#1 2012-07-09 13:12:55

glittergirl
Member
From: The Moon.
Registered: 2012-04-21

Re: Устните ти разкриват...

Тяхната роля не е само да те правят неустоима,те са твоята визитка пред света.

... колко си женствена
Една от причините по-изпъкващият цвят да привлича внимание е,че той подчертава твоята женственост. Независимо от расата си,жените обикновено имат по-изразени устни,отколкото мъжете,отбелязва проучване публикувано в списание Perception.Червилото помага за увеличаване на тази изразителност,карайки мъжете да те виждат още по-женствена,което увеличава сексапила ти.

... колко си плодовита
Устните са чудесен индикатор за здраве и младост.Те са най-сочни след пубертета и продължават да са пухкави и плътни през най-плодовитите ти години,когато естрогенът (женският полов хормон,свързан с овулацията) е в най-високите си нива в тялото.

... какво чувстваш
Начинът,по който движиш устните си,му подсказва как се чувстваш.Според експерт по езика на тялото това са три от най-горещите начини да движиш устните си:

1. Отвори ги леко.
Полуотворените устни означават,че буквално си открита за разговори с него.
2. Оближи ги.
Обикновено правиш така,когато си с мъж, който те прави малко нервна... в добрия смисъл на думата.Това намалява пулса и напрежението.
3. Хапи ги.
Това е знак за силно сексуално желание.Ако една жена усети,че мъжът иска да я,ъ-ъ-ъ,схруска,това движение му помага да разбере,че желанието е взаимно.

Завистта ги накара да ме мразят. Омразата ги накара да пробват да ме прегазят,само че не разбраха как докато се целеха в мене,самите те се бяха превърнали в мишени!Вярвам,че хората се раждат добри,обстоятелствата ги правят лоши!Аз плащам цената за грехове си,не забравям приятелите и враговете си!

#2 2012-07-09 14:02:24

kawaii_girl
Member
Registered: 2010-10-18

Интересно. smile

.....................
.....................[img]http://31.media.tumblr.com/tumblr_m3mae2RiIM1r7962co1_500.gif[/img]

#3 2012-07-09 14:03:37

Same Mistakes.
Member
Registered: 2012-07-09

хух..

Two can keep a secret if one of them is dead - Pretty Little Liars.

#4 2012-07-09 14:06:09

Smile3
Unbrєakablє ♥
From: Manhattan.
Registered: 2011-09-10

(y) б

'Сложният проблем между нея и мен, всъщност е трагично прост:
За да й кажа, че не мога без нея, тя трябва да ми каже, че може без мен.'

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook