрасно. Разказвахме забавни истории, като например как като малък е сменил шампоана на брат си с лепило или как когато Ник бе на 11 се изкъпа с мляко, заради мен.  Сподели ми и, че когато техните са се карали отново и отново, той винаги е идвал тук, за да гледа залеза. Дори и днес, когато е разтроен, ядосан или просто щастлив. След вечерята той ме изпрати до вратата. Колко мило..
  Вече бе около 8;00 и реших да се обадя на Ник, за да му разкажа.
-..и така, после ме изпрати до вратата.. - приключих разказа си за сбиването и за вечерята, докато си играех с розата от Майк. - Той знаеше доста за мен..Ник?
-Ъъ, да?
-Да си казвал нещо на Майк за мен?
-Може малко да съм се изпуснал за розите, залеза и къде тренираш..
-Добре, добре.. Наистина се интересува от мен.. - усмихнах се. - Ох, убодох се на розата.
-Да не се убодеш и с Майк, darling. Внимавай.. такива като него са бройкаджии.
-Но той е различен.. Не излизам с него заради парите му, имам достатъчно..а и ти винаги си насреща, нали? - завъртях очи. - Боже, държа се като 13-годишна, която е излязла на първа среща и бърза да разкаже всичко с подробности на най-добрата си приятелка.
-Тогава чакам първия ти път, darling. - усещах как сдържаше смеха си.
-Ниик! До тогава ще съм си сменила най-добрата си приятелка. - засмях се.
-Чакай малко.. каза му, че се изкъпах с мляко когато бях на 8 заради теб?!
-Да, и беше на 11. - засмях се отново. - Стига Ник, виждала съм те дори и с пелени.
-А аз теб гола..
-Ниик, тогава бяхме на 6 и бях по бански. Не преигравай, моля те.
-Господи, закъснявам за работа!
-Хаха, шефката ще ти изкара фотоапарата през носа..
-Да, особено като трябва да снимам нея..
-Какво?! Фотографът, ако това ще е последният ти работен ден, заключвам стаята за гости. - той се засмя.
-Добре, добре..ще ти плащам наем, хаха. Хайде, до по-късно..
-Чао, Ник. - усмихнах се.
  Приготвих се за работа набързо и излязох.
-Добро утро, Майк. - поздравих го, докато се качвах в асансьора.
-Добро и на теб. - отвърна той, докато аз слизах на втория етаж, а той продължи за по-горните етажи. Асансьорът бе стъклен и все още го виждах. Изведнъж извади от вътрешния си джоб лист, на който ясно разчитах, че пишеше „Да обядваме заедно?“.
-Да, да страхотно. -  прошепвах си и той явно ме разбра, защото се усмихна.  Това повдигна настроението ми.
  Днес бях затрупана с работа. Дори за малко да забравя за важно заседание.
   Влязох в залата.

#43 2012-08-02 10:01:18

Osum
Member
From: in the earth
Registered: 2012-06-06

Некст ? <3

[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]

#44 2012-08-02 10:08:29

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u

-Да, и беше на 11. - засмях се отново. - Стига Ник, виждала съм те дори и с пелени.
-А аз теб гола..
laugh  laugh  laugh
Некст. heart  heart  heart

[list=*]
[/*]
[/list]

#45 2012-08-02 10:51:54

p0p staR
Black Angel
From: In the Nowhere
Registered: 2012-04-03

-А аз теб гола..
laugh  laugh  laugh
Некст. heart  heart  heart

[list=*]
[*]Follow me.[/*]
[/list]
[list=*]
[*]Ask me.[/*]
[/list]

#46 2012-08-03 10:48:53

little_baby
i am lost in time.

В момента не мога да пусна повече.
Приятно четене!

8 част

-Добър ден. - поздравявах аз и се здрависвах с хората, докато търсех свободно място. Най - после. Бе едно от последните, но по-важното беше, че съм там. Майк както винаги закъсня с няколко минути.
-Добър ден на всички. - казваше той, още невдигнал поглед, докато затваряше врата след себе си. Общо-взето първите 30-минути бе непоносимо скучно, това личеше и по другите лица на личностите тук, включващи и Майк. Всеки поглеждаше телефона си или часовника на ръката си през 30секунди. Такива заседания бяха обичайно нещо тук.
-Виктория Дженсен, моля, представете идеята си. - каза Майк. Моля? Идеята ми? Та аз, аз съм просто секретарка, не биваше да давам идеите си тук, а просто да присъствам. Господи..снощи споделих една идея на Майк за фирмата..но защо трябваше да се излагам пред всичките си колеги? Тя и без това не беше кой знае какво, но когато той я чу каза, че е много добра, предполагах от любезност. Всички започнаха да шушукат. Дори най-омразният ми човек тук – Алисия, която създаваше интрига след интрига и не пропускаше възможност да изклюкари нещо за мен на някого, както и сега. Стоеше точно зад мен и ясно чух как казваше; „Секретарката на шефа май се има за голяма работа. Трябва някой да дръпне конците на новата кукла.“. Побеснях.
-Шушу-мушу къща разваля, Али.

#47 2012-08-05 12:46:36

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u

Некст.

[list=*]
[/*]
[/list]

#48 2012-08-05 12:51:20

xMISTAKEx
Member
From: In my room.
Registered: 2012-04-18

Некст ?  wasntme  heart  heart

Be happy in front of your haters. ^

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

[img]http://photo3.ask.fm/253/100/039/100003011-1qt9ejm-b31feb3tgoje0p0/original/tumblr_lbkmojSeW71qbkcruo1_500_large.jpg[/img]

#49 2012-08-05 17:27:51

rosy.th
Member
From: София
Registered: 2011-11-06

Искам неееекст  heart

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook