#76 2012-05-13 19:47:40

vivianandidi
Member
From: Wonderland.
Registered: 2010-10-08

Re: Ultraviolet

Аз чакам,чакам вече почти два дни... laugh

Тumblr.
[img]http://prikachi.com/images/957/6122957I.gif[/img]

#77 2012-05-14 19:10:45

miss_cute_kiss
Member
From: Somewhere in the oceans
Registered: 2010-11-20

Ето некста.

Слушах Хари в захлас как страхотния му гласец се виеше в нежна песен.Малко се сдухах.Толкова беше мило момче да напише песен за момиче...А за мен никой няма да напише песен,никога..Защото съм отчайващо грозно създание..Пък и носът ми е ужасен..А Бека беше съвършена.Казах ли ви как изглежда? Сигурно.Тя беше точно като някой супер модел.
-Е,хареса ли ти? -попита Хари когато свърши с песента и се усмихна с невероятно сладката си слънчева усмивка.Кимнах.По-точно започнах да кимам като машина.
-Ах.. не ми се иска да си призная,но съм много наивен. -каза Хари,след като остави китарата и се отпусна назад.
-Защо реши,че си наивен? -попитах го и седнах удобно на диванчето в стаята му.
-Не знам дали ще ме разбереш за какво ти говоря,но все пак ти имам довери и ще ти кажа. -каза той.
-Не ми говори като на малко дете. -отсякох,когато той каза всичко това.
-Но ти си дете. -каза Хари и погали главата ми.Настръхнах. -Гордей се с това.Радвай му се. -каза той и аз се усмихнах.В действително беше прав.Сега съм дете и мога да тичам и да играя (не точно),а после няма да мога..Един вид така го разбирах.
-Прав си. -казах и му отвърнах на усмивката. -А децата правят така,нали? -казах и го цапардосах с една малка декоративна възглавница. -И така,и така,а както и така,и така! -засмях се и започнах да го налагам с възглавницата.Той ми отвърна и започна един забавен бой с възглавници.
-Чакай тук.Ще донеса какво. -каза Хари и се усмихна,след което стана  и отиде за какаото.След  около десет минути се върна и се извини за това,че се е забавил.
-А,какво щеше да ми кажеш? -попитах го и той се досети за това което щеше да ми каже,след това ми подаде чашата с какаото.
-Понякога ми е наистина тежко.Имам чувството,че Бека се интересува единствено от себе си.Сякаш няма ,,Ние",а има само ,,Нея". -каза той и очите му се натъжиха.Станаха някак си мрачи,а преди беше толкова слънчев и прекрасен. ,,Представа си нямаш колко си прав." -казах си на ум,след което кимнах и продължих да го слушам.
-Имам чувството и,че винаги е някак си фалшива.Тоест,харесвам я,много,но ми се струва някак изкуствена. -каза той и аз кимнах. -Ти какво мислиш Джес? -попита той и аз реших,че бих могла да му кажа истината.
-Честно ли? Няма да си кривя душата.Ребека ме тормози отще от началото на моето съществуване. -засмях се,Хари също,но след това се опули. -Сериозно ти говоря. -наместих се и той направи същото. -Не може да ме понася.Знаеш ли,колко много номера ми е правила? В четвърти клас ми залепи чорапа за гуменката по физическо. -засмях се.
-Наистина ли? -Хари също се засмя и аз кимнах. 
-Тя е голяма гаднярка. -казах и очевидно той леко се засегна.
-Просто не си я опознала. -застъпи се за нея Хари.Аз кимнах защото не ми се спореше,иначе щях да го разгромя.Погледнах си часовника и очите ми изпадаха.
-Оле,аз трябва да си ходя. -казах му и той направи недоволна физиономия,но ме изпрати до дома ми.
-Беше ми изключително приятно,Джес,че има на кого да споделя. -каза Хари и моите бузи пламнаха.Беше ми наистина приятно Хари,момчето по което бях луда,да ми каже такова нещо.Беше си направо постижение.За такова страшилище като мен.
-На мен също,Хари. -казах му и той се усмихна много широко и белите му зъби блеснаха.
-Ще повторим нали? -каза той и аз пламнах още повече.
-Разбира се.Ако имаш нужда от приятел,насреща съм. -от приятел!? Това защо го казах!!!! Идиотка,идиотка,идиотка!
-Винаги,може и за теб да напиша някоя песен. -каза той и се усмихна,след което зави зад къщата и си тръгна.Стоях така с часове,докато накрая не се стръмни и не мис тана студено.Бях на седмото небе!

[list=*]
[*]"Love,love,love...and what is it good for!?
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#78 2012-05-14 19:20:50

vivianandidi
Member

Ах,този Хари. heart

Тumblr.

#79 2012-05-14 19:58:23

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Разтапям се.НЕКСТ! heart

#80 2012-05-14 21:22:27

djuu
Member
Registered: 2011-09-09

Ах,този Хари. heart

#81 2012-05-15 12:56:26

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

Разтапям се.НЕКСТ! heart

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

#82 2012-05-20 07:54:14

miss_cute_kiss
Member

Тази вечер пускам некст !   heart

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#83 2012-05-20 14:48:11

bettinka
Member
From: xawaii [ sun ]
Registered: 2009-12-23

аа фенка съм на историята ти вече.А я прочетох на веднъж   happy

[img]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110925085234/secretcircle/images/2/2b/Tumblr_lrywc7HFhG1qh05wlo1_500.gif[/img]

#84 2012-05-20 17:28:41

miss_cute_kiss
Member

Ето: smile)

Част Пета.

На другия ден бързах да разкажа на Кам и на Бет. Разбира се ги намерих на стълбите на училището.
-Ей хора,няма да повярвате какво стана! -викнах задъхано след цялото това бързане.
-Какво? -попита Бет,а Кам кимна.
-Аз и Хари, у тях! -викнах и заплясках с ръце.Те започнаха да пищят от радост.Но после Кам внезапно млъкна.
-Чакай,вие нали не сте...? -попита Кам,но не довърши,въпреки че отлично знаех за какво говори.
-Не,по дяволите,не! -засмях се.Беше смешно,Кам си беше помислила,че може би сме...сещате се,стигнали до десетата фаза на флирта..Мен ако питате,даже и до първата не бяхме стигнали..
-Няма значение,кажи,кажи какво стана!  -подкани ме Бет.Започнах да им разказвам всичко,от игла до конец.След като им разказах всичко,дори и в час си подмятахме бележки,понеже класната стая е в ремонт,трябваше да сме на масите в библиотеката.
-Стига бе! -изсъска Кам. -Страхотно е било! -довърши.
-Да,а Хари дори каза,че можем да повторим! -казах и в този момент първия звънец от междучасието би.Взехме си учебните материали и се запътихме към кабинета по Физика.
-Хей,Джес? -провикна се мекия глас на Хари,който беше зад мен.Кам и Бет ахнаха.
-Да? -казах след като се обърнах.Видях,че е сам и се развълнувах вътрешно.
-Свободна ли си днес след училище? -попита ме той и се усмихна с невероятната си усмивка.Приготвих се да отговоря,но някой ме прекъсна..Познайте кой..-.-'
-Не,скъпи,тя може и да е свободна,в което съм убедена,но ти си зает. -каза Ребека и увисна на врата на Хари,но странното беше,че той я избута и и каза,че повече няма да се занимава с нея,тя се смути,фръцна се и си тръгна.
Направих се на ,,нито чула,нито видяла".
-Абсолютно. -казах и той се усмихна още по-нежно от преди,очите му преливаха ту в синьо,ту в зелено.Беше невероятно слънчево момче.Косите му както винаги бяха малко рошави,но прекрасни по...ами по един рошав начин.
-Добре,ще те взема от вас към пет и ще се разходим до плажа,съгласна? -попита ме Хари и аз се разтопих..Никога,никога до сега ни ме се беше случвало,ако щете вярвайте.Кимнах,защото нямах сили да кажа и думичка.Обърнах се към Кам и Бет,без да ми пука какво щяха да кажат.
-О,о Боже..
-Мой! -довърши Бет. -На мен ли ми се струва или току-що най-големия сладур на света те покани на..Среща?
-Не,не ти се струва,наистина ме покани! -запищях от радост,но учителка ми направи забележка и аз млъкнах. -Както и да е,ние сме само приятели. -казах им,пооправих се и тръгнахме към кабинета по физика.
-За сега. -изкиска се Кам.Нещо ми скимна и се обърнах,когато видях Хари.Беше се облегнал на парапета на стълбите и ме гледаше,но когато видя,че аз също го гледах се усмихна.Ааааах,вече нямаше значение как ще минат останалите часове...

[list=*]
Absolutely nothing."
[/*]
[/list]

#85 2012-05-20 17:39:23

~smiley___face~
Member
Registered: 2011-09-08

Супер!!!! <333 Още!  sun  heart  heart  heart

Dream high!
[img]http://data.whicdn.com/images/46900411/tumblr_mfg4sjoK6B1qmk3n9o1_500_large.gif[/img]

#86 2012-05-20 18:02:17

vivianandidi
Member

Бахти.Нито в един момент не ми стана скучно.Ултра яката история. heart

Тumblr.

#87 2012-05-20 18:43:09

dirtymind
Member
From: Barselona <3
Registered: 2012-03-24

Страхотно е! sun

#88 2012-05-20 20:19:33

bettinka
Member
From: xawaii [ sun ]
Registered: 2009-12-23

Страхотно е! sun

[img]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110925085234/secretcircle/images/2/2b/Tumblr_lrywc7HFhG1qh05wlo1_500.gif[/img]

#89 2012-05-20 21:44:21

viktoriq_biserova
Member
Registered: 2010-05-14

Страхотно е! sun

♥¤..Let us die young or let us live forever.We don`t have a power but we never say never!!..¤♥
[img]http://static.rollingstone.ru/pic/ano/3/one_direction.jpg[/img]

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook