#1 2012-07-04 10:35:11

Osum
Member
From: in the earth
Registered: 2012-06-06

Re: Dear heartbreaker

• Пускам история,състояща се от 2 или 3 части .Дано се хареса.

• -Добре,щом така искаш- каза тя с коварната си усмивка и стана от масата,свила юмруци,взе якето си,остави аромата на самотата ,която винаги кръжеше из стаята и се отправи към вратата.Натисна без никакви колебания дръжката и излезна бързо от това помещение.Входа нямаше асансьор,затова тя тичаше и се забавляваше по стълбите.Навън беше студено.Декември месец-снежинките танцуват,а ботушите оставят кални следи след мекия сняг,който е паднал .Чакайте - той все още пада.Катерина,красивото момиче с коварната усмивка, се запъти към голямото имение,по нейните думи 'колибата' ,а юмруците и вече бяха червени - незнам дали от твърде силно стискане на листа,който извади от джоба си преди малко или от студа,който беше и приятен,и сковаваше всяка една топла мисъл за чаша шоколад и книга .Тя реши да се качи в таксито,защото там бе топло,а на нея само това и трябваше - топлина .. или топло тяло .
    -Накъде? - попита шофьорът
    -Имение 'Оксънбърг'. - отвърна тя и извади вибриращия телефон от палтото си . Да,беше неговото име.Пак копнееше да е с нея,пак съжаляваше че я е оставил да си тръгне.
    -Хах,същата история - изпусна се тя на глас.
    -Моля ? - засмя се шофьора
    -Нищо - отвърна с усмивка Катя . Натисна смело червената слушалка.Защо ли винаги ставаше така?Той я искаше,тя му затваряше,а при смс-са ,който винаги беше простоватичък тя със сълзи на очите се връщаше при него.И всеки път си повтаряше,че грешката е за последно.Че повече тя няма да го обича.Няма повече да му се връзва на акъла.
    -Стигнахме- шофьорът прекъсна мислите и
    -Колко ви дължа?-попита Катя
    -Нищо,тъй като всяка седмица по това време ви прибирам аз . Защо ходите там?
    -И аз не знам.- тя стана,отвори вратата,махна за довиждане и се огледа.Наистина,защо всеки път ходеше там?
    Катерина влезна в градината на 'колибата'.Извади ключа от палтото си и го пъхна в ключалката.Врата се отвори.Да,пак си е вкъщи,пак ще получи СМС.След малко,да точно след 2 минути .
    -Здравейте госпожице - обади се икономката.
    -Да,вземи палтото- подаде го Катя,без да поздравява. Беше и писнало.
    Тя знаеше хората каква стока са ,знаеше цената си,но защо винаги се продаваше на най-ниската?
    Стана отново 19:00 - и да,ето го СМС-са
    "Мила моя Катя,обичкам те.Съжалявам,че те оставих да си тръгнеш"
    Момичето никога не го четеше.Просто чуваше думите му.Думите му,които той ги изговаряше напразно,но винаги имаше полза от тях . Думите му,които бяха толкова глупави,но тя се връзваше на тях.А тя бе умна.Защо го правеше?Защо си причиняваше болката?
    -Не,този път няма да е така!-каза Катя ,захвърли телефона и знаеше какво щеше да се случи .Знаеше ,че нейните игри действаха при него,но проблема беше,че той ги контролираше винаги.Той създаваше правилата.А те бяха прости.Въпреки това той никога не ги променяше.

[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]

#2 2012-07-04 11:07:20

Billy_and_Tomy!
Member
From: София
Registered: 2009-10-20

Интересно е пускай некста.

[img]http://prikachi.com/images/290/2778290g.gif[/img]

#3 2012-07-04 11:26:53

Костова baby *
Member
Registered: 2012-04-27

Интересно е много !! smile

[img]http://24.media.tumblr.com/7e4754ee06f81b8688295380dae7d038/tumblr_menh7hwTvS1qdz3mzo1_500.gif[/img]

#4 2012-07-04 11:30:09

bebche__:)
Member
From: Pariss
Registered: 2011-02-26

Интересно е  smile

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]

#5 2012-07-04 12:28:10

lady_ss1
Member
From: София
Registered: 2010-09-17

Некст! sun

#6 2012-07-04 13:07:06

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u
Registered: 2011-09-17

Некст.

[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.
[/*]
[/list]

#7 2012-07-04 13:09:16

Osum
Member

• Това е последната част smile
    Тя заспа.Незнам какво сънуваше.Нямаше и да узная.Единственото нещо,което той не можеше да контролира бяха сънищата и .Цяла нощ се въртеше в леглото . На 2-3 пъти се събуди с пот по челото и заспа,завита пред глава . Когато слънцето бавно погали бузите си,тя не стана,напротив- обърна се на другата страна - тя имаше нужда да се опълчи срещу някой.Знаеше,че слънцето няма да я разбере,защото то не изпитваше чувства , но тя просто продължи да спи.След час,два телефонът звънна.Не,не беше той.Беше най-добрата и приятелка.Катя бавно отвори очи,не бързаше,нямаше смисъл да го прави,за нея минутите не бяха ценни,защото тяло и бе продадено.Да,всяка събота това се случваше.Лиз и звънеше и я питаше как е,Катя казваше ,че е добре,а Лиз не и вярваше,идваше при нея и знаеше историята,която Катя всяка събота и разказваше.Казваше и да го зареже,че не си струва,че тя не го обича,а Катерина винаги вдигаше очи, казваше,че се опитва,но просто той и беше стегнал юздите и все още препускаше.Тя бе конят,а той принца и винаги ,на където и да я отвеждаше,Катя се подчиняваше.
    Отново телефонния разговор.Но този път Лиз не дойде.Писна и .Писна и всеки ден да гледа едно лице,показващо на каква болка го обрича любовта.И не,тя повече не дойде.Катя се примири с това,знаеше че на всеки му е писнало от сълзите и че в живота не всичко е нещастие,знаеше,че ще е най-добре просто да блокира номера му,но не искаше.Искаше болката да е в нея,защото беше сладка.И усмивката,която всеки път караше хората да остават с грешно впечетление,я правеше потайнствена.
    Тя най-сетне стана от леглото.Изми се.Преоблече се.Закуси.И излезе.Отиде в парка.И седна.Зачака.Не знаеше кой.Но просто зачака някой да дойде,със същият проблем като нейния и да седне на пейката,да се облегне на рамото и и тя най-сетне да чуе нейната история,разказана от друг.Но никой не дойде.Тя просто си стоеше самичка с надеждата,че живота и е приказка и че ще завърши с щастлив край.Знаеше,че има нещо хубаво в това всеки петък да се прибира с объркани мисли,да я използват,да си играят с нея.Да изпробват душата и,да обгарят тялото и с горещи целувки,обичаше когато езикът му танцуваше в нейната уста.Знаеше ,че това е просто секс.Не любов.Секс.
    Мина час,а тя продължаваше да разсъждава.Незнам какво.То пак си остава тайна.Тя извади листа,който вчера държеше в ръката от палтото .Той беше накъсан и измачкан.Къстче вестник.Мръсно къстче,оставащо хиляди спомени и неприятна миризма по ръцете.
    -Коя съм аз,кажи ми,мили? - изричаше Катя тези думи,винаги когато видеше листа
    Аз само мога да ви опиша как изглеждаше това скъсано листче от вестника,не мога да ви кажа съдържанието му.Катя го пазеше.И никога не даваше подозрения на никой за този лист.Просто един лист,който тя обичаше.Явно е за някой от бившите и,щом тя казва 'мили',незнам.Бих искал да узная...
    Катя стана от пейката,прибра листа в джоба си и се запъти към близкия магазин.Проследих я ,както правех обикновено.Тя влезе вътре.Забави се малко повече и излезна.Нищо не бе купила.Поне така си мислех.За първи път видях Катя да ходи толкова бързо.И имаше причина да го прави.За по-малко от 10 минути,тя стигна...до гробищата.Никога не ходеше там.Тя се огледа,помисли си ,че никой не я вижда.Всъщност,тя и да искаше не можеше да ме види.
    Търсеше специална надгробна плоча.Намери я.Беше черна,красива,белият сняг я правеше най-красива от всички плочи в гробищата.Катя клекна .Извади от чантата си един шоколадови бонбони и ги остави до гроба,след това извади листа от палтото си и го остави под кутията.Не чух какво каза,само видях как една сълза се изтъркули по лицето и,след това още една и още една,и още една и така тя плачеше.Доста време стоя над този гроб.След това тя си тръгна.Този път бавно.Аз я гледах ,обичах я .Знаех,че и тя ме обича.Знаех,че тя прави всичко толквоа трудно ,защото така съм я познавал и иска така да я запомня.Знам,че ходи при него,за да си спомни за мен и плаче,не защото е наранена,а защото не можеше да изпитва любовта,която аз и давах.Никой не можеше да и даде тази обич.Аз бях нейното всичко,нейният сърцеразбивач,аз умрях,тя не.Оставих я без мен,за което съжалявам.Онази надгробна черна плоча е моята,моето име е изписано на нея.Листа,който те обичаше и не даваше никой да узнае съдържанието му беше просто статия.Причината,поради която аз умрях .Аз винаги ще пазя Катя.Ще карам хората да я обичат,други да я ругаят.Ще я следя,ще виждам всяка една нейна стъпка.Аз съм дух.Но не съм без чувства.Питайте я .Тя не би казала името ми.По-скоро би ме нарекла : Моят сърцеразбивач.

[[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m703q9Ag5u1rnwqsxo1_500.gif[/img]

#8 2012-07-04 14:28:30

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

След препинателните знаци се оставя място. Не знам се пише отделно. Влезе, а не влезна.
Иначе идеята ти е добра. Малко трудно е да се определи с толкова обобщаваща дума като "история", по-скоро разказ, ако малко го редактираш.

#9 2012-07-04 15:53:14

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Хареса ми.(:

#10 2012-07-05 14:33:10

Osum
Member