#126 2012-06-09 16:58:56

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u
Registered: 2011-09-17

Re: Вuолетовu облацu // Завършена //

Некст. heart

[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.
[/*]
[/list]

#127 2012-06-09 17:48:06

kriskataa33
Member
Registered: 2010-12-14

Некст по - бързо !! heart  heart

#128 2012-06-09 17:57:39

geri18
Member
From: East London
Registered: 2010-09-20
Website

По-бързо некст. heart

XVIII. XII .MCMXCVII

#129 2012-06-09 19:41:29

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Аааа още,още! heart

#130 2012-06-10 08:15:23

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

Аааа още,още! heart

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

#131 2012-06-10 10:50:35

monkata_111
Member
Registered: 2012-03-08

Некст. smile  heart  sun

She doesnt mindd  . ; ))
[img]http://prikachi.com/images/286/4606286B.gif[/img]

#132 2012-06-11 21:24:09

privaтe Love
Member
From: in his late night thoughts
Registered: 2010-08-07

Както обещах  sun

17.Всички права запазени.Всички обещания спазени.И всички дрехи захвърлени.

-    „И какво сега,ти нищо не измисли за моя подарък...”
-    Моля?! – ако беше до мен,щях да го фрасна – Ако не си спомняш ти казах да решиш какво искаш и да ми кажеш.
-    „Е,сега и подробности..” – в моменти като този ме докарваше до лудост. Търпях ги,защото знаех,че аз му причинявам същото.Може би не бяхме толкова различни,колкото изглеждахме.
-    Това не са никакви подробности,Дани,това е основната тема – успя да ме разсмее обаче.
Чух как дълбоко си пое въздух,а после бавно започна да ми говори:
-    „Значи вземаш панделката,или правиш по – голяма,връзваш се с нея и 
готово” – каза го все едно ми обясняваше нещо банално,като това как се пали лампа.
Чутото обаче ми хареса.
-    Не,не – ето за това дразнене говорех.За миг той не смееше да каже нищо,затова аз продължих – Мисля,че тази е идеална.
Усетих как той издиша,а после явно се усмихна.
-    „Та,кога ще си получа подаръка и за колко време ще е мой?”
-     Безсрочно.Но трябва да знаеш,че е голям и ценен подарък.
-    „Някакви специални права и правомощия?”
-    Всички права запазени за теб – и самата аз не знам защо го казах,но определено не бе като да не го мисля – Не разбрах само за кога го искаш...
-    „Аз и сега бих го приел...”
Не беше невъзможно,но нямаше да му доставя това удоволствие.Казах му да помисли за друг ден и час.Това не му отне много време.Вече знаех какво ще правя сутринта след два дни,точно преди репетицията с театралното студио.
Разговорът обаче се проточи доста – имахме навика да спорим постоянно и да се дразним взаимно.И когато го обвиних,че и тази нощ ми отнема от съня,той просто заяви:
-    „Няма нищо,след два дни ще ми простиш всичко...”
Въпросният ден той ме чакаше на точното място.Какво да кажа,беше специална доставка до вкъщи.С изненада установих обаче,че Дийн живее на същата улица като леля ми.Не исках да рискувам тя да ни види,затова предложих обходен маршрут.Той се учуди защо го правя.
-    Ам..една малка разходка.Времето е доста хубаво – всъщност всеки момент щеше да завали.Той ме погледна учудено,но не каза нищо.Без много приказки стигнахме до тях.Бях леко нервна,постоянно си задавах въпроса какво точно правя.Чувството беше сходно с това в дългите летни нощи – стоиш до късно,знаеш,че е грешно,но в онези моменти изглежда толкова правилно!
Апартаментът му беше просторен,обзаведен с вкус и много уютен.Преди да излезе да ме посрещне,Дийн вършеше някаква работа на компютъра си.Кротко се подпрях на бюрото до него,за да го изчакам.В началото изглеждахме просто като двама колеги,работещи по общ проект.Говорехме за тривиални неща до момента,в който Дийн не хвана края на шала ми.Започна ловко да го премята през пръстите си,говорейки все по – бавно.После се изправи,заставайки на сантиметри от мен.Трябваше да вдигна глава,за да срещна погледа му,но незнайно защо не смеех да сторя това.Той смъкна шала от врата ми и внимателно го завърза около талията ми,заставайки все по – близо до мен.В момента,в който вдигнах глава,той за миг ме погледна право в очите,а после ме целуна.
Наклоних глава надолу,едва отделила устните си от неговите.Той дишаше тежко,дъхът му идваше накъсан срещу кожата ми.
    - Имам чувството,че правим нещо нередно... – тихо прошепнах аз.Образът на Мат прекоси ума ми.
Дийн плъзна ръката си около врата ми,впивайки поглед в мен,взираше се в очите ми така,сякаш виждаше и най – далечните кътчета от душата ми.Не каза нищо,а яростно и все пак някак нежно ме придърпа още по – близо до себе си, сливайки устните ни в нова целувка.Това сложи край на разговора.
Установих,че макар и дланите му да бяха ледени,допърът на тялото му до моето беше парещ.Този контраст ме побъркваше.Когато бавно и нежно сваляше всяка дреха от тялото ми,вече не знаех коя съм и къде съм.Знаех само,че той бе до мен,в мен,и това беше достатъчно.
Кошмарно закъснявахме за репетиция.Мат звъня на Дийн,Съни звъня на мен.
А ние просто лежахме сгушени един в друг,докато той рисуваше с пръсти и с устни по цялото ми тяло.Не предполагах,че това лошо момче можеше да бъде толкова спокойно в ръцете ми.Сякаш бяхме в някаква паралелна реалност.
Стрелките на часовника обаче бяха неумолими.Опитах да стана,но не беше лесно да се измъкна от ръцете на добре трениран атлет.Боричкахме се като малки деца.
И двамата бързахме ужасно по пътя към училището.В един момент установих,че горната ми устна е леко подута.А виновникът бързо крачеше до мен.Когато му се оплаках,той спря и леко повдигна главата ми към себе си,хващайки ме за брадичката.И когато осъзна,че наистина съм права,той продължи да ходи,но вече усмихнат.Усмивка от тези,които се появвят,когато някой хубав спомен изплува на повърхността на съзнанието ти.
Това,което аз си припомнях обаче,бяха неговите пръсти,силно сплетени с моите,почти през цялото време,което прекарах с него у тях.
Влязохме в класната стая задъхани и с червени лица.Нямаше време за обяснения.Поне не на този етап.Съни щеше лесно да приеме разказа ни,но Мат определено не биваше да е от слушателите.Той обаче беше досетливо момче ...

