Pages: 1
#1 2012-05-25 21:38:57
- renkata1985
- Member
- From: Stara Zagora
- Registered: 2011-11-04
Re: Неочаквано добра комбинация
Колкото и да го мисля няма да стане по-лесният начин.Налагаше се да се действа така,без значение дали ми харесва или не.Трябваха ми пари,звучи познато нали?Цял ден се наложи да развеждам потенциални наематели на едната ми стая от апартамента ми.Някои от тях хич не ми хареса,бяха прекалено смотани.Вече бях се отчаяла когато се появи моята най-добра приятелка Дора с усмивка ме поздрави:
-До кога мислиш с това нещо?
-До когато си намеря свестен съквартирант-отвърнах и аз.
Наистина малко бях закъсала с парите.Налага се да измисля някакъв начин да се издържам.Вярно тъкмо бях започнала да работя в едно списание като фотограф,но пак парите ми бяха нужни.Реших,че ако дам едната стая под наема на моя скромен апартамент щеше да ми е в ползва поне за някои мои потребности.Пуснах обявата и ето ме тук вися и се занимавам с някакви пълни скапаняци.Какви ли ги нямах днес направо не ми се говори за това.Когато се позвъни вече бях отчаяна и не ми се искаше да се занимавам с поредният луд.Станах с голяма неохота и отворих и пред мен стоеше млад мъж около трийсете с тъмнокестенява коса и сини очи,имаше приятна външност.
-Добър ден идвам за обявата!-кратко ми каза,и гласът му беше много дълбок.
-Приятно ми е Карли Евънс-представих се аз и му подадох ръката си.
Той я погледна и я пое
-Джейми Найт.Приятно ми е-държеше се някакси много странно,но честно да си призная от всички днес които се явиха той ми се струваше най-надежден.
Обясни ми,че е лекар и че искал нещо по-семпло и не чак толкова ангажиращо.Стаята,която предлагах напълно му изпълняваше това което искаше.
-Наемам я,ако нямате нищо против-каза ми на тръгване.
-Не нямам.Разбира,се може да се нанесете когато желаете.-отвърнах му аз.
Когато го изпратих и се върнах при Дора вече бях спокойна,че стаята ми нямаше да я ползва някой смотаняк.
Наложи се доста да се погрижа за стаята си,за да не се изложа пред новият си наемотодател.
Той беше точен.Пристигна и се нанесе много бързо.Разбрах от самото начало,че с него нямаше да имам никакви проблеми.След като подписахме договор и му дадох ключът реших да ида до списанието в което работех като фотограф имах и там днес важно събрание което не можех да пропусна.
Когато пристигнах видях как моят шеф и главен редактор на "Модата днес" да стои да ме чака на бюрото с голяма усмивка.С него някакси бяхме големи приятели въпреки,че той минаваше за мой чичо.
-Е,настани ли си съквартиранта?-попита ме ехидно той
-Да кажи Себастиян за какво ми даваше толкова зор-задъхано го попитах.
-Хайде идвай с мен в заседателната зала.-отвърна ми загадъчно той
Нямах друг избор и тръгнах с него в заседателната зала беше претъпкано от колеги и веднага се досетих,че ще се казва нещо важно.
Себастиан отиде най-отпред и започна да говори
-Време е да ви представя новият заместник главен редактор-само това успях да чуя от цялата му реч, и тогава видях как до него застана висок и рус мъж с красива външност и прекрасни сини очи.Разбрах,че идва от Лондон,издаде го акцента.Все ми е тая кой ще е новият вече бях отегчена.Мислех за Джейми дали беше успял да се нанесе,дали му харесваше.Видях,че Себастиян се приближаваше с новият и ми се искаше някъде да се скрия.Само,че нямаше къде
-Това ни е най-доброто попълнение.-похвали ме Себастиян.
Англичанина само ме гледаше и се усмихваше.
-Имам малко работа.Нека да запазиме за по-късно суперлативите.-отвърнах аз бързайки да се измъкна.
-Както винаги скромна.-отвърна Себастиян,а англичанина ми се усмихна смутено.Аз побързах да се върна на работното си място.
Цял ден си мисля какво ли ще е да се прибера в апартамента си знаейки,че го деля с непознат.
Знам,че имам грешки,но сега го пиша и нямам време да го оправям.Ако ви хареса,ще го продължа.Приемам и критики
[img]http://images5.fanpop.com/image/photos/30400000/Misha-Collins-misha-collins-30400779-500-230.gif[/img]
#3 2012-05-26 06:46:10
- ivss..:]
- Member
- Registered: 2011-01-30
Харесва ми
#4 2012-05-26 07:19:14
- renkata1985
- Member
- From: Stara Zagora
- Registered: 2011-11-04
Утре ще продължа,че днес ми се налага да не съм пред компа.Малко ми е недодялано,но се надявам да ви харесва
[img]http://images5.fanpop.com/image/photos/30400000/Misha-Collins-misha-collins-30400779-500-230.gif[/img]
Pages: 1