Pages: 1
#1 2012-06-01 19:08:29
- sAmoTnaTa_
- Member
- Registered: 2012-05-23
Re: ниско самочувствие-
имам много ниско самочувствие искам някак да го повдигна много съм стеснителна и срамежлива ,иска ми се когато застана до момче не да се чудя накъде да погледна а да си поговорим малко , когато срещна момчето което харесвам хем искам да го впечатля ,за да ми обърне внимание хем искам да избягам колкото се може по-надалеч . чувствам се ужасно
#2 2012-06-01 19:11:07
- sAmoTnaTa_
- Member
- Registered: 2012-05-23
и аз имам ниско самочувствие , но се мъча да бъда такава както когато съм с най-добрите си приятели
#3 2012-06-01 19:16:03
- MMgirl
- Member
- Registered: 2011-11-01
и аз имам този проблем. или имах. не знам. с теение на времето мисля е се промених... и знаеш ли как? просто изпробвах себе си, държах се различно в различни ситуации, завързвах нови и нови запознанства.... и изведнъж стана, просто се промених.. или по - скоро отпуснах. пробвай различни и нови неща с различни и нови хора. това е. лиен опит.
#4 2012-06-01 21:24:11
- vivianandidi
- Member
- From: Wonderland.
- Registered: 2010-10-08
Ъм.Аз преди бях така,но сега съм с такова самучувствие,че никой нищо не може да ми каже,а ако го направи или след това съжалява,или аз не му обръщам внимание.
Истината е в това да бъдеш себе си.Не се влияй от хорските мнения и слухове,защото занапред ще минаваш през много такива неща.Всички сме минали през това.
Ходи с високо вдигната глава.Не ходи прегърбена,защото това показва,че си стеснителна,а ако се изправиш ще видиш,че някак си се чувстваш по-стойностна.Това звучи глупаво,но помага.
А ако искаш момчето,което харесваш и той да те харесва се усмихвай често.Бъди в дрехи,в които се чувстваш секси и хубава и държанието ти ще се промени.Винаги една усмивка те прави красива.
Надявам се да ти помогна.(:
Тumblr.
[img]http://prikachi.com/images/957/6122957I.gif[/img]
#5 2012-06-02 09:06:18
- Ivity10
- Member
- Registered: 2009-04-02
Аз не помня дали съм била с ниско самочувствие...но всичко си зависи от самата теб! ТИ трябва да повярваш в себе си,да разбереш че и ти си уникална(няма друг човек като теб никъде по света!),да откриеш и дадеш шанс на качествата ти да се развиват.Всеки има своите +ове и -си.Отпусни сее,предполагам повечето около теб са уверени в себе си,мислят се за велики и разговарят осободно..ами ти не си нищо по-малко от тях,просто се престраши и се отпусни!Никога не се влияй от хорското мнение,все пак не можеш да се харесаш на всички,но нека първо видят себе си и след това да говорят за другите,никой не е перфектен.
#6 2012-06-02 09:09:05
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Преди и аз бях с доста ниско самочувствие,но се промених покрай хората,с които съм.Съветът ми е да не се влиаеш от чуждото мислене,а да правиш това,което искаш,да казваш това,което искаш и да не се стеснвяш за това.Колкото по-нахакана си,толкова по-добре за теб и момчетата!
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
#7 2012-06-02 11:15:25
- Black_
- Member
- From: Ню Йорк . . . <33
- Registered: 2012-05-25
И аз имах същия проблем,но се справих ! Преди бях с ниско самочувствие интересувах се какво мислят хората,срамувах се от всичко,но вече не е така . Започнах да правя всичко за себе си и да не се интересувам от мнението на останалите . Започнах да живеея моя живот и се чувствам изключително добре .
А,моя съвет към теб е :
Живеей си живота,защо е твърде кратък !
Бъди себе си !
Всяка сутрин след като станеш си кажи : "Аз мога !"
Успех .
Усмивки,Слънце и Вълни
На всеки пожелавам повече такива дни!
[img]http://prikachi.com/images/560/5021560K.png[/img]
Pages: 1