«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...

#133 2012-06-12 05:36:45

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u

Некст. heart  heart

[list=*]
[/*]
[/list]

#134 2012-06-12 08:27:21

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Пишеш прекрасно, великолепно..некст. heart  heart  heart  heart

#135 2012-06-12 11:11:31

Hrisi. S. H
Member
From: Where the sky ends
Registered: 2011-11-01

Страхотно е!
Още <333

[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]

[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#136 2012-06-12 11:43:16

geri18
Member
Website

XVIII. XII .MCMXCVII

#137 2012-06-12 20:36:57

viktoriq_biserova
Member

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥

#138 2012-06-13 20:19:21

blackketi
Member
Registered: 2010-11-14

Прочетох я на един дъх ! Пишеш невероятно  heart

#139 2012-06-16 19:22:54

privaтe Love
Member

Малко кратка,но необходима laugh

18.Разкъсана...

Оказах се права – моят разказ страшно много допадна на Съни.Уби ме с желанието си за подробности.Припомнянето на детайлите беше като наркотик за мен – усещах как бавно се разлива във вените ми,беше сякаш поливах лед с гореща вода,докато парченцето не се стопи и не изчезне напълно.
От друга страна,нищо не беше както трябва.
Мат и Дийн бяха най – добри приятели от деца.Мат излгежда все още имаше чувства към мен,а аз от своя страна спах с Дийн,за който въобще не бях сигурна дали има някакви чувства,или е твърде горд,за да си го позволи.Бях го наблюдавала доста дълго – той определено знаеше какво иска и как да го получи,умееше много неща и беше уверен във всичко,което прави.Винаги знаеше какво и как да каже,не се страхуваше да изтъква предимствата си пред другите и дори да се шегува с по – неспособните от него.Бих казала,че е дори арогантен понякога,но пък цялата тази комбинация го правеше неустоимо привлекателен.
Не исках да мисля какво щеше да стане,ако Мат разбереше за случилото се. Какво бе да знаеш,че момичето,за което споделяш,спи с момчето,на което споделяш?Способна ли бях да съдя себе си,че им причинявам това,че разделям двама най –  добри приятели?Щях да отговоря все някак,но тогава усетих колко по – лесно бе да съдя Дийн,че наранява човека,който му е като брат.А всъщност и двамата бяхме виновни.
Съвестта ми беше безпощадна.Сякаш прокарваше острите си нокти по всички мои органи,а после ги заливаше с бензин,готова всеки миг да запали последната клечка.
От Дийн обаче нямаше път за бягство.Поне нa този етап волята ми не бе достатъчно силна. Не исках да страдам по него,виждайки какъв е той,не исках да съм влюбена в него,не бях.В момента,в който спрях да си го повтарям,щях да осъзная,че не съм съвсем права.Исках го и щях да го оставя да прави каквото иска с мен,само да не оставя да си тръгна.Поне на този етап изглеждаше,че той няма такива намерения.Звънна ми отново вечерта на същия ден,а после пак и пак...докато не ме склони да излезем отново.

