#1 2012-06-09 19:59:50

0123456789
Member
Registered: 2010-02-04

Re: Темата за Wi-fi

Видях темата за Wi-fi и ми стана интересно как можеш да разбереш кой се е прикачил към теб.
И Wi-fi няма собствена парола докато ти не сложиш или ... ?
Ако е така как се слага ?

И кагато някой се е прикачил към теб , какво следва ... в смисъл знам,че се прикачват заради по-барзият интернет ... но виждат ли някакви други лични данни на човека към който са се прикачили,защото аз четох че това е един от недостатъците на Wi-fi.

Вие имате ли Wi-fi ? Прикачвали ли са се към вас ?
Искам отговори от някой компетентен по темата.

П.С. - Можеше да пиша в темата ,но се надявам на по-бързи отговори.

#2 2012-06-09 20:33:14

Going^Crazy
Member
From: Shumen
Registered: 2011-09-10

Важно е да кажеш с какъв интернет си smile

По-добре да бъдеш кофти версия на себе си , отколкото бета версия на някой друг! ;]]

http://ask.fm/GabrielitaMaybe Питайте каквото и да е smile

#3 2012-06-09 21:11:18

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

Прикачването става най-често с лап-топ или телефон, а за да се прикачат към теб трябва да имаш рутер. Сам си слагаш паролата. Когато рутера ти не е заключен и почват да се прикачват много устройства интернета става супер бавен.
Но не мисля, че когато някой се прикачи към твоя рутер някъде се дава лична информация, освен може би модела на телефона?

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#4 2012-06-10 07:47:48

AlexAndrA_1998
Member
From: All over the world
Registered: 2011-02-22

Прикачването става най-често с лап-топ или телефон, а за да се прикачат към теб трябва да имаш рутер. Сам си слагаш паролата. Когато рутера ти не е заключен и почват да се прикачват много устройства интернета става супер бавен.
Но не мисля, че когато някой се прикачи към твоя рутер някъде се дава лична информация, освен може би модела на телефона?

[img]http://24.media.tumblr.com/ec83d032a9e84402271c1bb747242055/tumblr_mor66tHgf81svhepzo1_500.gif[/img]

#5 2012-06-10 08:54:23

ttiiniie^^
Member
From: Saint Petersburg.
Registered: 2010-12-17
Website

• Wi-fi няма собствена парола докато ти не сложиш или ... ?  - На мен ми си дадоха парола още като си купувах рутера, ако на теб не са ти дали - нямаш.
    Ако е така как се слага ? - Зависи какъв модел ти е рутера. Потърси в интернет за сайт на модела и от там се сменя паролата.
    И кагато някой се е прикачил към теб , какво следва ... в смисъл знам,че се прикачват заради по-барзият интернет ... но виждат ли някакви други лични данни на човека към който са се прикачили,защото аз четох че това е един от недостатъците на Wi-fi.  - Не ги виждат.
    Както казаха става най - често с лаптоп или телефон. Не можеш да разбереш кой се е прикачил към теб, а и като си с парола не могат да се прикачват. Също можеш да си направиш мрежата (интернета) да ти е публична, служебна или домашна. Тогава също мисля, че не могат да се прикачват.

Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.

#6 2012-06-10 15:07:34

summer.time
Member
Registered: 2009-07-17

Аз не разбирам как така имате без парола ?? Попринцип не ги ли дават като сключиш договора ? На мен така ми я дадоха, и не може да се смени а е една дълга и тъпааа ;д +това защо му е на някой да се прикачва към твоя нет като почти навсякъде има безплатен laugh , просто не го разбирам...

#7 2012-06-10 17:12:13

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

На нас лично не ни дадоха парола. Доста ядове имахме при купуването на тоя рутер, един приятел на баща ми му сложи парола. Поне при нас не навсякъде има безплатен, като изключим мобилния ако ти е включен в договора.

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook