#1 2012-06-08 09:53:25

~Monster
Member
From: Rio De Janeiro...
Registered: 2012-03-02

Re: Frenemies?! (голямата ми тийнейжърска дилема 0.о)

Хора, имам огромен проблем.Във фейсбук видях едно момче, с което имахме много общи приятели, снимките му обаче бяха ограничени и не знаех кой е.По едно време разменихме пълномощни и започнах да му разглеждам снимките.Нищо странно ((: Само че! Преди месец, някъде много лошо се скарах с две момчета, дори с едното се стигна до бой.Бях забравила как изглеждат, така че нямаше проблем.Вчера пак видях момчетата и отново-нищо странно. Този път не се стигна до бой, поне с мен, защото цялото ми училище им беше набрало като им разказах какво е станало.И днес, видях новата снимка на това момче.И мисля, че е той ;оо Не знам какво да правя, ако разбере коя съм, тотално ще се скараме, а не искам това да се случва.Помощ! ;S

wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'

#2 2012-06-08 10:16:47

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Първо: За какво се скарахте, нещо важно ?
Второ: Съмнявам се точно цялото училище да им е набрало. В крайна сметка, не се изкарвай един вид принцесата на училището. Сега ще тръгнеш да се оправдаваш - недей. Може и несъзнателно да си го направила, да е лош подбор на думи, не ме интересува, просто така изглежда отстрани, а понякога точно тези неща, показват много за човека.
Трето: След като си ги срещнала и те не са реагирали, значи или са те забравили, или е това плюс, че вече не им пука.
Четвърто: Докато не го закачаш във фейсбук, той нищо няма да ти направи. Няма даже да се и сети за теб.

Според мен проблема ти е, че се имаш малко за важна, повече от допустимото. Не го казвам, за да се заяждам, просто изтъквам фактите и това, което виждам. Дали ще се поправиш или не, това си е твой избор.

Та, не драматизирай толкова, не се занимавай пак с тях и това е. Да ти кажа честно, за да ти скочи едно мочме на бой, струва ми се, че малко или много трябва доста да си го провокирала. Както казах, внимавай как се държиш, може грешката да е твоя, а не на момчетата. Просто ние, хората сме много заблудени, когато нямаме страничен достатъп до нещата. Обясни за какво точно сте се скарали, така ще мога да дам по-точен коментар. И, в случай, че ти си виновна, нямаш право да се оплакваш. Сама си ги подтикнала към това, затова сега ще си търпиш последствията. Нищо не е безплатно. Така че, помисли пак, този път по-обективно в/у случката и разбери, дали пък и ти самата, нямаш накаква заслуга за всичко това. Впрочем, грозно е така да разправяш наляво и надясно какво е станало и да настройваш хората(съучениците ти) срещу тях. Така показваш не, че имаш приятели, а само, че си слаба.

А има и друг вариант. Казваш му коя си, припомняш му какво е станало и му се извиняваш. После може да си станете дори добри познати. Човешко е да се греши.

#3 2012-06-08 11:13:43

Sun_Shine_
Member
Registered: 2011-10-02

Второ: Съмнявам се точно цялото училище да им е набрало. В крайна сметка, не се изкарвай един вид принцесата на училището. Сега ще тръгнеш да се оправдаваш - недей. Може и несъзнателно да си го направила, да е лош подбор на думи, не ме интересува, просто така изглежда отстрани, а понякога точно тези неща, показват много за човека.
Трето: След като си ги срещнала и те не са реагирали, значи или са те забравили, или е това плюс, че вече не им пука.
Четвърто: Докато не го закачаш във фейсбук, той нищо няма да ти направи. Няма даже да се и сети за теб.

Според мен проблема ти е, че се имаш малко за важна, повече от допустимото. Не го казвам, за да се заяждам, просто изтъквам фактите и това, което виждам. Дали ще се поправиш или не, това си е твой избор.

Та, не драматизирай толкова, не се занимавай пак с тях и това е. Да ти кажа честно, за да ти скочи едно мочме на бой, струва ми се, че малко или много трябва доста да си го провокирала. Както казах, внимавай как се държиш, може грешката да е твоя, а не на момчетата. Просто ние, хората сме много заблудени, когато нямаме страничен достатъп до нещата. Обясни за какво точно сте се скарали, така ще мога да дам по-точен коментар. И, в случай, че ти си виновна, нямаш право да се оплакваш. Сама си ги подтикнала към това, затова сега ще си търпиш последствията. Нищо не е безплатно. Така че, помисли пак, този път по-обективно в/у случката и разбери, дали пък и ти самата, нямаш накаква заслуга за всичко това. Впрочем, грозно е така да разправяш наляво и надясно какво е станало и да настройваш хората(съучениците ти) срещу тях. Така показваш не, че имаш приятели, а само, че си слаба.

А има и друг вариант. Казваш му коя си, припомняш му какво е станало и му се извиняваш. После може да си станете дори добри познати. Човешко е да се греши.

[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_luxabjG6OJ1r2nsaxo1_500.gif[/img]

#4 2012-06-08 11:57:44

ttiiniie^^
Member
From: Saint Petersburg.
Registered: 2010-12-17
Website

• + В приятели ти е от доста време по думите ти, така че той също ти е видял снимките и може да се е сетил коя си още преди ти да го познаеш. Пък ти даже не си сигурна дали това наистина е същото момче ...

Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Tumblr.

#5 2012-06-08 12:00:17

kiki_009
Brutal Bitch
From: Kavala,Grece <333
Registered: 2011-09-15

Обясни  за  какво  се  скарахте,че  нищо  не схванах.

♔...................†...........♔

#6 2012-06-08 13:27:40

monka98
Member
From: Добрич, Добрич е града!! ;]
Registered: 2010-04-04

Я пак ...  wondering

.
[img]http://www.prikachi.com/images/122/5680122a.gif[/img]

..............Tumblr

#7 2012-06-08 15:16:35

xxxmileywexxx
Member
From: Монте Карло - Монако
Registered: 2010-11-21

Нищо не разбрах! think  |-(

#8 2012-06-08 15:18:11

velin4etoo_99
Member
From: софия
Registered: 2011-10-10
Website

Нещо не можах да разбера какво имаш предвид .. разбрах че само сте се скарали с две момчета ...

#9 2012-06-08 19:09:30

~Monster
Member
From: Rio De Janeiro...
Registered: 2012-03-02

1.Ъм..мерси за всички коментари и за двата, които ми дават някакъв съвет
2.Не съм ''принцесата'' XD Никак даже...но съм заслужила доверието им.
3.Вчера те се заяждаха с едно момче от училището ми и стана на въпрос, че едното момиче е било свидетел на първия побой. Та, не, не е цялото училище, а само между 3 и 12 клас, нда, познавам много хора, общителна съм, но не знам как това ме прави принцеса laugh Nevermind... Така става, като не обяснявам ясно, но не мисля, че е нужно
4.Сигурна съм, че е той, тъй като днес питах доста от познатите му за фейсбука му.
5.Ами как да го кажа...много са сложни нещата покрай нашето ''скарване''.Първо ги видях в парка, караха скейт, запознах се с тях и питах дали правят трикове и може ли да ми покажат, защото винаги съм се възхищавала на скейтбордистите, а то си е доста труден ''спорт''.Да, но те явно бяха много ''интересни''.Едното от момчетата започна да се заяжда с мен, а след това приключи, като каза, че съм го..ъ...желаела.Нда, не направих нищо, защото беше дребен и мислех, че е по-долен клас, нормално е малките да се фукат.По-късно обаче първото момче отново дойде и започна да разправя на компанията ми как го правим всеки ден -.- и как с мен еякулацията му не е проблем.Чудя се от къде ги учи тия думи XD И му казах да внимава, защото яко ще го загази.А той дойде, и ме хвана за задните части.И аз му бих шамар.Той се вбеси и ме удари, след което го ударих в носа и му потече кръв.Изцапа ми ръката.Тръгнах да се мия, и мислех, че вече ще се спре, когато ми каза да оближа кръвта, но сигурно ще хвана СПИН, защото го прави по 20 пъти на ден.Та...сбихме се, след което лицето му беше в рани.Ами, не желая да ме третират като лесна, дори след като ми се извини плачейки, пак се чувствах зле, че ме опипа.Мисля, че всяка достойна жена, пък дори момиче, ще се съгласи с мен, че е унизително.Второто момче, като негов приятел го защити, с него не се бихме но се хранихме един друг. Та, ето за какво се скарахме
6.А второто момче, всъщност е въпросният ми приятел.Да, някои ще кажат, че се драматизирам, но аз съм по-чувствителна.Well...you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one! ((: Мразя болката и насилието въпреки, че самата аз я използвах, особено в този случай.Просто опитах да се защитя

П.С.:надявам се да отоворих на въпросите ви

wwwwwwww[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2atanyJsH1rpxy64o1_500.gif[/img]
wwwwwwww Cuz'only god can judge me!
Just ask '3'

#10 2012-06-09 05:42:27

Leonore.
Member
Registered: 2011-09-12
Website

Не желаеш да те третират като лесна, но сама предизвикваш да става точно обратното, съвсем неосъзнато.
Сега ще ти кажа и точно защо.

Като за начало, за невинен човек доста cе оправдаваш. Както казах, не се оправдавай, относно това, дали си принцеса, не си ли. Не ме интересува, просто така изглеждаше отстрани. От трети до дванайсти клас ... е, не, въобще не обичаш да се хвалиш, макар и отново несъзнателно.

Проблема ти идва от това/махам настрана случката с момчето за момент/, че си заучила едно много банално сред мнозинството държание, което практикуваш, но не си достатъчно наясно с него. Отишла си при тях, запознала си се с тях и веднага си започнала с ласкателствата, как искаш да ти покажат трикове и тн. Те, естествено, като добри кученца, веднага са ти се вързали на самоуверените, заучени реплики. Или си им станала интересна, за дето се интересуваш от хобито им и са те харесали, или си им била самоуверена, но глупава, заради горните причини, които написах. Като добавим и това, че може да са разни арогантни хлапета, картинката става пълна. Решили са да се направя на забавни, искали са да те впечатлят, може да са искали и просто да се погаврят, нищо ново и странно за днешната младеж. Ти също като тях си решила да се направиш на интересна, сама каза, че си им казала, че ще загазят, ако не спрът. Голяма грешка. Колкото повече им забраняваш нещо, толкова по-забавно ще им е да го нарушат. И това е, както казах, защото имаш много заучено държание. Тоест, повечето момичета, първата им работа, когато някой се дразни с тях е или да си глътнат граматиката и да почнат направо с шамарите, или да се правят на остроумни с изтъркани неща. Нищо от това не действа, особено като го правиш толкова назубрено, за което съм напълно сигурна, че е било така. Била съм свидетелка на мното подобни ситуации. Кой ли не е.

Мислъта ми е, че трябва повече да мислиш, преди да правиш нещо, а не да правиш грешките на мнозинството. Вместо да се занимаваш с детинските им глупости, като ги видиш какви са, просто един среден пръст, сериозен поглед, без никакви дргуги, скрити послания, и гордо изправеният ти гръб пред очите им щеше да свърши работа. Щеше да си тръгнеш най-спокойно, оставяйки ги да си се радват на глупостите и щеше да запазиш много по-голяма част от достойнството си. Какъв беше смисъла, да ги заплашваш, да седиш там още покрай тях, да се правиш на силна и смела, като единственото, което направи, бе да си заслужиш царско унижение от тяхна страна? Човек трябва да знае граицата между двете крайности и кога, какво трябва да направи. Като ги виждаш какви са малоумници, просто не си губиш времето с тях, защото повечето не го заслужават. Да кажем, че отначало не си знаела, че ще стане така. Като е е обарал, обаче не ти ли светна нещо? Някакъв лигльо ще те излага, когато ти идваш с добри намерения и ти ще продължаваш да го удостояваш с присъствието си. Пълен абсурд.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook