#1 2012-06-23 17:47:14
- demi-lovato
- Member
- From: L.A BaBy
- Registered: 2009-03-11
Re: Родителите ми не разрешават
Здравейте ! Искам да ви помоля за съвет,защото вече не знам какво да направя.От доста време искам да си направя пиърсинг ,но родителите ми не разрешават.Аз дори си събрах пари и само трябва да се съгласят и отивам.Това ,което искам е нещо подобно :
http://1.bp.blogspot.com/-f6jSgT4M2JY/T … rcings.jpg
или
http://www.bodypiercingland.com/wp-cont … rcings.jpg
Говорихме на дълго и на широко,но казват,че дават татуировки или да се продупча на пъпа ,но никъде другата.Казах им,че ще помагам повече у нас и ще се държа по-добре,но не се съгласиха.Преди 2 минути отново говорих с майка ми,но положението е същото.Не съм го била обмислила и щяло и да ме боли.Аз от болката не се страхувам,операций съм прежилява пък това няма да мога.Искам го от 4 години вече ,но тогава бях малка и не съм им споменала,защото нямаше смисъл.Дайте идея за убеждение. Не им е до парите,не е скъпо ,но просто съм щяла да се загрозя с това.
[img]http://i53.tinypic.com/dbjhd.jpg[/img]
As long as you love me ♥ ♫
[img]http://i41.tinypic.com/amadg.jpg[/img]
#2 2012-06-23 17:54:16
- Smile3
- Unbrєakablє ♥
- From: Manhattan.
- Registered: 2011-09-10
Ами според мен, те ти мислят доброто и до някъде да прави, защото такъв пиърсинг, какъвто искаш ти, на мен лично не ми харесва. Щом не ти позволяват, значи са сметнали за добре. Ти на колко си?
'Сложният проблем между нея и мен, всъщност е трагично прост:
За да й кажа, че не мога без нея, тя трябва да ми каже, че може без мен.'
#3 2012-06-23 17:55:25
- jany97
- Member
- Registered: 2011-09-14
не, не прави тази глупост..
tova e moqt podpis..!
#4 2012-06-23 18:02:05
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
И си мислиш, че ще ти стои добре? Родителите ти са много прави! Не си струва..
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
#5 2012-06-23 18:05:16
- kiki_009
- Brutal Bitch
- From: Kavala,Grece <333
- Registered: 2011-09-15
Егати тъпотията, да си сложиш некви халки на устните и само един етикет да ти турят и така да си ходош,родителите ти са прави .
♔...................†...........♔
#6 2012-06-23 18:05:36
- lalaland
- Member
- Registered: 2011-10-20
Прави са..
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3xw6jWe4D1qf248to1_500.gif[/img]
#7 2012-06-23 18:09:53
- MMgirl
- Member
- Registered: 2011-11-01
и аз исках такъв пиърс, но се отказах като разбрах е разваля венците.
#8 2012-06-23 18:10:55
- Smile3
- Unbrєakablє ♥
Хора, момичето НЕ иска мнения да си слага ли, или да не си. То е решило да си сложи, даже вече и пари е събрало, но както казва, няма разрешение от родителите си. Пита как да ги разубеди. Като и казвате "Не си прави .." не и помагате. |-(
#9 2012-06-23 18:22:01
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Хора, момичето НЕ иска мнения да си слага ли, или да не си. То е решило да си сложи, даже вече и пари е събрало, но както казва, няма разрешение от родителите си. Пита как да ги разубеди. Като и казвате "Не си прави .." не и помагате. |-(
А ти пък така и помогна да ги разубеди с предният си коментар, чее...
Он:Аз също имах голям мерак за пиърсинг и не ми разрешаваха.И съжалявам да ти съобщя, че шансът да ги разубедиш е много малък, да не кажа никакъв(и аз всячески опитвах и обещавах всичко).Изчакай още малко и почни да прилагаш нещата, които обещаваш.Тоест премини към действия, а не само празни обещания, пък може родителите ти да са по-склонни тогава.
П.П.Според мен е грозно това, което си си харесала и да знаеш, че занапред, когато станеш по-голяма ще ти създава проблеми(не говоря за такива със здравето).
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#10 2012-06-23 18:25:17
- Smile3
- Unbrєakablє ♥
А ти пък така и помогна да ги разубеди с предният си коментар, чее...
[b]:D
В началото не съм и казвала "Не си прави .." просто изразих мнение, и след това като видях мненията, започващи с "Не си прави, няма смисъл .." реших отново да постна мнение.
#11 2012-06-23 19:00:14
- demi-lovato
- Member
Прочетох напълно всички какво сте ми отговорили.Преди малко отново проведох разговор с майка ми ,защото с баща ми е изключено да се говори на такива теми.Той е ,като скала,нищо не го размеква.Казах й ,че когато съм вече независима от тях ще си направя 10 само на лицето и ще им отида на гости да им се похваля и не е ли по-добре да му угодят сега,отколкото да се налага да се надупка,за да ги издразня.Тя каза,че съм права и ,че ако нямах баща щеше да се съгласи малко или много,но той е категоричен.Искам да ми кажете отностно проблема с венците какъв е ,защото прочетох ,че някой го беше казал.
#12 2012-06-23 19:40:53
- privaтe Love
- Member
- From: in his late night thoughts
- Registered: 2010-08-07
Казах й ,че когато съм вече независима от тях ще си направя 10 само на лицето и ще им отида на гости да им се похваля и не е ли по-добре да му угодят сега,отколкото да се налага да се надупка,за да ги издразня.
Не знам как ще ги убедиш да се съгласят, но според мен това определено НЕ е начинът.
Иначе на мен също този пиърсинг не ми допада, но ти си решаваш. Съгласна съм обаче, че трябва да "преминеш към действие". Прави това, което си им обещала в началото и говорете пак.
«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...
#13 2012-06-23 19:41:49
- ttiiniie^^
- Member
- From: Saint Petersburg.
- Registered: 2010-12-17
- Website
Прочетох напълно всички какво сте ми отговорили.Преди малко отново проведох разговор с майка ми ,защото с баща ми е изключено да се говори на такива теми.Той е ,като скала,нищо не го размеква.Казах й ,че когато съм вече независима от тях ще си направя 10 само на лицето и ще им отида на гости да им се похваля и не е ли по-добре да му угодят сега,отколкото да се налага да се надупка,за да ги издразня.Тя каза,че съм права и ,че ако нямах баща щеше да се съгласи малко или много,но той е категоричен.Искам да ми кажете отностно проблема с венците какъв е ,защото прочетох ,че някой го беше казал.
Можеше и да не ѝ казваш това, че сега като не ти дават, като пораснеш ще си направиш още десет по лицето и ще ги дразниш. Просто нищо няма да постигнеш.
Както каза biberonchetoy, не им обещавай, че ще помагаш или ще се държиш по - добре. Докажи им го.
За венците - могат да се "приберат" и да ти се покажат корените на зъбите. + Чувала съм, че в началото дори са забранени целувките и някои храни. Дупките след това зарастват доста трудно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.
#14 2012-06-23 19:42:43
- kpucuxwestwick
- Member
- From: София
- Registered: 2011-02-01
За проблема с венците не знам,но сметни след като това ти е в устата едва ли не,колко бактерии полепват по него и ти по някакъв начин ги приемаш също,няма смисъл да се дупчиш.
Иначе по темата казваш,че баща ти е скала,моя също няма как да си направиш според мен
[img]https://33.media.tumblr.com/7a4de07287797298aa24044b3f6c7743/tumblr_n97v0cV37D1s77f18o1_400.gif[/img]
"You love me "
- I whisper.
His eyes widen further and his mouth opens. He takes a huge breath, as if winded.He looks tortured-vulnerable.
"Yes" - he whispers.
"I love you " .
- Fifty shades of Grey
#15 2012-06-23 19:48:13
Aз попринцип не съм За тези неща, но ако някога ще си слагаш подобно нещо, то нека е вторият тип, ако е възможно само с една ... ам, обеца или както се нарича.
Баща ти никога няма да бъде разубеден, първо, защото ти е баща. Те винаги са много по-загрижени към дъщерите си.
Второ, каквото и колкото и да обещаваш, било то заплахи как като станеш независима ще си направиш ако щеш и хиляди от тези, той пак няма да ти позволи, защото вътрешно ще си мисли, че до тогава има достатъчно време да ти мине манията, да се насочиш към нещо друго, да се осъзнаеш и подобни неща.
