Pages: 1
#1 2012-06-03 09:36:13
- xx_Mimi_xx
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-11-21
Re: Харесвам го и не знам как да му го кажа.
Хей guys. От достаааааа време харесвам едно момче. Той е на 17/18, а аз на 15. От известно време се явявам като "анонимната" в ask.fm и му казвам, че го харесвам и му казвам, че не мога да му кажа... но той настоява, а аз му казвам, че когато съм готова, тогава ще му кажа!
Оп. Проблем! Той си има гадже. Но казва, че спокойно мога да му кажа.
А казах ли, че е най-добрия приятел на брат ми?!..
Всеки ден (почти) те двамата излизат с гаджетата си. А аз всеки ден се депресирам.. слушам тъжни песни и си мисля за него!
Помогнете мии! Как да му призная .. толкова е трудно.
[img]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/124/2/b/birds_png_by_nonueditions-d642eig.png[/img]
#2 2012-06-03 10:20:11
- DeathPrincess231
- Member
- Registered: 2011-09-13
М..Според мене това е много кофтии..Да излизат с брат ти и приятелките си ,а ти да гледаш..Гадно е ,но щом има приятелка,аз не бих се намесвала.. Ако искаш може да се запознаете..Да станете приятели и да му споделиш..а По-нататък да се получи нещо
#3 2012-06-03 10:26:32
- Sun_Shine_
- Member
- Registered: 2011-10-02
М..Според мене това е много кофтии..Да излизат с брат ти и приятелките си ,а ти да гледаш..Гадно е ,но щом има приятелка,аз не бих се намесвала.. Ако искаш може да се запознаете..Да станете приятели и да му споделиш..а По-нататък да се получи нещо
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_luxabjG6OJ1r2nsaxo1_500.gif[/img]
#4 2012-06-03 11:22:01
- RecklessGirl
- Member
- From: Dubstep land <33
- Registered: 2012-04-10
Ако бях на твое място нямаше да му кажа,тъй като той си има приятелка,а в този случай ти ще се явиш един вид като ''пречка'' между тях.По-добре просто се запознайте и си станете приятели,но не очаквай нищо повече на този етап..обвързан е.
#5 2012-06-03 11:24:21
- privaтe Love
- Member
- From: in his late night thoughts
- Registered: 2010-08-07
И аз подкрепям казано до сега
«» Hold my hand and I'll take you there... somehow, someday, somewhere...
#6 2012-06-03 11:31:32
- againatgame
- Member
- Registered: 2010-05-24
Амии пишете си ,като не му казваш ,че ти си му писала в аск , сближете се и когато решиш ,че е настъпил моментът му сподели всичко . Говори и с брат ти , според меен ще те разбере и може да излезе нещо. Успех
The Vampire Daries <3
#7 2012-06-03 12:46:58
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Сподер мен не трябва да го подтискаш в себе си:кажи му какво чувстваш и виж реакцията му.Но нищо повече.След като си има приятелка не се явявай като пречка.
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
#8 2012-06-03 12:47:30
- xx_Mimi_xx
- Member
- From: Mystic Falls
- Registered: 2010-11-21
Точно с брат ми да споделя? Той е човека, с който най-много се карам и дразна, нонеже сме като "кучето и котката".
А аз момчето, за което говоря (И.) го познавам от 5 години. Смис говорили сме си и т.н., но той нищо не е изпитвал към мен.
Даже имаше една ваканция дето брат ми му предложи да дойде в нашето село и там сме си говорили .. даже той в колата беше заспал и се облегна на мен, тфа няма да си го забравя.
Както и да е, вижда се, че никой не може да ми помогнее.
[img]http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/124/2/b/birds_png_by_nonueditions-d642eig.png[/img]
#9 2012-06-03 15:28:31
Яко си се оплела, да ти кажа честно. Като за начало ще почна от най-важното. Докато той си има приятелка ти не трябва да му споделяш за чувствата си, колкото и да си готова. Той те заблуждава, че няма проблем, просто, защото не те познава, люпобитно му е, както би им било на повечето момчета и не го приема толкова на сериозно, особено щом си анонимна и му ги приказваш тези неща в интернет. Освен това, дори и да му споделиш, да му се разкриеш коя си, мислиш ли, че той ще ти отвърне положително? Той си има приятелка, не сте контактували достатъчно, дори не излизате заедно. Както сама каза, той си излиза с гаджето си, брат ти и неговото гадже, а ти седиш сама и се самосъжаляваш, буквално. И в никакъв случай не споменавай нищо на брат си. Само ще объркаш още повече нещата. Мъжете не ги бива особено в тези неща. Или нищо няма да направи, или ще му сподели и само ще се излагаш. Един вид, брат ти те орежда и ти оправя кашите. Пък, дори и да му споделиш и да получиш положителен отговор, все някога приятелката му ще се усети, ще се почнат безмислените, женски драми, интриги и тн. Ако искаш да развалиш връзка - давай, ако не, то тогава изчакай малко. Ако скъсат се пусни по тресето и си опитай късмета. През останалото време, излизай, забавлявай се, запознай се с него в интернет, но не анонимно и си говорете приятелски. Накарай го да те опознае от самосебе си. Не може да се затваряш в себе си за такива глупости. Избий си го от главата, че е единствения, защото там ти е проблема. Нищо чудно, когато почнеш да излизаш по-често, примерно, запознаеш се с някои нови хора и тн., някой друг да го измести. Просто го карай по-непринудено, не се вглабявай и вманиачавай толкова. Понякога точно в това е проблема. От много бързане, по невнимание може да подминеш целта си. Късмет и горе главата, не падай под нивото си.
Pages: 1