Pages: 1
#1 2012-06-25 11:18:20
- nqkfa_si_tam
- Member
- From: Някъде там...
- Registered: 2010-09-06
Re: Пътят
Здравейте!Знам,че отдавна нищо не съм пускала.Нямах и муза.Но напоследък една идея ми се въртеше в главата и реших да напиша нещо.Кратичко е,но ако ви хареса ще пусна още.Дано ви хареса.Приемам всякакви критики.
ПЪТЯТ
Част 1
Колите профучаваха около мен.Беше адска шега,а раницата ми тежеше ужасно,въпреки че имах само малко дрехи,телефон и вода.Вдигнах си ръката,молейки се някоя кола да спре,но напразно.Вървях по банкета и си мислех за всичко,през което минах до сега и какво ме очаква напред.Сините ми очи бяха насълзени В този момент молитвите ми бяха чути,до мен спря лъскав бял кабриолет.Прозорецът се смъкна и едно симпатично 20 годишно момче си свали очилата.Аз стоях и не смеех да помръдна.
-Хей,малката за къде си?
-Не знам!
Настъпи мълчание.
-Качвай се.Ще видим къде ще те оставя.
Знам,че беше опасно,знам,че не го познавах,но все пак се качих.Та какво още можеш да изгубя?!
-Как се казваш,малката?
-Катрин.А ти?
-Аз съм Раян,приятно ми е да се запознаем.На колко си?
-На 18,а ти?
-Аз съм на 19,почти 20.
Зелените му ,като доларова банкнота,очи шареха по цялото ми тяло.Черната му коса беше леко разрошена,а под сивата му тениска си личеше много добре оформено тяло.
-Имаш ли си приятелка?
-Не.Точно сега не искам нищо сериозно.
Вдигнах русата си коса на висока опашка.
-Хей,какво е това?-каза Раян и докосна врата ми.
-Ауч…Синина от душене.-отговорих спокойно.
-Миличката,кой се опита да те удуши?
-Вторият ми баща,но това няма голямо значение.Важното е,че сега съм далеко от него.
-А майка ти?
-Нямам майка,но това е дълга история.Моля те,не ми се говори за това.
-Личи си,че си преживяла много,искаш ли да отседнеш моя дом,докато си стъпиш на краката?Аз живея в Клифтон.Не е много далеко.
-Мм не искам да се натрапвам,но нямам друг избор,така че да.
Телефона му звънна,проведе кратък разговор и затвори.
-Мила,аз имам малко работа.Ще те оставя в дома ми и ще отида да я свърша.
Открих сродната си душа. Той - не!
#3 2012-06-25 12:48:43
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Некст.
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#4 2012-06-25 20:22:20
- DeathPrincess231
- Member
- Registered: 2011-09-13
Некстт
#5 2012-06-25 21:38:29
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
Некст.
#6 2012-06-27 10:59:06
- nqkfa_si_tam
- Member
Довечера ще пусна втора част.
#7 2012-06-27 11:22:36
- famouss__girll
- Без право на собствен ранг
- Registered: 2010-11-27
Определено ще я следя !
[img]http://data2.whicdn.com/images/165761521/large.gif[/img]
[img]http://data3.whicdn.com/images/165494379/large.gif[/img]
She's a mess of gorgeous chaos, and you can see it in her eyes.
#8 2012-07-03 20:04:11
- nqkfa_si_tam
- Member
Много се радвам,че ви харесва!Ето я и втората част,малко се забавих с нея,но обещавам да не се повтаря.Надявам се да ви хареса!
Ето,че пристигнахме.Раян спря пред една огромна къща,боядисана в бяло.Изглеждаше,че Раян живееше в охолство и беше заможен.Слязох от колата и пред мен се разкри най-красивата градина,която съм съзирала някога.Имаше най-различни цветя,но определено най-много имаше рози,най-различни цветове.
-Ихааа,май много харесваш розите!-наведох се и помирисах една бяла.
-Напомнят ми за майка ми!-каза с прикрита тъга.
Влязохме в къщата,наистина беше огромна.Имаше мраморни стъпала.На първия етаж имаше кухня и всекидневна.Явно горе бяха стаите.
-Хайде ела!-каза Раян,хвана ме за ръка и ме поведе по стъпалата.