#140 2012-06-16 19:28:18

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Съвестта ми беше безпощадна.Сякаш прокарваше острите си нокти по всички мои органи,а после ги заливаше с бензин,готова всеки миг да запали последната клечка.
  heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

#141 2012-06-16 19:32:40

geri18
Member
Website

XVIII. XII .MCMXCVII

#142 2012-06-17 00:55:42

Hrisi. S. H
Member

Това е единствената история, която чета и следя с интерес и загърбвам големия си мързел.
Не знам защо е така. Дали от страхотния начин по- който пишеш и описваш всяко нещо или
просто самата история. Не знам, но определено ми допада страшно много и ми харесва!
Хайде чакам следващата част!

[list=*]
[*][list=*]
[*]Понякога ще идвам в съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти на пътя-
вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.[/*]
[/list][/*]
[/list]

[list=*]
[*][list=*]
[*][list=*]
[*]"Прощално"- Н. Вапцаров[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

#143 2012-06-17 10:48:33

viktoriq_biserova
Member

heart  heart  heart  heart  heart  heart  heart

#144 2012-06-17 11:07:05

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u

Некст. heart  heart

[list=*]
[/*]
[/list]

#145 2012-06-17 13:48:04

privaтe Love
Member

Оооо, много, много ви благодаря!  blush
Новата част довечера или утре.

#146 2012-06-19 14:59:04

geri18
Member
Website

няма ли да пуснеш некст

XVIII. XII .MCMXCVII

#147 2012-06-19 19:05:46

privaтe Love
Member

Mнооого съжалявам за забавянето blush

19.Никой не притежава това,което има той.

-    Напомни ми следващия път да ти дам синята панделка,днес нямах възможност да мисля за нея.
-    Защо,трудно ли ти беше? – засмя се.
-    Да кажем,че други неща са се въртели в главата ми – усмихнах се леко и отклоних поглед.
-    Като например? – изкушаваше ме,рисувайки с пръсти по крака ми.
-    Като например ти и това,което ти правиш.
-    Е аз какво правя? – изглеждаше странно невинен.
-   Нищо лошо – наведох се и го целунах - А и заради теб не можах да се наспя миналата нощ – казах го с лек упрек,макар гласът ми да бе нежен. Отново бяхме говорили твърде дълго.
-    Хайде сега,пак аз съм виновен – възмущение.
-    Простих ти го вече,но все пак вината беше твоя – усмихнах се леко.
     -   Мога да се реванширам ...
     -   Трябва да се постараеш повече от преди.Какво смяташ да направиш сега?
-    Ела,аз винаги мога да измисля нещо.Всичките права над теб са запазени за мен – беше нереално как винаги е толкова уверен.
-    Знам,но искам да ме заинтригуваш – а аз просто си умирах да го провокирам.
-    Достатъчно е само да дойдеш – но на този глас не можех да откажа.
-    Знаеш ли,този път май аз имам предложение за теб.Стига ми само да знам едно.
-    И то е?
-    Разбираш ли от татуировки? – със сигурност не очакваше точно този въпрос.За миг ме погледна учудено,но после се овладя.
-    Да.
-    Добре тогава,ще ти звънна после – ловко се измъкнах от ръцете му и станах от пейката.Едно такси тъкмо минаваше по улицата.Махнах му да спре и след половин час бях у дома.Имах работа за вършене.
С Дийн бяхме излезли на разходка в парка.А какво исках аз ли?От известно време знаех,че той рисува добре и си пада по татуировките.Много исках да имам своя,но не бях решила на 100 процента.Но не се притеснявах да помоля него да рисува върху мен,само за да видя как е.
Прибрах се у дома и седнах на леглото с лаптопа в ръце.Намерих един сайт със шрифтове,избрах най – добрия и принтирах желаните думички на един лист.
Дани с интерес изслуша желанията ми.А после ми определи ден и час,в които да посетя „неговото студио”.Е,добре де,вечер и час.
За пореден път се оставях в опитните му ръце.След известно време на ребрата ми се появи готовия надпис – No limits.
Беше уникално преживяване – той беше разсеян,държейки ме в ръцете си.Аз трепвах от всеки леден допир на ръката му.Този кристален поглед,които сякаш не познаваше никакви граници;желанието,което също беше неконтролируемо; гласът,който обожавах да слушам;думите,които исках да чувам...наистина забраненото е сладко,ограниченото те кара да искаш все повече.То влияеше дори на чувството за вина,чиято острота също започна да намалява,подвластна на сили,които умеят да ръководят.
Осъзнах,че искам този човек в живота си.И съвсем скоро щях да разбера дали това е възможно.
След ден беше премиерата на авторската ни постановка.Щяхме да сме в пълен състав.

#148 2012-06-19 19:13:18

CheRRy_LiPs.xD
addicted to u

Некст. heart  heart

[list=*]
[/*]
[/list]

#149 2012-06-19 19:16:29

Hrisi. S. H
Member

Супер е!
Още <333

[list=*]
[*][list=*]