#1 2012-06-23 15:56:17
- lyd3tinaaa
- Member
- Registered: 2009-11-09
Re: Тампони?
Лято е, море/басейн, поли, къси гащета.. знаете как е... Та може би ще се наложи да използвам тампони (почти на 17 съм, имам цикъл вече от 5-6г.) и искам да питам коя от вас е ползвала? Лесно ли е да се постави, удобно ли е, вършат ли работа и такива неща за тях...
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbdxxzCxGx1r1jh8wo1_500.gif[/img]
[list=*]
[*]You loved me and I froze in time
Hungry for that flesh of mine
But I can't compete with the she-wolf, who has brought me to my knees
What do you see in those yellow eyes?
'Cause I'm falling to pieces[/*]
[/list]
#2 2012-06-23 16:07:18
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Ами,аз за лятото ползвам о.b pro comfort(май така се пише);дд
Когато ти се наложи да ползваш тампон, запомни, че винаги трябва да махнеш първо станиолчето от задната страна на тампона, за да можеш да разпънеш кончето без да замърсяваш самия тампон. След това трябва да премахнеш и останалото станиолче и внимателно да вкараш тампона дълбоко във влагалището си като оставиш конеца да виси извън тялото ти. Накрая конецът се използва за издърпване на тампона. Тъй като тампонът е пъхнат във влагалището, няма проблем да ходиш до тоалетната с поставен тампон.
*Не забравяй,че трябва да го сменяш през няколко часа и,че през нощта е най-добре да ползваш превръзка*
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#3 2012-06-23 16:12:08
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Когато ти се наложи да ползваш тампон, запомни, че винаги трябва да махнеш първо станиолчето от задната страна на тампона, за да можеш да разпънеш кончето без да замърсяваш самия тампон. След това трябва да премахнеш и останалото станиолче и внимателно да вкараш тампона дълбоко във влагалището си като оставиш конеца да виси извън тялото ти. Накрая конецът се използва за издърпване на тампона. Тъй като тампонът е пъхнат във влагалището, няма проблем да ходиш до тоалетната с поставен тампон. Когато извадиш тампона от влагалището си, трябва да го увиеш в тоалетна хартия или в някакво пликче и да го изхвърлиш в кофата за боклук, защото тоалетната няма да го поеме.
*Не забравяй,че трябва да го сменяш през няколко часа и,че през нощта е най-добре да ползваш превръзка*
Тя иска да и кажеш нещо от личен опит, не да и изкопираш нещо от интернет. |-(
Он:Аз лично не ползвам(и не съм ползвала),просто имам чувството, че ако съм с тампон "ще потека" и ще се изцапам.Иначе ако говориш за ходене на море, докато си в цикъл, с тампон - една приятелка беше направила тази грешка и не се получи красива картинка.Лошото е, че когато си с тампон и влезеш във водата той попива страшно много и съответно страшно много се уголемява и не всеки би се чувствал комфортно.Плюс това при всяко излизане от водата ще трябва да го сменяш.
А ако говориш за просто мнение за тампони - на който както му е удобно.Аз лично се чувствам по-комфортно с always, отколкото с O.b. примерно, но пък имам познати, които предпочитат тампоните.Ако искаш пробвай, за да видиш дали ще ти е удобно.В крайна сметка всеки е различен..
П.П.Чувала съм, че тампоните са по-вредни, понеже не можеш да "се изчистиш" като хората и това, което трябва да излезе чрез цикъла, не се "изхвъля" напълно.Но пък може да са само митове.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#4 2012-06-23 16:16:03
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Когато ти се наложи да ползваш тампон, запомни, че винаги трябва да махнеш първо станиолчето от задната страна на тампона, за да можеш да разпънеш кончето без да замърсяваш самия тампон. След това трябва да премахнеш и останалото станиолче и внимателно да вкараш тампона дълбоко във влагалището си като оставиш конеца да виси извън тялото ти. Накрая конецът се използва за издърпване на тампона. Тъй като тампонът е пъхнат във влагалището, няма проблем да ходиш до тоалетната с поставен тампон. Когато извадиш тампона от влагалището си, трябва да го увиеш в тоалетна хартия или в някакво пликче и да го изхвърлиш в кофата за боклук, защото тоалетната няма да го поеме.
Тя иска да и кажеш нещо от личен опит, не да и изкопираш нещо от интернет. |-(
Он:Аз лично не ползвам(и не съм ползвала),просто имам чувството, че ако съм с тампон "ще потека" и ще се изцапам.Иначе ако говориш за ходене на море, докато си в цикъл, с тампон - една приятелка беше направила тази грешка и не се получи красива картинка.Лошото е, че когато си с тампон и влезеш във водата той попива страшно много и съответно страшно много се уголемява и не всеки би се чувствал комфортно.Плюс това при всяко излизане от водата ще трябва да го сменяш.
А ако говориш за просто мнение за тампони - на който както му е удобно.Аз лично се чувствам по-комфортно с always, отколкото с O.b. примерно, но пък имам познати, които предпочитат тампоните.Ако искаш пробвай, за да видиш дали ще ти е удобно.В крайна сметка всеки е различен..П.П.Чувала съм, че тампоните са по-вредни, понеже не можеш да "се изчистиш" като хората и това, което трябва да излезе чрез цикъла, не се "изхвъля" напълно.Но пък може да са само митове.