-Ето тук е твоята стая.-отвори вратата и пред мен се откри голяма стая.Имаше си даже баня и тоалетна.
-Много е хубаво тук!
-Радвам се,че ти харесва.Не е обзаведена много,но можем да напазаруваме,утре например,за да ти е по-уютно.
-Ти сериозно ли?Така е супер.
-И все пак помисли си.Аз ще изляза да си свърша работата,ти ако искаш можеш да разгледаш къщата.
-Добре!-казах аз и Раян излезе.Изведнъж изхвърчах като луда от стаята си,викайки името му.Настигнах го на входната врата.
-Какво забрави?-попита ме той развеселен.
-Много ти благодаря!
-Няма проблеми.Виж не ми мисли за някакъв,който иска да се възползва от теб.Просто си в трудно положение и затова реших да те подслоня.
-Благодаря ти адски много,никога не бих си помислила,че ще се възползваш от мен!-сега вярвах на думите му.Но дали той щеше да одържи на тях??
Тръгнах да бродя из къщата като дух.Беше празна,не можех да повярвам,че Раян живее сам в тази огромна къща.Имаше стаи и още стаи,но все празни.Накрая реших да се цопна на удобния бял диван в всекидневната и да си пусна някакъв филм.Минаваше 14:30,така че не се притеснявах да заспя.
#9 2012-07-05 10:54:06
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
Некст .
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
#10 2012-07-05 11:39:33
- nqkfa_si_tam
- Member
Въпреки че я следи един човек,аз ще пускам части.Защото съм казала,че тази ще я довърша до края! Ето и некста,довечера или утре ще пусна още една по-дълга част,защото няма да ме има следващите две седмици.
Събудих се в 19:07.Доста съм спала.Станах и се запътих към банята,за да си измия лицето.Влязох в банята,а вътре цялата беше задимена.Изведнъж душ кабината се отвори и от там излезе Раян,чисто гол.Трябва да призная,че имаше страхотно тяло и доста голям…сещате се нали?
-Ааааааа….-изкрещях и излязох навън.
Раян по най-бързия начин си е сложил кърпата и излезе.
-Извинявай,не те чух да влизаш!Ако те бях чул нямаше да изляза.
-Аз съм виновна.Трябваше да почукам,не да нахълтвам така.
И двамата се засмяхме.Раян ме опръска с мократа си ръка.
-Ей…Защо го направи?
-За да те разсъня.
-Успя да ме разсъниш и без да ме мокриш.- промърморих си аз-Сега няма да излезе някое голо момиче нали?Защото вярвай ми няма да го понеса…
-Не,спокойно.
Влязох в банята и се измих.Избърсах лицето и ръцете с кърпата и се облегнах на мивката.Мислех си за случилото се преди броени минути.Повтарях сцената отново и отново.
-Кат,стига си мечтала!-чух Раян,огледах се и го видях облегнат на вратата и ухилен до уши.
-Хмм не можеш да ме накараш да спра.
-Доообре!Признавам се за „победен”.
-А какво ще вечеряме,защото умирам от глад?
-Купил съм спагети.Ще ги направя след малко.
-Хей,остави на мен.Може да съм ти на гости,но и аз живея тук.
Отидох в кухнята и извадих една тенджера от шкафа.Раян седна на високите столове на плота и започна да гледа как готвя.Направих спагетите и сложих две чинии.Сервирах вечерята ни и седнах на стола до неговия.
-Ммм…много…са…вкусни!-каза той като дъвчеше.
-Радвам се,че ти харесват!
#11 2012-07-05 11:49:51
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Оо, много ми харесва! Само че, ми се струва, че действиято се развива маааааалко по - бързо от колкото трябва. е, вс епак това емое мнение, така че... Айде некст!
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#12 2012-07-05 12:17:34
- nqkfa_si_tam
- Member
Оо, много ми харесва!
Само че, ми се струва, че действиято се развива маааааалко по - бързо от колкото трябва. е, вс епак това емое мнение, така че... Айде некст!
![]()
Радвам се,че ти харесва.Наистина действието се развива бързичко,не знам защо реших така да я направя.
#13 2012-07-05 12:43:53
Май само аз ще дам негативен коментар.
Винаги се оставя място след препинателните знаци.
Обема ти не е добър. Ако разкараме пряката реч, която ти носи по-точки дължина, не остава нищо.
Освен това избързваш много с действията.
Добре, личи си, че имаш някаква твърдо решена идея, която лично на мен малко ми прозира/тоест, малко е предвидима/, но се научи когато пишеш, да изпипваш всичко, от-до. Имам чувството, че първата глава си я сложила просто ей така, колко да не скочиш направо на средата, което пък си направила в края й и нататък с другите глави. Освен това, реализирането на идеята ти куца и то много. Погледни реално. Кой нормален ще започне да обяснява на някой напълно непознат, как баща му го е удрял, душил и прочие. Добре, да кажем, че може да ги има и такива, а героинята ти е една от тях. Ами, напиши защо го прави, мислите й поне, нещо, което да покаже, просто казано, защо е луда, а не нормална като другите и разправя на всеки за проблемите си. Как да ти го обясня ... не градиш никакви характери върху героите си. Те просто си говорят и правя разни неща от време на време. Не знам дали въобще ме разбра. Освен това ... как така, просто - хоп и отиваш да живееш при друг човек, пак казвам, напълно непознат. Нещата не могат да се случват просто така. Няма логика.
"- Благодаря ти адски много, никога не бих си помислила, че ще се възползваш от мен!"
Кога, по дяволите е успяла да си извади такова мнение за него, при положение, че се познават сигурно от един час. Както казах, пълен абсурд.
Мога да обяснявам още много, но ако ти нямаш желание да се редактираш, то няма смисъл и от моя страна да ти показвам грешките. Не се обиждай от коментара ми, критиката ми е с цел да се поправиш.
Ако искаш помощ - ЛС. С удоволствие бих ти обяснила и показала това-онова.
#14 2012-07-05 19:36:53
- Osum
- Member
- From: in the earth
- Registered: 2012-06-06
Май само аз ще дам негативен коментар.
Винаги се оставя място след препинателните знаци.
Обема ти не е добър. Ако разкараме пряката реч, която ти носи по-точки дължина, не остава нищо.
Освен това избързваш много с действията.Добре, личи си, че имаш някаква твърдо решена идея, която лично на мен малко ми прозира/тоест, малко е предвидима/, но се научи когато пишеш, да изпипваш всичко, от-до. Имам чувството, че първата глава си я сложила просто ей така, колко да не скочиш направо на средата, което пък си направила в края й и нататък с другите глави. Освен това, реализирането на идеята ти куца и то много. Погледни реално. Кой нормален ще започне да обяснява на някой напълно непознат, как баща му го е удрял, душил и прочие. Добре, да кажем, че може да ги има и такива, а героинята ти е една от тях. Ами, напиши защо го прави, мислите й поне, нещо, което да покаже, просто казано, защо е луда, а не нормална като другите и разправя на всеки за проблемите си. Как да ти го обясня ... не градиш никакви характери върху героите си. Те просто си говорят и правя разни неща от време на време. Не знам дали въобще ме разбра. Освен това ... как така, просто - хоп и отиваш да живееш при друг човек, пак казвам, напълно непознат. Нещата не могат да се случват просто така. Няма логика.
"- Благодаря ти адски много, никога не бих си помислила, че ще се възползваш от мен!"
Кога, по дяволите е успяла да си извади такова мнение за него, при положение, че се познават сигурно от един час. Както казах, пълен абсурд.
Мога да обяснявам още много, но ако ти нямаш желание да се редактираш, то няма смисъл и от моя страна да ти показвам грешките. Не се обиждай от коментара ми, критиката ми е с цел да се поправиш.
Ако искаш помощ - ЛС. С удоволствие бих ти обяснила и показала това-онова.
АЗ некста си го искам,но послушай момичето - беше пуснала история,явно разбира от тези работи,защото ги изпипва добре,дава съвети на всеки ,за да се усъваршенства.
[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]
#15 2012-07-05 20:18:22
- famouss__girll
- Без право на собствен ранг
- Registered: 2010-11-27
Некст .
[img]http://data2.whicdn.com/images/165761521/large.gif[/img]
[img]http://data3.whicdn.com/images/165494379/large.gif[/img]
She's a mess of gorgeous chaos, and you can see it in her eyes.
#16 2012-07-05 23:57:51
- djuu
- Member
- Registered: 2011-09-09
Некст. Само едно - давай повече обяснения. (:
Pages: 1