Pages: 1
#1 2012-07-03 17:30:49
- pami7o
- Unstσppαblє ♥
- From: КъДеТо ИсКаМ.
- Registered: 2010-12-29
Re: Здравословен Живот
Незнам дали тук трябва да го кажа,но...
В момента съм на Здравословен режим..Ям полезни неща.. ям в по-малки количества..Общо зето Не ям нездравословни неща. Бягам всеки ден по половин час..мисля,че е достатъчно за мен,защото бързо се уморявам.Вечерта пък правя таебо.. за половин час..Като ги правя тези спортове..слагам фолио или торбички за да се потя повече..
Аз съм 60 кг 165 съм висока...имам малко паласки и корем.
Та въпроса ми е
С колко килограма ще отслабна за 3 месеца!?
♥
I feel it everyday it\'s all the same
It brings me down but I\'m the one to blame
I\'ve tried everything to get away
So here I go again
Chasing you down again
Why do I do this?
#2 2012-07-03 17:52:50
- metalniq
- Member
- From: не съм от този свят
- Registered: 2010-04-07
тичането-добре, тае бо и това добре (y) ами ако кажеш каква заветна цел си си поставила и с колко искаш да отслабнеш?? ще е добре
а иначе пий повече течности- вода, чай, сокчета плодове, зеленчуци
според зависи какъв ти е метаболизма за три месеца, спокойно можеш да станеш 50 кг
п.п. няма да те карам да правиш коремни преси да не вземеш да стенеш някоя яка мацка
http://www.youtube.com/watch?v=20bgx9ZRpyQ !!!
Fuck Off And Die !!!!!!
NOT EVERYONE LIKES METAL… FUCK THEM!!!!!
#3 2012-07-03 18:10:42
- Hrisi. S. H
- Member
- From: Where the sky ends
- Registered: 2011-11-01
Според мен зависи много от метаболизма ти. Също от тялото ти, защото едни свалят страшно лесно килограми, а други с доста пот на челото. Колкото до приема на течности, според мен трябва да приемаш само вода и понякога да си позволяваш да пиеш сок, или студен чай или друг, но без захар.
Колкото до плодовете, не забравяй, че в тях също се съдържа захар, за това трябва да внимаваш по колко плода ядеш.
Можеш да свалиш доста килограми, но можеш да свалиш и малко. Зависи от тялото и метаболизма ти.
[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.
Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]
[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]
#4 2012-07-03 19:18:33
- poxleitner
- Member
- Registered: 2011-09-08
Това ще ти е от полза http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=26704 .
Sometimes bad boys aren't like the books.
Sometimes they're actually bad.
#5 2012-07-04 09:10:03
- summer.time
- Member
- Registered: 2009-07-17
С торбички и фолио само ще отслабнеш от вода (wave) което си е чиста глупост защото веднага всичко ще си върнеш, защото организма се нуждае от вода !! Хич не е здравословно това !
Иначе можеш да отслабнеш доста така, но спри да правиш това с торбичките !! И съвет : не прави едни и същи упражнения повече от седмица , защото тялото ти ще свикне с тези упражнения и те няма да действат, + това защо въобще тичаш като не искаш да се изморяваш, за мен целта на тичането е да се измориш до толкова че на другия ден да не можеш да ходиш но пак да идеш да тичаш, не знам това съм си аз... иначе половин час е добре но започвай да ги увеличаваш след време, защото след време тичането няма да има ефект !!
.Tumblr.
.Снимките ми.
!!! Factory farming in 60 seconds !!!
.Instagram.
[img]http://prikachi.com/images/667/5508667N.jpg[/img]
#6 2012-07-04 15:46:51
- pami7o
- Unstσppαblє ♥
- From: КъДеТо ИсКаМ.
- Registered: 2010-12-29
С торбички и фолио само ще отслабнеш от вода (wave) което си е чиста глупост защото веднага всичко ще си върнеш, защото организма се нуждае от вода !! Хич не е здравословно това !
Иначе можеш да отслабнеш доста така, но спри да правиш това с торбичките !! И съвет : не прави едни и същи упражнения повече от седмица , защото тялото ти ще свикне с тези упражнения и те няма да действат, + това защо въобще тичаш като не искаш да се изморяваш, за мен целта на тичането е да се измориш до толкова че на другия ден да не можеш да ходиш но пак да идеш да тичаш, не знам това съм си аз... иначе половин час е добре но започвай да ги увеличаваш след време, защото след време тичането няма да има ефект !!
Ми аз попринцип пия много вода.Много хора ми казаха,че така има по - голям ефект.. незнам.. .А иначе мога Ли да ям пилешко филе на скара?!
♥
I feel it everyday it\'s all the same
It brings me down but I\'m the one to blame
I\'ve tried everything to get away
So here I go again
Chasing you down again
Why do I do this?
#7 2012-07-05 05:35:06
- sapphire5
- Member
- From: somewhere.
- Registered: 2010-09-11
Тичането много помага, да.. Но недей да тичаш прекалено често, защото на мен лично хич не ми харесват краката на спортистките, който се занимават с тичане. Стават едни голями, груби и мусколести. Мое мнение. Иначе щом искаш да отслабнеш в корема, защо не правиш коремни преси?
[img]http://i50.tinypic.com/ngdl5d.gif[/img]
Pages: 1