Ами като правя същото...?
Тампонът не се слага по 5 различни начина.
Аз също ползвам лятото и го правя по същия начин.
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#5 2012-06-23 16:20:27
- lyd3tinaaa
- Member
- Registered: 2009-11-09
biberonchetoy не ми е за влизане в море/басейна... а за едни прости слънчеви бани : )
sexy_girlll мерси за отговора.. ;п
не отказвам и още мнения... просто не искам да си разбутвам цикъла да го забавям заради ходене на море (което ми предстои и май ще съвпадна с цикъла ми...)
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbdxxzCxGx1r1jh8wo1_500.gif[/img]
[list=*]
[*]You loved me and I froze in time
Hungry for that flesh of mine
But I can't compete with the she-wolf, who has brought me to my knees
What do you see in those yellow eyes?
'Cause I'm falling to pieces[/*]
[/list]
#6 2012-06-23 16:45:50
- Hrisi. S. H
- Member
- From: Where the sky ends
- Registered: 2011-11-01
Първо провери дали ти е удобно и след това ползвай!
[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#7 2012-06-23 18:39:19
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Аз съм чела,че тампони се ползват само от жени който са раждали вече,защото преди това когато си с тампон това което трябва да се изгхвърли не се изхвърля ами се връща и ти запушва някви тръби и после ти докарват някакви проблеми та според мен слагаш една превръзка , едни къси черни гащи и си готова.
♔...................†...........♔
#8 2012-06-23 20:40:39
- sapphire5
- Member
- From: somewhere.
- Registered: 2010-09-11
На 15 съм и ползвам. Удобно и практично. Обаче трябва да ги сменяш през 2 часа...Относно това дали е лесно да се постави- Аз сама се научих, никой не ми е казвал как точно трябва да го пъхна или до къде. Сама преценяваш, пък и в кутийката с тампоните си пише КАК точно се слагат. Предполагам , че не си девствена за да се притесняваш от това дали ще си скъсаш химена, така че давай смело (=
[img]http://i50.tinypic.com/ngdl5d.gif[/img]
#9 2012-06-23 22:02:15
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
На 15 съм и ползвам. Удобно и практично.
Обаче трябва да ги сменяш през 2 часа...Относно това дали е лесно да се постави- Аз сама се научих, никой не ми е казвал как точно трябва да го пъхна или до къде. Сама преценяваш, пък и в кутийката с тампоните си пише КАК точно се слагат. Предполагам , че не си девствена за да се притесняваш от това дали ще си скъсаш химена, така че давай смело (=
![]()
Тя и да е девствена си има тампони за девствени момичета, това не е фактор.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#10 2012-06-23 22:18:44
- sapphire5
- Member
- From: somewhere.
- Registered: 2010-09-11
Да ,знам
Ето тези ползвам аз http://apteka.framar.bg/15000373/тампони-о-в-мини-8-бр-
Препоръчвам ти на О.В.
[img]http://i50.tinypic.com/ngdl5d.gif[/img]
#11 2012-07-07 17:15:35
- smilezZz
- Member
- Registered: 2010-09-02
Ползвала съм.
В началото чувството е странно, но се свиква.
Бях на басейн с приятели и нямах друг избор, и така. Не е имало проблеми, за щастие. Но трябва да ги сменяш през 2 - 3 часа, зависи какъв ще си вземеш.
#12 2012-07-07 18:21:24
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Аз съм чела,че тампони се ползват само от жени който са раждали вече,защото преди това когато си с тампон това което трябва да се изгхвърли не се изхвърля ами се връща и ти запушва някви тръби и после ти докарват някакви проблеми та според мен слагаш една превръзка , едни къси черни гащи и си готова.
![]()
Точно така и аз знам.Не те съветвам,защото първо наистина не се изхвърля всичко,което би трябвало да се и второ-ще стане голяма цапотина с него. =)
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
#13 2012-07-10 15:15:39
- Amore Mio
- Member
- Registered: 2012-07-10
Не съм пробвала, но едни съученички ходиха на басейн, когато им идваше и бяха с тампони. Нямаха проблеми.
#14 2012-07-11 11:47:51
- Annaa
- Member
- Registered: 2012-07-10
За лятото за най-подходящия избор
Аз не съм Ана, така че, ще помоля изобщо да не гледате предишните тъпи мнения, които са нейни. Просто не можех да си направя регистрация и взех нейната.
#15 2012-09-01 22:39:44
- demito_didito
- Member
- From: Stockholm, Sweden
- Registered: 2009-09-18
Само трябва да се научиш да го вкараш колкото се може, по-навътре,защото аз отначало не можех(просто ме болеше) да го пъхна навътре и не можех да се движа направо-после обаче се научих как стават нещата.Хубаво е преди да сложиш един тампон,да тръпнеш няколко пъти по-силно кончето,че да се увериш,че е здраво и няма да се скъса например и после да се чудиш как ще вадиш тампона без конец .Иначе аз си ползвам от близо 2години тампони-постоянно и не мини размер,ами нормалния на o.b(пък съм девствена) и няма проблеми-даже и на тренировки по плуване си ходех-така,че не мисля,че ти ще имаш проблеми с тампоните,стига да им свикнеш