#1 2012-07-08 21:34:13
- iwantyou
- Member
- Registered: 2012-07-08
Re: Обичам го
Здравейте .. Искам помощта ви.
Не съм много голяма , но от две години и нещо се "занимавам" с едно момче.Супер много срещи,но се държи хубаво само когато сме двамата ,а пред други ме обижда едва ли не.През тези години се е занимавал с много други момичета,за които той знаеше,че знам.Напоследък започнахме да се виждаме по-често , дори ми каза,че ме обича.Но "ебавките" продължават когато сме с други хора.Когато му кажа нещо по въпроса все намира начин да оправи нещата и за всяка грешка ме кара да се чувствам сякаш и двамата сме виновни.Всички ми казват да го оставя и забравя,но проблема е ,че го обичам и съм прекалено привързана към него,за да го направя.Някакви съвети ?
#2 2012-07-09 00:48:29
- snow white_99
- Member
- From: София
- Registered: 2011-01-27
Замисли се дали наистина го обичаш. Понякога колкото и дълго да се падаш по някой, не го обичаш наистина. Поговори с него. Разкажи му как се чувстваш. Не крий това което чувстваш. Може да те разбере и да си промени поведението. Ако тогава нещата не се променят ...забрави го. Знам, че е трудно, но не е невъзможно! Не те заслужава. Винаги слушай приятелите си. Това го знам от личен опит. Ще продължиш да страдаш, ако не спреш да му се връзваш, ако не се промени поведението. А ти не искаш това нали? Надявам се долу-горе да съм ти помогнала.
Дано се подобрят нещата!
If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention.
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8cec9ilRs1qg3fxxo2_500.gif[/img]
#3 2012-07-09 07:10:36
- vil4eto21
- Предупреден(а) за изгонване
- From: MyStic FallS...*
- Registered: 2011-09-26
Ами мила както е в повечето надписи на картинките "Ако едно момиче е толкова глупаво че да те обича след като си и разбил сърцето то тя е единствената за теб." От личен опит знам че трябва да слушаш приятелите си. Имах същия проблем като теб послушах приятелите си и с тяхна помощ успях да го забравя и на теб ще ти помогнат така че довери им се нищо няма да загубиш все още живота е пред теб ще харесваш още толкова много момчета, но ако той има истински чувства към теб няма да се държи така. А ако се чудиш защо е така прави го само за да бъде интересен на приятелите си.
[img]http://data.whicdn.com/images/31457505/tumblr_m6avebAXPF1ro910lo1_500_large.gif[/img]
#4 2012-07-09 07:12:26
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
При всички момчета (при повечето де) е така.Когато сте двамата се държи мило и 'компенсира' от обидите,които ти е отправил когато сте в компания.Не бъди сигурна,че те обича,това е било поредния бъзик сигурно . Като го обичаш му го кажи в прав текст ,не да мълчиш и да го търпиш
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
#5 2012-07-09 08:56:05
- Black_
- Member
- From: Ню Йорк . . . <33
- Registered: 2012-05-25
Не постъпва,като влюбен . По-добре си дайте време и не го търси известно време,ако му пука за тебе,ще те потърси .
Усмивки,Слънце и Вълни
На всеки пожелавам повече такива дни!
[img]http://prikachi.com/images/560/5021560K.png[/img]
#6 2012-07-09 11:03:06
- RecklessGirl
- Member
- From: Dubstep land <33
- Registered: 2012-04-10
Сядаш и говориш с него,за какво ти е дадена уста.Няма как да гадаем.
#7 2012-07-09 11:12:45
- Hrisi. S. H
- Member
- From: Where the sky ends
- Registered: 2011-11-01
Пред приятелите те обижда, а като сте насаме е мил с теб?!- при това условие ти казваш, че го обичаш? Според мен той не те обича! Може да те харесва в едно последно време сега по малките показват, че се харесват като се дразнят и се обиждат. Но това не е начина. Може да го е срам например да покаже чувствата си пред приятелите си. Защо не поговориш с него и не му кажеш, че не ти е приятно, просто се наложи малко, накарай го да те уважа и пред хората. Покажи достойнство. А той, ако наистина те харесва според мен ще спре да те прави така.
[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#8 2012-07-09 19:43:04
- _Venus_
- Member
- From: Bulgaria
- Registered: 2011-03-06
само постъпката с обиждането говори за него.това е несериозен човек, аз не бих се занимавала с него.
Защо те толкова харесах, в мига в който те видях ? Защо се радостно усмихнах, в настроение ли бях ? Не крия, че безумно те обичам, не крия, че съм влюбена в теб, и никога не ще отричам, че аз обичам само теб! [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mardexdT4z1qzfbweo1_500.jpg[/img]
#9 2012-07-09 21:26:10
- be.just.you
- Member
- From: Wonderland.'
- Registered: 2011-09-15
Познавам едно момче, което се държи по същия начин. Когато сме само аз и той е мега забавния,печения и приятния, понякога и в компания се държи нормално, но по-често се заяжда с всички, закача ги. Лошото е че си мисли, че така привлича внимание и трупа приятели, а всъщност си прави лош имидж, докато понякога е адски як. Честно казано той ми е много близък ( нищо повече от приятели ) , също се занимава с много момичета. Ако съдя по него и по това което си писала, замисли се дали си заслужава, а ако наистина си толкова привързана към него-поговорете, кажи му това което си написала тук и дано всичко се оправи.Късмет! (: