#301 2012-05-20 13:21:03

Sweet.From.Strawberry
Member
From: Mystic Falls
Registered: 2010-09-23

Re: The Greatest Love Story

37 част.Надявам се да ви хареса. sun

По-късно същият ден се звънна на вратата.Беше към 20 часа."Кой ли може да е?" попитах се на ум и скокнах от леглото.Слязох стълбите към първия етаж за около четири-пет секунди и отворих вратата.
- Здрасти. -Беше Майкъл.Усмихваше се чаровно както винаги. - Искаш ли да излезем? -Попита той и в този момент изражението му се промени.Зачудих се какво става и видях, че гледа нещо зад мен.Обърнах се и видях Раян.Двамата се гледаха без дори за миг да се изпуснат от поглед.Тъкмо когато Раян понечи да продължи по пътя си към кухнята, Майкъл прекрачи прага на къщата и го спря. - Раян, виж, съжалявам за сбиването човече.Хайде, най-добри приятели сме...да не се караме. -Раян остана неподвижен за няколко секунди, но след това продължи към кухнята.
- Все тая. -Промърмори под носа си и отвори хладилника.
- ...Остави го. -Казах на Майкъл, след като се приближих до него. - Ще му мине, просто му дай малко време.
- Да... -Въздъхна той. - Е, ще излизаме ли?
- Добре, дай миминутка да си взема телефона и портомонето, и тръгваме.

- ОК, готова ли си? -Попита ме Майкъл.Бяхме се настанили в малко ресторантче по плажната ивица.Бяхме поръчали няколко ястия и си давахме малки хапки от всяко, като трябваше да познаем, какво ядем със затворени очи.Бе мой ред.
- Да, давай. -Майкъл ми подаде нещо, но нямах представа какво е. - Ммм, мисля, че е сладко...Не,не, чакай!Солено е.Да не би да е риба с лимон?
- Боже...категорично ме победи.Позна абсолютно всичко, а аз помислих пържените картофи са варени моркови. -Двамата се засмяхме, а след като си допихме, аз-колата, а той-бирата, платихме сметката и започнахме да се разхождаме по центъра.
- Е, какво следва? -Попитах Майкъл. - Вече минава 23 часа, магазините ще започнат малко по-малко да затварят.
- Не и този. -Посочи той и погледнах към светещия надпис "Коли под наем"
- Да, но не мисля, че ще се нуждаем от кола.Аз живея на десет минути от тук, а ти на пет. -Засмях се и продължих напред, но той си остана на мястото.
- Да, но ще ни е нужна, ако ходим в съседния град. -Усмихна се той и се насочи към магазина.Не се опитах да го разобедя, нямаше смисъл.Щом си беше наумил нещо-щеше да го направи на всяка цена. - Хайде, качвай се. -Подкани ме той, след като бе платил на стария мъж зад бюрото.
- Сериозно ли мислиш да отидем до съседния град?
- Какво ни спира?!Хайде, поживей малко. -Замислих се, но после се съгласих и скочих вътре.Колата беше без капак и със силната скорост, с която караше Майкъл, косата ми се вееше във всички посоки.Пътят минаваше точно покрай морето.Беше невероятно изживяване.Целият този адреналин, скоростта, вълните, небето.За пръв път чувствах сърцето ми да бие толкова силно.Аз...аз живеех.Майкъл видя колко се вълнувам, усмихна се и извика. - Хайде, извикай и ти, чувството е невероятно.Хайде... -Станах права, разперих ръцете си и извиках.Извиках с всичка сила, а след това отворих силно стиснатите си очи.
. Боже...аз...аз летя. -Усмихнах се, поех си дълбоко дъх и погледнах към Майкъл. - Аз летя Майкъл. -Пред нас бе пълен мрак.В късните часове на нощта не можеше да се види нищо.Сякаш пътувахме из космоса, някъде из безкрайността.Беше...беше невероятно.След като пристигнахме в съседния град намерихме отворен денонощен магазин и Майкъл си купи бира, а аз-нищо. - Това е най-хубавата нощ в живота ми.Никога не съм се чувствала така... -Обясних му докато стояхме легнали на капака на колата и гледахме звездите.
- За това си струва да живееш, Елизабет. -Каза той и надигна бутилката с бира. - Точно за тези моменти си струва да живееш. -След като постояхме още малко и се нарадвахме на гледката, се върнахме обратно в Оушън Сити и се прибрахме.

[list=*]
[*]WHAT WOULD YOU DO IF YOU WEREN`T AFRAID?[/*]
[/list]
[img]http://prikachi.com/images/55/5109055O.gif[/img]

#302 2012-05-20 16:17:33

kiki_009
Brutal Bitch
From: Kavala,Grece <333
Registered: 2011-09-15

Некстттт....  heart  heart  heart

♔...................†...........♔

#303 2012-05-20 16:38:22

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Страхотно е! heart

#304 2012-05-20 18:36:53

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Нямам думи,невероятно е! heart

#305 2012-05-20 21:41:03

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

#306 2012-05-21 12:41:59

zvezdi4kata_
Member
Registered: 2009-11-30

Якоооооо! sun  heart  heart  heart

#307 2012-05-21 17:08:32

kotenceto_998
Member
Registered: 2010-12-01

[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]

#308 2012-05-21 18:38:24

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."

#309 2012-05-21 19:26:17

blackketi
Member
Registered: 2010-11-14

Якоооооо! sun  heart  heart  heart

#310 2012-05-22 15:41:41

Extazy Baby
Member
Registered: 2011-02-23
Website

"Understand me. I’m not like an ordinary world. I have my madness, I live in another dimension and I do not have time for things that have no soul."
-Charles Bukowski

#311 2012-05-22 20:01:21

xMISTAKEx
Member
From: In my room.
Registered: 2012-04-18

Be happy in front of your haters. ^

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

[img]http://photo3.ask.fm/253/100/039/100003011-1qt9ejm-b31feb3tgoje0p0/original/tumblr_lbkmojSeW71qbkcruo1_500_large.jpg[/img]

#312 2012-05-23 11:45:32

Sweet.From.Strawberry
Member

38 част.Скоро ще се разкрие тайна в историята.(happy)

На следващата сутрин се събудих в страхотно настроение.Чувствах се изпълнена с толкова много енергия.След като си направих тоалет и се слях, слязох долу.Умирах да разкажа на някой за снощи, но покрай мен бе единствено Раян, а той вероятно не беше най-добрия вариант.Изтичах да взема мобилния си и набрах.
- Ало?
- Карли, здрасти.Елизабет е.Идва ли ти се в нас на закуска?
- ОК, супер.Дай ми само половин час и идвам. -Двете се разбрахме и затворихме телефоните.Докато я чаках, започнах да приготвям закуската.Направих палачинки и извадих няколко бурканчета от сладкото на Роузи-бабата на Раян.След това изтичах до магазина и купих кроасани и сок.След като се прибрах оставаше само да сложа всичко в таблата и да го кача горе.
- Така...всичко е готово.Сега само трябва да се преоблека. -Докато приготвях палачинките се опръсках с олио по блузата и трябваше незабавно да я изепра, за да не остане петно.След като свърших и това реших да обуя обикновени, тъмни дънки по мен и широка блуза в бежов цвят от много лека материя.Почти не се усещах върху тялото си.Косата ми беше пусната, а грим-нямах.След около пет-шест минути се почука на вратата и аз слязох да отворя. - Влизай. -Казах на Карли, след като се прегърнахме.Тя метна студен поглед на Раян, докато минавахме през всекидневната, където беше, но той дори не я погледна. - Така, днес предлагам палачинки, като можеш да си избираш между пълнеж от ягода, череши или шоколад.Също така има кроасани и портокалов сок. -Съобщих и след като се качихме в стаята.
- Супер. -Каза Карли и двете се метнахме на леглото, като взехме таблата при нас.Тя си направи палачинка с шоколад, а моята беше със сладко от череши. - Е, какво става с теб, нещо интересно? -Попита тя и отпи от сока си.
- ...Снощи излизах с Майкъл. -Изстрелях набързо аз и отхапах огромна хапка от палачинката си, за да не мога да отговоря на последвалите въпроси:
- Моля?Какво правихте, къде ходихте, сами ли бяхте?
- Wow,wow.По-бавно. -Засмях се аз, след като преглътнах. - Ще ти разкажа всичко. -Отвърнах аз и след това отговорих на всеки един нейн въпрос.
- Уау...Елизабет, познавам Майкъл още от яслата и...никога не е правил нещо такова за момиче.Ти...ти харесваш ли го? -Отворих уста и не знаех какво да кажа.
- Аз,ъъ...не знам.Искам да кажа...с него се чувствам жива, разбираш ли?Никога преди не съм се чувствала така, сякаш мога да направя всичко, сякаш няма граници..., но Майкъл също така е и най-дразнещият, досаден и изнервящ човек в цялата пранета! -Карли ме погледна право в очите и се усмихна.
- ...Харесваш го.
- ...Боже, харесвам Майкъл. -Казах аз, засмях се и се скрих под завивката.Карли също се засмя и ме отви.
- Не се крий, това е страхотно.Аз и Джейк, ти и Майкъл...
- Wow, wow, wow, Карли. -Прекъснах я аз. - Няма "мен и Майкъл" и...никога няма да има.
- Ъъъ,...не разбирам.Не ми ли каза току що, че го харесваш?
- ...Да, но...има много неща, които не знаеш.Не казвай на никой за този разговор, ОК?
- Елизабет...
- Моля те, не казвай на никой!
- ...Добре. -Обеща тя и след като приключихме със закуската, Карли си тръгна.

[list=*]
[/list]

#313 2012-05-23 12:57:37

zvezdi4kata_
Member
Registered: 2009-11-30

Много е хубавоо! : )) heart

#314 2012-05-23 14:54:56

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Ох,в напрежение през цялото време! lipssealed  heart

#315 2012-05-23 15:54:41

kiki_009
Brutal Bitch
From: Kavala,Grece <333
Registered: 2011-09-15

Nexxtttt  !!!! heart  heart  heart  heart  heart  heart х

♔...................†...........♔

#316 2012-05-23 16:34:56

little_baby
i am lost in time.
From: Upper East Side, Manhattan
Registered: 2009-08-05

Без думииииии! heart

#317 2012-05-23 18:59:40

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

Без думииииии! heart

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

#318 2012-05-23 19:34:27

blackketi
Member
Registered: 2010-11-14

Страхоотно!!! Обичам историята ти !! heart  heart  heart

#319 2012-05-23 19:49:23

kotenceto_394
Member
Registered: 2011-09-08

Некст heart  heart  heart  heart  sun  sun  sun  sun  sun  sun

#320 2012-05-23 20:12:28

xMISTAKEx
Member
From: In my room.
Registered: 2012-04-18

Некст heart  heart  heart  heart  sun  sun  sun  sun  sun  sun

Be happy in front of your haters. ^

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

[img]http://photo3.ask.fm/253/100/039/100003011-1qt9ejm-b31feb3tgoje0p0/original/tumblr_lbkmojSeW71qbkcruo1_500_large.jpg[/img]

#321 2012-05-24 10:32:02

ani9923
Member
Registered: 2012-05-07

Некстт smile

#322 2012-05-24 10:36:20

kotenceto_998
Member
Registered: 2010-12-01

Без думииииии! heart

[img]http://prikachi.com/images/278/3774278I.gif[/img]

#323 2012-05-24 18:48:13

Sweet.From.Strawberry
Member

39 част.В утрешния некст ще се разкрие тайната.

След като Карли си тръгна, отново ми стана скучно.Раян не ми говореше, не че имахме да си кажем нещо, но мисля, че и за двама ни щеше да е по-добре да не се разминавахме из къщата, сякаш не се виждахме.Смъкнах таблата със закуската долу, измих чинийте, подсуших ги, поставих ги на местата им, а останалата храна сложих в хладилника."Хм, какво да правя сега?" запитах се на ум, докато бях седнала на един от столовете край масата в кухнята, а главата ми лежеше в дланта на лявата ми ръка.Бях разтребила навсякъде-нямаше прах, шкафовете бяха подредени, чинийте-измити и подът-почистен.
- Ще си взема вана. -Реших аз. - О, не.Няма соли. -Сетих се, докато се качвах горе.Всъщност, не че се нуждаех от соли...можех да си направя пяна и да я ароматизирам с най-обикновен шампоан, но реших да се поглезя.Никога не бях използвала вана, а комили соли, така че: "Защо не?" казах си аз и отидох до близкия супермаркет. - Извинете, знаете ли на кой щанд са солите? -Попитах една от магазинерките.Беше стара жена, на около 60 години с изрусена коса, която грижливо бе прибрана на кок.
- О, солта миличка е на третата пътека. -Каза дружелюбно жената.
- Не, не, аз... аз не търся сол. -Сведох глава и се засмях леко. - Благодаря ви. - Усмихнах се и след около три-четири минути най-после ги открих.Нямаше много голям избор, но така или иначе не разбирах от тези неща, така че просто взех от най-евтините.След като платих на касата излязах от супермаркета и се запътих към къщата, когато телефонът ми звънна.СМС от Майкъл. -"Здрасти красавице." -Прочетох го на глас и се усмихнах. - Здра-стил -Диктувах си аз, докато му отговарях.След една минута получих ново съобщение. - "Довечера идва ли ти се на купон?Ще сме на нашето място в 22 часа.Ще те чакам" -Нищо не му отговорих, само се усмихнах и забързах крачката. - Раян? -Провиках се аз, след като отключих входната врата.Не последва отговор. - Раян? -Пробвах отново.Намерих го на обичайното място-във всекидневната, обграден от чипсове. - Ставай! -Казах аз и спрях телевизора.
- Какво правиш??? -Ядосано попита той и стана от дивана.
- О, ти ми говориш, супер.Няма да е зле да се упражниш в тази област, защото довечера няма да се изолираш да си пиеш бирата сам.
- Какво?
- Изкъпваш се, обличаш се и отиваме на купон. -Казах аз и започнах да разтребвам покрай него.Събрах празните опаковки от чипс и ги изхвърлих, а след това згънах завивкат, с която се бе покрил.
- ...Няма да ходя никъде. -Заяви той и отново се метна на дивана.
- Не ме интересува искаш или не, Раян.Идваш.Не може да продължаваш така, да стоиш на тъмно и да се тъпчеш с вредна храна.Разбирам, че в момента животът ти е пълна каша и аз съм виновна за това, но се стегни и се вземи в ръце.Отиваме на купона!!!

[list=*]
[/list]

#324 2012-05-24 19:30:08

xnekfonikfox
Member
Registered: 2010-06-28
Website

Страхотно е! heart

"Great loves? Maybe one, if you're lucky."