#1 2012-06-12 10:28:07

monit000
Member
From: In my home..
Registered: 2010-07-13
Website

Re: В мен ли е вината?

Такам, преди време бях публикувала това:
http://kaprizen.com/forums/viewtopic.ph … t=#1521434
та, сега имам следния въпрос:
АЗ ЛИ СЪМ ВИНОВНА?
Такам, малко след темата горе другото момиче Т. казало на моята "приятелка" и тя се разсърди и не общуваше с мен изобщо.После си поговорихме и нещата малко се оправиха, но малко по - късно тя започна да се държи по един много странен и гаден начин и се скарахме отново.Днес Т. ме попита за една нова покупка на "приятелката ми" и аз й отговорих, че не ми харесва, заради цветовете и аз не бих го носила, но тя отново и разказа и започнахме пак да се караме, та имайки предвид двете части според вас аз ли съм виновна, защото един вид съм говорила зад гърба й и се чувствам гадно?Сигурно ще кажете, че още в самото начало е трябвало да й кажа, но съм прекалено стеснителна и знаех, че ще стане така. smile Моля кажете мнение

You don't know who i am
[img]http://prikachi.com/images/249/5198249q.gif[/img]

#2 2012-06-12 10:37:11

TwilightGirl90
Member
Registered: 2010-06-16

Не мисля, че вината е в теб. 
Ти просто си изказала мнението си за въпросната покупка.
Може би тази Т. е виновна за вашата караница, защото ако тя не клюкари всичко на "приятелката", вие нямаше да се карате сега.
Ти казваш:

Такам, малко след темата горе другото момиче Т. казало на моята "приятелка" и тя се разсърди

Т. го е казала, а не ти. Т. е виновна ''приятелката'' да е сърдита.

Казваш също:

Днес Т. ме попита за една нова покупка на "приятелката ми" и аз й отговорих, че......, но тя (Т.) отново и разказа и започнахме пак да се караме.

Отново Т. е виновна.

Може би това Т.  ти е приятелка, но ти прави гадно. Ако не беше казала всичко това на ''приятелката'', нямаше да има кавги.
Съдейки, по това, което прочетох -->  Т. е виновна.

[list]Истинската сила е да се усмихнеш,
когато очите ти са пълни със сълзи. [/list:u]

#3 2012-06-12 18:09:26

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Мила,съветвам те да не си имаш работа с такива хора-за тях явно интригата и скандалът е най-важното.Виновна,невиновна зарязвай я/ги.Има още много хора,които ще срещнеш и ако не предприемеш нещо отсега... wondering

#4 2012-07-06 19:33:42

pipi11
Member
From: *Wonderland*
Registered: 2012-02-29

Преди доста време имахме абсолютно същия проблем с две мой приятелки ...не си казахме какво става веднага и...се скарахме точно 1 ден преди завършването на училище и така целия клас се премести защото бяхме в началното и гочти целия клас беше заедно , а аз се преместих при братовчетками в друг клас ( бяхме в едно училище) . Края на годината една от тях , която ми беше много близка ми призна, че е било огромна грешка че се скарахме- сдобрихме се ...след време и другата също ми призна и вече сме заедно..
Та по темата имам чувството че и при вас ще стане така , и може би ще ти е по- добре според мен трябва да им кажеш всичко каквото мислиш ако те зарежат - кво толкова , поне знаеш че не са ти истински приятели , ще си намериш нови .. ако не - значи все пак държат на теб.. но за всеки случей един савет от човек с опит - не им се доверявай много,много защото после ще си изпатиш  wink

[list=*]
[*][list=*]
[*]Обичай ме, когато най-малко заслужавам любовта ти,
[list=*]
[*]защото тогава най-много се нуждая от нея.
[/*]
[/list][/*]
[/list][/*]
[/list]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook