Pages: 1
#1 2012-05-26 21:16:41
- nep0k0rna_
- Member
- Registered: 2010-04-25
Re: Любов от пръв поглед
ДАНО ДА ВИ ХАРЕСА,АКО ИСКАТЕ ЩЕ ИМА И 2-РА ЧАСТ
Аз бях най-щастливия.Бях на 21 години.Имах си всичко-пари коли хубави родители приятели,но само едно ми липсваше.Слънцето в очите ми,светлината в мрачните нощи,топлината на студените дни..Нямаше с кой да споделя любовта си,можех да имам всяко момиче което пожелая,но всички бяха прекалено изкуствени..Нямаше една подходяща.. Всички търсеха само пари,хубави коли,но не и любов.. Исках да имам приятелка която да обича децата да ме приема такъв какъвто съм,а не да гледа парите ми.
Имах нужда от малко почивка,заминах с родителите ми на един страхотен остров.Хотела беше чудесен,имаше изглед към морето..
Вечерта отидохме на вечеря с родителите ми,всичко беше страхотно най-вече на съседната маса имаше едно страхотно момиче.
Беше страхотна всякаш беше влюбване.Имаше дълга руса коса беше със сини очи,чаровна усмивка.Чудех се как да я заговоря,как да се запозная с нея,но се колебаех,че ще е като всички останали.
Тя се запъти към тоалетната тръгнах след нея..Обърна се и я видях беше много по – красива от близо..Беше страхотна.. Заговорих я:
-Здравей!
-Здрасти-отговори ми тя разтреперено.
- Спокойно,нищо няма да ти направя просто ти си страхотна,имаш чаровна усмивка и хубави очи,мечтата на всяко момче.
Приятно ми е аз съм Антон.
А тя срамежливо наведе глава и каза:
-Аз съм Ивена.
Имаше страхотно име,беше идеална..
-От къде си-попитах я аз
-От София,но живея в Пловдив..
Разстоянието между нас беше доста далече,но това не ми пречеше..
-Искаш ли да се видим пак?
-Трябва да тръгвам! – Каза тя и си тръгна.
Бях влюбен,бях щастлив. Усетих какво е любов..Надявах се пак да я срещна.
На сутринта излезнах на терасата,видях я облякох се и слезнах веднага долу.Викнах я,а тя тайно избяга.Всичко беше толкова красиво за да е истината..
Предложих и да излезнем,а тя ми каза в 14:00ч. Зад хотела.Сложих си дънките,напръсках се с парфюм и отидох при нея.
Тя беше страхотна,по-красиво момиче не бях виждал.
Не успях да се сдържа.Беше страхотна..Целунах я.
Тя избяга.Отново,помислих си аз може би съм направил грешка,че толкова избързах,не трябваше! Знаех си,че е прекалено красиво за да бъде истина! Това можеше да е поредната ми грешка.
На следващата сутрин се събудих и разбрах,че си е тръгнала.Знаех си,че е грешка.Нямах и нито телефона,нито скайпа.
#2 2012-05-26 21:34:40
- Snoopss
- Member
- Registered: 2011-09-14
Re: Любов от пръв поглед
Харесва ми
Да, промених се. Болката променя хората.
[img]http://i42.tinypic.com/111t7qx.gif[/img]
Pages: 1