#1 2012-06-27 19:41:53
- miss_hot
- Member
- From: New York, Manhattan
- Registered: 2011-01-01
Re: Ескапел.
Искам да попитам хапчето Ескапел колко време е крайния срок за пиене след ''гафа''? И ако например този ''гаф'' се е случил преди 1 седмица и половина, но вчера пак правихме секс, ще подейства ли хапчето? Трябва ли да се препоръча от гинеколог? На 13 съм. Моля, без странични коментари - просто отговор на въпросите. Благодаря.
[img]http://i44.tinypic.com/68evfa.jpg[/img]
#2 2012-06-27 19:44:47
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Хапчето се пие МАКСИМУМ 72 часа след случката.Колкото по-рано, толкова по-добре.Една седмица след "гафа" няма смисъл да се пие, няма да подейства.
Не се препоръчва от гинеколог, но не трябва и да се пие като бонбони.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#3 2012-06-27 19:46:04
- miss_hot
- Member
Благодаря за бързия и точен отговор. А нещо би ли ми препоръчала да направя?
#4 2012-06-27 19:50:47
- miminzetyyy
- Mrs. Soмеrhalдеr
- From: Пловдив
- Registered: 2009-06-26
Най-добре отиди на гинеколог,ако има нещо колкото по-рано се разбере толкова по-добре. По едно време рекламираха едно лекарство ,но не си спомням точно името му.Отиди до най-близката аптека и попитай,ако те е срам отиди с някой възрастен (кака,майка,по-голяма приятелка) (:
#5 2012-06-27 21:00:43
- _Venus_
- Member
- From: Bulgaria
- Registered: 2011-03-06
Купи си тест за бременност.
Защо те толкова харесах, в мига в който те видях ? Защо се радостно усмихнах, в настроение ли бях ? Не крия, че безумно те обичам, не крия, че съм влюбена в теб, и никога не ще отричам, че аз обичам само теб! [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mardexdT4z1qzfbweo1_500.jpg[/img]
#6 2012-07-04 11:21:09
- smilezZz
- Member
- Registered: 2010-09-02
До 3 дена се пие хапчето, като най - ефективно е в първия ден мисля. Няма смисъл а се пие след седмица, тъй като тогава надали ще има поне минимално действие. Не се изписва от гинеколог, но се пие само тогава, когато е наложително. Любимият ми израз е "То е хормонална бомба" за организма ти. Тестът се прави 14 дена след рисковия полов акт или първия ден от закъснението.
#7 2012-07-11 13:15:58
- Annaa
- Member
- Registered: 2012-07-10
Ами не, че нещо, но то без презервативи секс прави ли се бе?!Иначе до 72 часа и то вече са минали.Отиди при гинеколог, но си вземи направление от лекар, за да ти е безплатно.
Аз не съм Ана, така че, ще помоля изобщо да не гледате предишните тъпи мнения, които са нейни. Просто не можех да си направя регистрация и взех нейната.
#8 2012-07-11 15:22:04
- Amore Mio
- Member
Не се изписва от гинеколог, но това не означава да го гълташ като бонбонче, всеки път, когато си мислиш, че сте сгафили. Срокът, в който може да се приеме хапчето е до 72 часа от рисковия полов акт. Т.е. 3 дена. След тия три дена и да пиеш - не действа. Така, че правете си го с презерватив, пресмятай си винаги овулацията, ако имаш редовен цикъл и няма да има нужда да пилеете пари за Ескапел.
#9 2012-07-11 15:23:56
- Amore Mio
- Member
Ами не, че нещо, но то без презервативи секс прави ли се бе?!Иначе до 72 часа и то вече са минали.Отиди при гинеколог, но си вземи направление от лекар, за да ти е безплатно.
Прави се, ама от хора, които знаят каква сериозна отговорност вземат на плещите си. Явно те не се от тях. Важно е момчето да знае кога трябва да го изкара, за да не стане фал и момичето да забременее.
#10 2012-07-11 15:44:11
- Annaa
- Member
Прави се, ама от хора, които знаят каква сериозна отговорност вземат на плещите си. Явно те не се от тях. Важно е момчето да знае кога трябва да го изкара, за да не стане фал и момичето да забременее.
И все пак може да е опасно.
Аз не съм Ана, така че, ще помоля изобщо да не гледате предишните тъпи мнения, които са нейни. Просто не можех да си направя регистрация и взех нейната.
#11 2012-07-11 21:03:21
- miss_hot
- Member
До сега винаги сме го правили без презерватив. Никога не е ставал гаф, просто този път бяхме прекалено възбудени и замаяни от всичко и се получи така. Не мисля, че ти си човекът, който ще казва дали ''ТЕ НЕ СА ОТ ТЯХ''. Случва се на почти всеки да има съмнения. Благодаря ти за информацията и те съветвам да не си правиш изводи за някаква ситуация, с която не си напълно запозната. Все пак всичко е ОК. Купих си тест и показа една чертичка и на същия ден, в който го направих ми дойде. Благодаря на всички, които са писали тук.
