- Index
- » Кош
- » Кой да избера?
Pages: 1
#1 2012-06-21 12:45:20
- monini
- Member
- From: ЗАД ТЕБ!!
- Registered: 2011-03-01
Re: Кой да избера?
Хей помните ли онова момче,което харесвах, но се страхувах да му кажа? ;дд Е мечтите ми се сбъднаха .. но има проблем,с който искам да ми помогнете.
Такам вчера бабата на една моя приятелка ми гледаше на боб за това момче и за най-добрият му приятел (щото и по него малко си паднах) и така излезе, че и двамата ме харесват .. Бях сигурна за едното момче (така де неговият приятел) щото винаги когато минават около нас ме гледа .. Днес една фр спа у нас (абе знаете) стояхме до 05:00 ч. сутринта и си говорихме за тях, а я за едно друго момче .. Тя ми каза , че това момче (оф стана много объркано .. Абе това момче с което ме беше срам да гововя .. вижте в предишната ми тема) когато сме пинавали край парка с няколко фр той постоянно се оглеждал за мен и като съм била там се правил на по-голяма мъжага и т.н
а когато ме е нямало просто стоял там някъде и си говорел с друшките.. еми да ви кажа аз напрао откачих ..
Вчера бабата на една фр му се обадила по тела и абе издаде ме жината ...
казала му, че ми е гледала на боб и т.н и че ми се паднало нещо хубаво и т.н .. и бил казал , че и той искал да разбере дали го харесвам иии ...
Та въпросът ми не е това , голям кеф ми беше да ви го кажа .. айде сега започвам.Та харесвам и двете момчета .. и двете се опитват по някакъв начин да ме впечетлят , но аз смотаната ..
Моля ви кажете ми..
Ся малко ши цитират там кот каза приятелката ми : ''Мартин се опитва да те впечетли със сила , а (тука няма да му кажа името ) постоянно те гледа и се усмихва ..
Аре кажете ми сега плииййз..
(ако има грешки сори ама не ми се поправя)
#2 2012-06-21 12:54:06
Аз половината не успях да го разбера Малко е объркано.Разбрах само, че някаква баба ти е гледала на боб и ти е казала, че две момчета те харесват, те са приятели и се опитват да те впечатлят, и ти не знаеш кого да избереш.Така ли?
You don't know who i am
[img]http://prikachi.com/images/249/5198249q.gif[/img]
#3 2012-06-21 12:56:25
- monini
- Member
Аз половината не успях да го разбера
Малко е объркано.Разбрах само, че някаква баба ти е гледала на боб и ти е казала, че две момчета те харесват, те са приятели и се опитват да те впечатлят, и ти не знаеш кого да избереш.Така ли?
Да ..
#4 2012-06-21 12:58:35
Интересно ми е, колко хиляди пъти още ще пуснете едни и същи истории с различни хора.
Не съм чела предишната ти тема, но ...
Първоначално казваш, че си харесвала само едното момче и си искала той също да има чувства към теб. В момента, в който започваш да се двоумиш между него и друг, това моментално означава, че не го харесваш истински, не и вече. Странното е, че си се захласнала по друг, след като си разбрала, че първото момче също те харесва. Вероятно още те тресът хормоните и си на принципа " искам нещо, получавам го и вече не го искам. " Тръгни направо с второто момче, иначе ще направиш много излишни драми, ако се двоумиш прекалено много и накрая може и сама да си останеш, силно казано, разбира се. Ако с него се получи същото или ти омръзне бързо, то значи още си объркана тийнейджърка, която има много да учи. И това с боба, приятелката на баба ти, гадаенето и каквото там спомена още, допълнително би затвърдило мнението ми.
#6 2012-06-21 13:04:31
Интересно ми е, колко хиляди пъти още ще пуснете едни и същи истории с различни хора.
Първоначално казваш, че си харесвала само едното момче и си искала той също да има чувства към теб. В момента, в който започваш да се двоумиш между него и друг, това моментално означава, че не го харесваш истински, не и вече. Странното е, че си се захласнала по друг, след като си разбрала, че първото момче също те харесва. Вероятно още те тресът хормоните и си на принципа " искам нещо, получавам го и вече не го искам. " Тръгни направо с второто момче, иначе ще направиш много излишни драми, ако се двоумиш прекалено много и накрая може и сама да си останеш, силно казано, разбира се. Ако с него се получи същото или ти омръзне бързо, то значи още си объркана тийнейджърка, която има много да учи. И това с боба, приятелката на баба ти, гадаенето и каквото там спомена още, допълнително би затвърдило мнението ми.
+1 Пробвай се с второто момче според мен, щом тръпката към първото е минала само след като си срещнала другия..
You don't know who i am
#7 2012-06-21 13:06:36
- monini
- Member
Вие не ме разбрахте .. и двамата харесвам .
#8 2012-06-21 13:09:18
- ttiiniie^^
- Member
- From: Saint Petersburg.
- Registered: 2010-12-17
- Website
+2
Пробвай с второто момче.
Харесваш и двамата? Хм, ако харесваше първия достатъчно много, нямаше да се заплеснеш по втория.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.
#10 2012-06-21 13:11:30
Не, ти не разбра.
Ако наистина харесваш някой, то погледа ти няма да отскача в различни посоки от неговата. Ти си направила точно обратното ... има ли смисъл от още глупави разяснения?
You don't know who i am
#11 2012-06-21 14:06:09
- littlepartofme
- Rebellion.
- From: District 4
- Registered: 2011-01-26
- Website
Харесваш и двамата? Хм, ако харесваше първия достатъчно много, нямаше да се заплеснеш по втория.
Именно.А и не мисля, че от гледане на боб може да разбереш кой наистина те харесва или не.
[list=*]
[*]We made our plans down in the sand.[/*]
[/list]
Pages: 1
- Index
- » Кош
- » Кой да избера?