И според мен и двамата ти родители са прави.
Всмисъл ... не избързвай. Според мен не си на повече от 14-15. Изчакай още 1-2 години, виж дали няма пък наистина сама да се разубедиш. Хората, хобитата им и мненията се променят постоянно. В крайна сметка, може пък да рискуваш, но след време да се оттегчиш бързо и да съжаляваш. Помисли по-обективно вътху нещата. Пак си настоявай и се опитвай да ги ''подкупваш'' от време на време, но не се вманиачавай и наистина помисли, както казах по-обективно.
#16 2012-06-23 20:09:23
- bebche__:)
- Member
- From: Pariss
- Registered: 2011-02-26
И си мислиш, че ще ти стои добре? Родителите ти са много прави! Не си струва..
<З
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxrrp7zAaV1r7mjy5o1_500.gif[/img]
#17 2012-06-23 20:09:48
- sweaty_123
- Member
- Registered: 2012-03-08
- Website
Ами подари и подарък поне при мен винаги действа
#18 2012-06-23 20:35:58
- demi-lovato
- Member
Ахх мерси,че ми писахте и ми дадохте съвети,макар че така и не разбрах какво да ги прелъжа,за да се съгласят.Според мен дори да излижа пода с език пак няма се съгласят.Не бих го направила ,но и да помагам повече и да не,няма разлика.Те като са казали,че не става начи не става.Майка ми само се съветва да не говоря с него,за да не стане скандал,защото той бързо пали.Преди време бяхме излязли с него и майка ми и аз влюзох в На тъмно и те решиха да ме последват и си харесах една тениска на моя любима група и майка ми тръгна да я плаща и той реши,че били ужасни и не се съгласи.След време му се наложи да пътува по работа и майка ми даде пари и ме изпрати да си я купя и после му се появих с нея и само ми каза...ооо ти имаш металска тениска.. и нищо друго.Вече го прие,затова мисля,че може би и това ще приеме при свършен факт.Може и малко ,като хлапе да ви звуча ,но просто си държа на моето и съм инат ,а не капризна глезла или нещо от този род.
#19 2012-06-23 20:54:52
- ttiiniie^^
- Member
- From: Saint Petersburg.
- Registered: 2010-12-17
- Website
Ахх мерси,че ми писахте и ми дадохте съвети,макар че така и не разбрах какво да ги прелъжа,за да се съгласят.Според мен дори да излижа пода с език пак няма се съгласят.Не бих го направила ,но и да помагам повече и да не,няма разлика.Те като са казали,че не става начи не става.Майка ми само се съветва да не говоря с него,за да не стане скандал,защото той бързо пали.Преди време бяхме излязли с него и майка ми и аз влюзох в На тъмно и те решиха да ме последват и си харесах една тениска на моя любима група и майка ми тръгна да я плаща и той реши,че били ужасни и не се съгласи.След време му се наложи да пътува по работа и майка ми даде пари и ме изпрати да си я купя и после му се появих с нея и само ми каза...ооо ти имаш металска тениска.. и нищо друго.Вече го прие,затова мисля,че може би и това ще приеме при свършен факт.Може и малко ,като хлапе да ви звуча ,но просто си държа на моето и съм инат ,а не капризна глезла или нещо от този род.
Може да го приеме, а може и да не го. Едно е тениска, съвсем друго е да си продупчиш устната. Успех все пак.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.
#20 2012-06-23 21:56:27
- Breath Of Passion
- Bitchy mod
- From: In his mind..
- Registered: 2008-12-26
Според мен не трябва да правиш на пук и да ги поставяш пред свършен факт.Не трябва да се и инатиш.Голяма работа, че не ти дават да си направиш обеца, не идва края на света.
Няма смисъл да се дупчиш, при положение, че първо е грозно, второ ще ти навлече проблеми с родителите ти и трето за бъдеще ако плануваш да останеш с тея неща по лицето(устните), ще ти навлекат проблеми.
И повярвай, баща ти няма да се разубеди като го поставиш пред свършен факт, щом толкова настоятелно не ти позволява, от личен опит го казвам.
