Pages: 1
#1 2012-06-05 16:33:14
- Sweet.From.Strawberry
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-09-23
Re: Pretty Little Liars/Малки сладки лъжкини
1.Хареса ли ви финалният епизод на втори сезон и хареса ли ви как се развиха нещата?
2.Мислите ли, че Мона е единствена или има още хора в отбора на А?
3.Ако смятате, че Мона не е А, а е просто част от екипа и, то тогава кой мислите, че е А?
4.Ще гледате ли 3 сезон?
Promo- http://www.youtube.com/watch?v=lgebOBb7eM0
Ето и няколко снимки от първия епизод:It Happened 'That Night'
Премиерата на епизода е днес, при нас ще е утре, а субтитрите може би ще излязат на 7-ми.
[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]
#2 2012-06-05 17:13:23
- uw0nka
- Member
- Registered: 2010-06-22
1.Ами да хареса ми , но можеше да разкрият малко повече неща
2.Не, не мисля че Мона е сама . Тя е част от екипа на -А и ще бъде интересно кои са останалите членове
3.Разбира се ,че ще го гледам . Чакам с нетърпение да излезе утре еп.1 на 3ти сезон
there`s a fire staring in my heart...
#3 2012-06-05 17:37:49
- ionu97
- Member
- Registered: 2011-01-16
Да, интересна беше серията.
И аз мисля, че Мона е част от екипа на "А". Мисля, че Джена, Гарет и този приятеля на Хана също са част от "А"
И да нямам търпение да гледам утре (y)
#4 2012-06-05 18:18:12
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
1.Хареса ли ви финалният епизод на втори сезон и хареса ли ви как се развиха нещата? Един от любимите ми сериали!
2.Мислите ли, че Мона е единствена или има още хора в отбора на А? Не,естествено!
3.Ако смятате, че Мона не е А, а е просто част от екипа и, то тогава кой мислите, че е А? Нямам представа и се побърквам от любопитство.
4.Ще гледате ли 3 сезон? Да,разбира се.
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
#5 2012-06-08 14:23:52
- little_baby
- i am lost in time.
- From: Upper East Side, Manhattan
- Registered: 2009-08-05
1.Хареса ли ви финалният епизод на втори сезон и хареса ли ви как се развиха нещата? - Да, много. Искам да разбера кой играе в отбора на А, но пък не искам и мистерията да свършва. <3
2.Мислите ли, че Мона е единствена или има още хора в отбора на А? - Има, да. Според мен има един главен човек в отбор А и той/тя кара хората да ги преследват, за да му докладват. Например Гарет (защо мислите е в затвора), Мона - нали е в клиниката..
3.Ако смятате, че Мона не е А, а е просто част от екипа и, то тогава кой мислите, че е А? - Не зная.
4.Ще гледате ли 3 сезон? - Да, разбира се.Няма шанс да го пропусна <3.
#6 2012-06-19 12:14:07
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
1.Хареса ли ви финалният епизод на втори сезон и хареса ли ви как се развиха нещата? - Да, определено.
2.Мислите ли, че Мона е единствена или има още хора в отбора на А? - Не, не е единствена.Има още хора.
3.Ако смятате, че Мона не е А, а е просто част от екипа и, то тогава кой мислите, че е А? - Не зная.
4.Ще гледате ли 3 сезон? - Да.С нетърпение очаквам утрешния епизод.
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
#7 2012-06-21 18:26:22
- ttiiniie^^
- Member
- From: Saint Petersburg.
- Registered: 2010-12-17
- Website
1.Хареса ли ви финалният епизод на втори сезон и хареса ли ви как се развиха нещата? - Да.
2.Мислите ли, че Мона е единствена или има още хора в отбора на А? - Ясно е, че има още някой.
3.Ако смятате, че Мона не е А, а е просто част от екипа и, то тогава кой мислите, че е А? - Близначката на Алисън, може би.
4.Ще гледате ли 3 сезон? - Да!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.
#8 2012-06-22 14:15:04
- lilly_miami
- Member
- Registered: 2012-03-10
честно мисля, че Мона не е "А" не знам защо..
[url] http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=27514 [url]
#9 2012-07-05 17:27:35
- smilezZz
- Member
- Registered: 2010-09-02
О, много забавен и интересен сериал, но книгата си остава на по - преден план.
#10 2012-07-05 19:42:46
1.Хареса ли ви финалният епизод на втори сезон и хареса ли ви как се развиха нещата? Да. Само жалко, че Мая умря.
2.Мислите ли, че Мона е единствена или има още хора в отбора на А? Еми със сигурност има и други.
3.Ако смятате, че Мона не е А, а е просто част от екипа и, то тогава кой мислите, че е А? Не знам, но много се надявам Тоби да няма нищо общо, защото за мен е идеалът на характер и не искам да го развалят! :ддд
4.Ще гледате ли 3 сезон? Да да да да да дааа!
#11 2012-07-14 08:46:30
- barbiie92
- Member
- From: Russia.
- Registered: 2011-09-12
1.Хареса ли ви финалният епизод на втори сезон и хареса ли ви как се развиха нещата? да само не ми хреса че Мая умря
2.Мислите ли, че Мона е единствена или има още хора в отбора на А? НЕ ..
3.Ако смятате, че Мона не е А, а е просто част от екипа и, то тогава кой мислите, че е А? смятам че Мона нито е А , нито е част от екипа на А.
4.Ще гледате ли 3 сезон? Даааааа даааа даааааааа
В книгите пише за какво става въпрос, за това всеки който не желае да си разваля сезон 3 да не чете по-надолу!
"A" е всъщност Алисън както много други предполагат, а трупа е на сестра и Кортни, която е третото дете от семейство делорентес или там както им е фамилията. Кортни е психично болна и затворена в клиника и когато Алисън отива на посещение Кортни се разменя с нея или по-накратко казано това, което виждаме във флашбаковете не е Алисън, а е нейната близначка Кортни. Алисън успява да се върне в града и започва да пише като "A" съобщения на Кортни и след това я убива, като се досещате, че мотива е отмъщение. Може да не съм разбрал правилно, но се оказва, че тези четири момичета никога не са били приятелки на Алисън и точно за това биват подлагани на тормоз, защото са били приятелки на сестра и. А откъде Алисън знае всичко за тях, ако не ги е познавала ? ами оказва се че Кортни си има дневник, който всички вие видяхте къде го намери Спенсър.
[img]http://prikachi.com/images/910/7424910J.jpg[/img]
[img]http://www.cosmopolitan.bg/lines/tickers/153940_22057.png[/img]
Pages: 1