#12 2012-07-12 09:00:26
- lyd3tinaaa
- Member
- Registered: 2009-11-09
До сега винаги сме го правили без презерватив. Никога не е ставал гаф, просто този път бяхме прекалено възбудени и замаяни от всичко и се получи така. Не мисля, че ти си човекът, който ще казва дали ''ТЕ НЕ СА ОТ ТЯХ''. Случва се на почти всеки да има съмнения. Благодаря ти за информацията и те съветвам да не си правиш изводи за някаква ситуация, с която не си напълно запозната. Все пак всичко е ОК. Купих си тест и показа една чертичка и на същия ден, в който го направих ми дойде. Благодаря на всички, които са писали тук.
момент... до колкото разбрах си на 13 и твърдиш, че до сега винаги си го правила без презерватив... за бога момиче... на 13 си... не си пропилявай най-хубавите години с безотговорен секс... ;х
вярно, коя съм аз, че да ти го казвам, но недей... той гафа веднъж ще стане и после ще си блъскаш главата ...
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbdxxzCxGx1r1jh8wo1_500.gif[/img]
[list=*]
[*]You loved me and I froze in time
Hungry for that flesh of mine
But I can't compete with the she-wolf, who has brought me to my knees
What do you see in those yellow eyes?
'Cause I'm falling to pieces[/*]
[/list]
#13 2012-07-12 10:37:58
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
Чакай малко. Твърдиш, че до сега никога не е ставало гаф, но си се съмнявала още много пъти имаш още 3-4 теми, в които питаш нещо подобно. Толкова ли е трудно да отидеш в някоя аптека/магазин и да си купиш презервативи? Има и по - евтини от "Durex" и пак вършат работа
Другото което мисля, че си прекалено малка за таквиа неща, но в карая на краищата - имаш си глава на раменете, предполагам знаеш как да я използваш
ето ти и още нещо полезно, в случай, че не си го прочела:http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=3266 . Това е нещо важно, което трябва да знаеш, най - вече щом си започнала своя сексуален живот и то толкова малка.
Всичко това ти го казвам не за да се заям с теб или да ти се правя на интересна, а защото това е важно . ако искаш го чете, ако искаш се интересувай - проблема е твой : )))
Peace ^^
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#14 2012-07-16 21:11:28
- miss_hot
- Member
Благодаря на всички, които са се поинтересували и са намерили информация по въпроса ми. Има деца като мен, които се развиват доста по-бързо. Аз съм такава. Знам, че съм малка, но се съобразявам. Вие винаги сте такива...човек търси разрешение на проблема си, като пита вас, по-опитните от сайта, но все някой винаги се отклонява от темата. Не можете ли поне веднъж да не критикувате и да не съветвате някого за грешките и действията му, мамка му (извинете ме) ?!
#15 2012-07-25 14:00:24
- DjuDju
- Member
- From: Varna
- Registered: 2012-07-19
Благодаря за бързия и точен отговор. А нещо би ли ми препоръчала да направя?
не прави секс въобще или поне с предпазно средство , дечко. Преди да се прави се мисли за такива неща.
Ескапела се пие 1 път в годината, даже се препоръчва да не се пие, защото обърква хормоните и след каот го изпиеш до 5 дни на ПОВЕЧЕТО жени им идва отново цикъла, без значение кога ти е бил преди това. Също така ти се измества следващия, може и да ти прескочи, всичко е възможно. Пие се до 72 4аса след рисковия акт и НЯМА период на действие!!
#16 2012-07-25 14:00:54
- DjuDju
- Member
постна ми се 2 пъти
#17 2012-07-25 14:06:07
- DjuDju
- Member
Благодаря на всички, които са се поинтересували и са намерили информация по въпроса ми. Има деца като мен, които се развиват доста по-бързо. Аз съм такава. Знам, че съм малка, но се съобразявам. Вие винаги сте такива...човек търси разрешение на проблема си, като пита вас, по-опитните от сайта, но все някой винаги се отклонява от темата. Не можете ли поне веднъж да не критикувате и да не съветвате някого за грешките и действията му, мамка му (извинете ме) ?!
не знам каква ит е ситуацията, но на 13 хич не си развита каквото и да си мислиш. Като ще правиш секс поне се пази, остави бебето, едни гъбички може да хванеш. Хич не мислите за здравето си. Това да не ви е филм с хепи енд накрая. Всичко може да се случи.
#18 2012-07-25 14:53:00
- ~smiley___face~
- Member
- Registered: 2011-09-08
не знам каква ит е ситуацията, но на 13 хич не си развита каквото и да си мислиш. Като ще правиш секс поне се пази, остави бебето, едни гъбички може да хванеш. Хич не мислите за здравето си. Това да не ви е филм с хепи енд накрая. Всичко може да се случи.
Напълно подкрепям DjuDju
Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]
#19 2012-08-03 12:52:33
- miss_hot
- Member
Наистина не се бях замисляла за тези неща и ти благодаря.:)