Those who talk behind your back are behind you for a reason!
Джордже Балашевич
#21 2012-06-24 08:50:41
- sexy_girlll
- Member
- From: ~Summer Paradise~
- Registered: 2012-03-13
Според мен най-добре самата ти да си помислиш ХУБАВО отново,защото родителите ти са прави.Разбирам,че ти харесва,но така една приятелка получи възпаление и от играчка стана плачка.
Помисли си,наистина ли искаш да рискуваш и с месеци да ходиш по лекари.
[list=*]
[*]........................................................................
Let’s say goodbye
And never back again, let me cry
I wanted you, you wanted to lie
I knew that it would happen this way.[/*]
[/list]
#22 2012-06-24 10:57:33
- sweet_girl1626
- Member
- Registered: 2009-03-22
мацка пиърсинга сега може да ти харесва,но за напред ще ти навреди ...
Замисли се когато започнеш работа кой ще те наеме и този пиърсинг?
Родителите ти са прави.
По добре си сложи другаде примерно на пъпа,веждата,хрущяла на ухото..
Успех !
Jonas Brothers
RBD
Justin Bieber
#23 2012-06-24 11:07:59
- demi-lovato
- Member
Искам отново да ви благодаря за искрените отговори и тази сутрин на закуска споделих с майка ми това ,което сте ми казали и тя каза,че може би наистина пред свършен факт ще се примири.Иначе аз искам и на веждата и там се съгласи и мисля да си направя това лято ,като се надявам да свикне ,че си има леко странна дъщеря.Отностно проблемите в работата заради това,аз мисля да работя в магазини тип На тъмно,където ще ми се израдват ,като видят каква се явява ,докато ако майка ми да речем работеше в магазин и да отиде,категорично нямаше да я вземат,защото си пада друг стил,който е далече от техния.Естествено и ще уча за нещо ,което да мога да си направя примерно моя частна болница или нещо такова и да нямам шефове ,които да ми казват как да ходя и как не.Надявам се да ми се сбъдне.Чувала съм за обеци с магнит,но за уши .Една приятелка има такава,защото няма дупки ,но магнита е силен и я боли и не ги носи и бях виждала и за уста ,но са във форма на шипчета,а това вече е съвсем прекалено.Тогава баща ми ще се откаже да живее с мен . Виждали ли сте халки ,защото според мен е нормално да може да има магнити с двата края и ,като се сложи и да седи.
#24 2012-06-24 12:24:02
- miss_vampire
- Member
- From: ^ ^ София ^ ^ :))
- Registered: 2011-10-03
Айде и аз да се изкажа. Няма да е никак добре да поставяш баща си пред свършен факт, като си направиш пиърсинга без негово съгласие, казвам ти го от личен опит. Ако намериш, и изобщо ако има халки за устни с магнит, мисля че ще го приеме, защото няма да се дупчиш.
На мен лично не ми харесва, този тип пиърсинг, но все пак ти си решаваш, всеки с вкуса си. Както казаха другите, първо, че ще боли, и след време може да има сериозни последствия.. + проблема с венците.. Но щом си решила вече, просто прави тези обещания, които си дала.. но и тогава не знам дали баща ти ще се съгласи.. И все пак помисли по - добре и за в бъдеще, дали няма да ти омръзне и да съжаляваш. Успех!
[list=*]
[*]The only way to get rid
of temptation is to yield to it..[/*]
[/list]
#25 2012-06-24 12:29:04
- lady_ss1
- Member
- Registered: 2010-09-17
Хубаво, че искаш и си си наумила, но помисли и за последствията. Не искам да се бъркам, но ще ти дам съвет.
Ти явно си непълнолетна и като такава майка ти и баща ти имат пълното право да мислят за твое добро какво е правилно и какво не е правилно за теб. Така ще е докато не навършиш 18. Изчакай още време и като навършиш пълнолетие си в пълното си право да правиш каквото искаш със себе си. Но дотогава майка ти и баща ти имат право да се месят в решенията ти, защото носят отговорност за теб и се чувстват отговорни родители. Не им се сърди за това, а го приеми по някакъв начин. (:
Няма нищо лошо, че искаш да си направиш пиърсинг, но явно сега не е момента за това. Успех иначе!