Pages: 1
#1 2012-05-26 21:22:26
- MMgirl
- Member
- Registered: 2011-11-01
Re: без заглавие /за сега/
Пет и петдесет сутринта е. Вятърът от отвореният прозорец, разположен точно срещу леглото ми, ме гали нежно. Топлите сутрешни юнски лъчи, се опитват да проникнат в лицето и косите ми. И точно в този прекрасен момент на пробуждане чувам звънецът на вратата. Знн... с лек, небрежен кок коса, от който са паднали няколко кичура, крещяща тениска с щампа на кървави бели рози, притичвам от стаята ми, към входната врата. След 5-минутно търсене на ключовете, ги намерих в стъклената, огромна ваза в коридора, подарена от класната ми от 9-12 клас. Отключвам набързо. Отварям вратата и... ето го и него. Стои срещу мен с букет свежи жълти маргарити и поглед на принц.
-Той- Добро утро!
-Аз- Здравей. Ти сигурна си новият ми съсед, от горния етаж. Братоведка ми, Ирена, която живее до теб, ми е говорила за теб и как сте се запознали, много неща.
-Той- Хей, по - бъбрива си отколкото си мислех. Дойдох да ти еститя Рожденния -ти ден, който е днес нали?
-Аз- Благодаря ти! Влез, ще те почерпя.
-Той- Няма защо. И все пак естит Рожден Ден. Сега не мога да вляза, бързам за работа, но довечера можем да отпразнуваме рожденният ти ден, нали?
-Аз- ОК. Свободна съм. Вземи ме в 8:30.
-Той- Добре. Впрочем, аз съм Димитрии. И за да не ти прозвучи името ми, странно, ще ти кажа е идвам от Русия. Но довеера ще се опознаем.
-Аз- А, да. извинявай! Аз съм Албина. И ти благодаря за изненадата и цветята. Също ми прости за небрежния ми вид.
-Той- Няма нищо. Доскоро.
-Аз- Чао
Затварям вратата и поглеждам към часовника. Добре е имам време за освежаващ душ след снощният луд купон. Но преди това ще натопя цветята, които мисля да поставя в кухнята, на правоъгълната стъклена маса. Няма топла вода, но ще оставя водата да танцува по слабата и висока моя женска фигура. Излизам от банята и часът е 6:40. Мисля да си сипя кафе и да закуся, набързо. Часът е 7:00 и е време да избера дрехите и грима си. Часът е 7:30 и трябва да излизам защото не мисля да закъснявам за най- скъпо платената ми фотосесия досега. Часът е 7:40 а улиците на големия град са все още пусти. Добре че има хора на спирката, това означава е автобусът не е минавал. И докато си помисла това, ето го и него, идва номер 42. Пристигна и заваля дъжд. А уж печеше. Дано това означава че двадесет и първата ми година ще е добра. Докато се обърна и денят ми с фотограф Н. Калинов отмина неусетно. Толкова съм изморена че чувам ударите на сърцето си, докато изкачвам стълбите до трети - етаж. След като току що се прибрах, реших отново да взема душ, за да премажна ужасният лак от косата си и многото грим. За щастие този път има вода. Душът ми действа успокояващо. Мисля да се обадя на лудата ми братовчедка - Ирена, за да се похваля със срещата ми с Димитрии. Телефонът дава свободно: ...
/Следва продължение което не е написано.. но ще издам е ще е в стил Ужас-и/
#2 2012-05-27 10:07:26
- dirtymind
- Member
- From: Barselona <3
- Registered: 2012-03-24
Интересно е,има малко правописни грешки и това с "Той" и "Аз" го премахни,не се получава хубаво!
[img] http://24.media.tumblr.com/tumblr_m66uu … 1_1280.gif [/img]
#3 2012-06-21 20:45:20
- DeathPrincess231
- Member
- Registered: 2011-09-13
Дай Некст
#4 2012-06-21 20:56:00
- CheRRy_LiPs.xD
- addicted to u
- Registered: 2011-09-17
Интересно е,има малко правописни грешки и това с "Той" и "Аз" го премахни,не се получава хубаво!
(y)
[list=*]
[*]Бих ти дала шанс да изразиш това, което мислиш, но знам, че ще бъде лъжа.
Нямам повече сълзи за проливане. Ти взе всичко егоистично.[/*]
[/list]
Pages: 1