#1 2012-06-16 14:53:09

lilly_miami
Member
Registered: 2012-03-10

Re: Не знам дали съм готова..

sad Problem!!! Не знам дали съм готова да го направя. Приятелят ми иска след 30 да му правя свирка, но .. аз искам, но ме е страх донякъде. Вие правили ли сте го? Ако да на колко години? Първо не знам къде да го направим, второ.. sad Не знам! Имали сме интимна връзка естествено(целувки, интимни опипвания по п***са и той мен по гърдите), но...Заедно сме от 1 година и 4-5месеца.. Help, мерси предварително..
П.С. Секс - не любов!  nod

#2 2012-06-16 15:31:19

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Щом си толкова несигурна, че искаш чужди съвети, от напълно непознати хора и то в интернет пространството, то определено не си готова. Вмомента си търсиш чуждо мнение, което да ти даде основателна причина, заради която или да го направиш, или не. Аз ти казвам да не предприемаш нищо, защото ако го направиш ще е от задължение, а не то собствено желание. А определено не си струва, ако ще е така. Най-вече, защото си млада и имаш още много време, бъдещеи връзки и провали пред себе си, в това съм сигурна. Но решението си е твое. Ако искаш давай напред, без да го мислиш много, може пък да се престрашиш и да го направиш. Всичко зависи от много странични фактори, главният от които е приятелят ти и най-вече от теб самата, както казах.

#3 2012-06-16 15:37:04

ttiiniie^^
Member
From: Saint Petersburg.
Registered: 2010-12-17
Website

Щом си толкова несигурна, че искаш чужди съвети, от напълно непознати хора и то в интернет пространството, то определено не си готова. Вмомента си търсиш чуждо мнение, което да ти даде основателна причина, заради която или да го направиш, или не. Аз ти казвам да не предприемаш нищо, защото ако го направиш ще е от задължение, а не то собствено желание. А определено не си струва, ако ще е така. Най-вече, защото си млада и имаш още много време и бъдещеи връзки пред себе си, в това съм сигурна.

• +1 Напълно съм съгласна!
    На колко години си, ако не е тайна?

Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.

#4 2012-06-16 15:56:21

Saniq2002
Member
Registered: 2012-03-31

Щом си толкова несигурна, че искаш чужди съвети, от напълно непознати хора и то в интернет пространството, то определено не си готова. Вмомента си търсиш чуждо мнение, което да ти даде основателна причина, заради която или да го направиш, или не. Аз ти казвам да не предприемаш нищо, защото ако го направиш ще е от задължение, а не то собствено желание. А определено не си струва, ако ще е така. Най-вече, защото си млада и имаш още много време и бъдещеи връзки пред себе си, в това съм сигурна.

• +1 Напълно съм съгласна!
    На колко години си, ако не е тайна?

Its Summer party

#5 2012-06-20 12:39:25

lilly_miami
Member
Registered: 2012-03-10

• На колко години си, ако не е тайна?

На 17. мерси за съветите. heart Може би ще го направим smile

#6 2012-07-04 10:24:56

smilezZz
Member
Registered: 2010-09-02

Щом питаш във форум и се съмняваш дали си готово - то тогава не си. Или просто те притеснява факта с болката и кръвта? Ако е това, спокойно - всички минаваме по тоя път и не е нищо страшно. Но чак се учудих, когато каза, че сте заедно от година и половина, а ти все още се съмняваш в него и в себе си.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook